24 Ιαν 2016

Κομβικής σημασίας επιτυχία για την INTRACOM Defense Electronics

Μια ακόμα σημαντική επιτυχία σημείωσε η ελληνική εταιρία IDE (INTRACOM Defense Electronics. Πρόκειται για την κορυφαία ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται σε μια πλειάδα τεχνολογιών αιχμής στις επικοινωνίες και τα ηλεκτρονικά στο χώρο της άμυνας.

Έχοντας, ως επί το πλείστον, εξαγωγικό προσανατολισμό αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα υγιούς βιομηχανίας τον καιρό της κρίσης. Η IDE επέκτεινε τη συνεργασία της με την Raytheon, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο αξίας ...
63.4 εκατ.$ για την κατασκευή υπομονάδων των συστημάτων αεράμυνας PATRIOT, το οποίο θα ολοκληρωθεί τον Μάρτιο 2018. Πρόκειται για μια ακόμα επιτυχία της IDE δεδομένου ότι έχει βραβευθεί επανειλημμένα κατά το πρόσφατο παρελθόν για την ποιότητα και τη συνέπεια στις εργασίες που έχει εκτελέσει. Αξίζει να σημειώσουμε πως πάνω από το 40% των εργασιών τα τελευταία πέντε χρόνια δίνονται σε ελληνικές επιχειρήσεις.

Σε δήλωση του ο κ Γεώργιος Τρουλλινός, Διευθύνων Σύμβουλος της IDΕ, δήλωσε τα ακόλουθα: «Κατά την τρέχουσα δύσκολη οικονομική κατάσταση συμβάλλουμε θετικά στη βιομηχανική παραγωγή και στην απασχόληση στη χώρα μας και είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στον τομέα της άμυνας. Οι κατασκευαστικές δυνατότητες, η ανταγωνιστικότητα και τα υψηλά επίπεδα ποιότητας έχουν αναδείξει την IDE σε αξιόπιστο εταίρο στη μακρά και επιτυχημένη διεθνή πορεία του προγράμματος PATRIOT».

Η IDE είναι η εταιρία-ηγέτης στην ανάπτυξη και παραγωγή ηλεκτρονικών και επικοινωνιών αμυντικών συστημάτων στην Ελλάδα, είναι θυγατρική της Intracom Holdings, ενός από τους μεγαλύτερους πολυεθνικούς ομίλους τεχνολογίας στη Ν.Α. Ευρώπη. Η IDE έχει αποκτήσει μοναδική τεχνογνωσία στη σχεδίαση, ανάπτυξη και παραγωγή προϊόντων που ενσωματώνουν τεχνολογίες αιχμής σε τακτικές επικοινωνίες αμυντικών συστημάτων, συσκευές κρυπτογράφησης, συστήματα διοίκησης ελέγχου και επικοινωνιών (C3I), στην επιτήρηση, αναγνώριση και ασφάλεια, σε υβριδικά συστήματα ηλεκτρικής ισχύος και συστήματα αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας, πυραυλικές ζεύξεις μεταφοράς δεδομένων (data links), ηλεκτρονικά πυραυλικών συστημάτων, λογισμικό αμυντικών εφαρμογών και συστήματα ελέγχου και δοκιμών.

Αξίζει να τονιστεί ότι η εταιρία συμμετέχει επίσης σε διεθνή προγράμματα ανάπτυξης και παραγωγής όπως και σε διεθνείς συνεργασίες για την παραγωγή και εξαγωγή αμυντικού εξοπλισμού και περιλαμβάνεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών του ΝΑΤΟ. Η IDE εξάγει προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες στην Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, ΗΠΑ, Κύπρο, Λουξεμβούργο (NSPA), Σουηδία και Φινλανδία.

πηγη
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου