1 Φεβ 2016

ΚΙ ΑΛΛΟΣ "ΣΩΣΤΗΣ" ΠΟΥ ΙΔΡΥΕΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ" ΚΟΜΜΑ !!! ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ !!!

ΕΡΧΕΤΑΙ… Νέο Πατριωτικό Κόμμα! Γενικό πρόσταγμα ο Στρατηγός Φράγκος… Στελέχη από Ένοπλες Δυνάμεις και Εκκλησία
 
ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, κατά τη συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του στη γειτονική χώρα, απ'όπου ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ
ΚΕΡΒΕΡΟΣ:

ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ 

ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΣ!

ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.... 


ΠΑΝΤΩΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΝΑ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ" ΑΦΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ....

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ Ο ΠΡΩΗΝ Α/ΓΕΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ;
@ΡΧΙΔΙ@ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ, ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΠΕΥΣΕΤΕ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙΤΕ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ ΣΑΝ ΜΥΞΟΠΑΡΘΕΝΕΣ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ ΤΩΡΑ.

ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ:

"Ο Α/ΓΕΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΩΝ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ, ΩΣΤΕ ΑΦΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟΙ ΞΕΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ Η’ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΩΣ ΚΡΥΠΤΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ (ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ: ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΥΠΟΛΟΧΑΓΟΙ – ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΙ – ΛΟΧΑΓΟΙ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ), ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΦΥΛΑΧΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΜΥΝΑ ΟΙ ΜΕΘΟΡΙΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ Α/ΓΕΣ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΑΠΕΙΡΕΣ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ – ΠΤΕΡΑΡΧΩΝ – ΝΑΥΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΣΤΗΝ «ΕΧΘΡΙΚΗ» ΠΡΟΣ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΚΙΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΔΙΑ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΟΕΘΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΩΝ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ.
ΌΜΩΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΣ ΤΑ ΕΧΘΡΙΚΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ, ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ «ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΣΕΦΙΡΩΘ». ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΡΕΖΙΛΗ ΠΟΥΣΤΗ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝΕ Α/ΓΕΣ ΦΡΑΓΚΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ.
ΠΑΝΩ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ, ΗΡΘΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΘΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΕΠΙ ΠΟΛΛΟΙΣ ΧΡΗΜΑΣΙ (ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ: ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΗ ΕΠΙΣ ΧΡΗΜΑΣΙ) Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ «ΕΡΤ» ΤΗΣ… ΛΙΤΟΤΗΤΟΣ ΜΕ 300.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ, ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΣΤΟΥ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ: «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΞΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΑΓΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», ΔΙΟΤΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Α/ΓΕΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΘΟΡΙΑΚΑ ΦΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΝΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΞΕΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ».




ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΟΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΦΡΑΓΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΡΓΙΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΙΑΚΑ ΦΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΚΑΙ Η ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΟΡΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΡΤ» ΩΣ «ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ» ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!



ΔΥΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΕΚΑΛΥΨΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΟΡΓΙΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΦΡΑΓΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ, ΤΟ HTTP://ARMYALERT.BLOGSPOT.COM/ ΚΑΙ ΤΟ HTTP://HELLENICREVENGE.BLOGSPOT.COM/ , ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΣΟΝΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (ΒΛΕΠΕ:Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ, Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΛΑΓΝΑ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ,ΟΙ "ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ" ΤΩΝ BLOGGERS ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ: ΞΕΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΜΙΑΣ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ!) , ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ.Α.Δ.Α. ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΓΕΕΘΑ – ΓΕΣ – ΓΕΝ – ΓΕΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΞΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΗΛΙΘΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΙΩΞΕΩΣ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ (ΤΟ ΑΝΑΡΧΙΔΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΡΕΖΙΛΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΤΡΟΠΙΑΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ), ΓΝΩΣΤΟ ΔΙΑ ΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΑΡΧΙΡΕΜΑΛΙ ΕΜΠΟΡΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΜΑΝΟ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΧΑΦΙΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ «17Ν» ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟΝΤΑ ΦΟΥΡΑΚΗ «ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ».

ΣΥΜΠΡΑΤΤΟΝΤΕΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΗΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ «ΜΜΕ» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΔΥΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΜΕ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ «ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ."

--------------------

Το παραπάνω «σκληρό» κείμενο της Ο.Ε.Α. είναι ολόκληρη η αλήθεια και όχι η μισή όπως έκανε ο Συνταγματάρχης τον οποίο και συλλάβανε για τον λόγο αυτό αλλά και για τον λόγο ώστε να μην αποπειραθεί να ανοίξει το στόμα του για τις πραγματικές προδοσίες του Φρακγουλη εναντίον της Ελλάδος. Αλλά εδώ που τα λέμε, να ήταν μόνο ο συνταγματάρχης; Στο διαδίκτυο οι ελληνικές ιστοσελίδες, οι οποίες γνωρίζουν, και γνωρίζουν πολύ καλώς μάλιστα, σιωπούν προδοτικως και μαχαιρώνουν πισώπλατα την ελληνική πατριωτική Ο.Ε.Α. και δεν αναρτούν ούτε ένα κείμενο της Ο.Ε.Α. ακομη και αν την έβλεπαν να «πεθαίνει» στο πεδίο της μάχης. Τι στο διάολο ρόλο βαράτε ρε γαμημένες ιστοσελίδες τελικά; Τίνος παιχνίδι παίζεται; Εφόσον δήθεν κοπτεστε για το καλό του τόπου γιατί αλληθωρίζετε και τρέμετε να αναρτήσετε τις αλήθειες και τις ιαχές πολέμου της Ο.Ε.Α.; Ουστ ρε κουρέλες! Σιχαμένοι και εσείς! Προδότες! Ριψάσπιδες! Διότι φοβοσαστε τα κειμενα περισσότερο από τους προδότες οι οποίοι θίγονται.

Φοβοσαστε τα παρασημοφορημένα σκουλήκια τύπου Φραγκουλη; Γιατί; Μηπως είστε προδοταρεοι και εσείς όπως τα ως άνω προδοτικά σκουλήκια που πάνε και προσκυνανε τους αφέντες τους και το ίνδαλμα τους τον Κεμάλ Ατατουρκ;

Η’ επειδή, όταν οι Τούρκοι πριν καν έρθουν στην Ελλάδα τους διατάζουν να κατεβάσουν τις εικόνες των Ελλήνων Ηρώων του 1821, και εκείνοι τις εξαφανίζουν;

Την ώρα που ο Φραγκος Φραγκούλης και όλοι οι υπόλοιποι προδότες, Στρατηγοί και πολιτικοί, επισκέπτονται την Τουρκία, οι τούρκοι παραβιάζουν τον ελληνικό εναέριο και θαλάσσιο χώρο δοκιμάζοντας τους ως άνω προδότες στο αν υπακούουν και αν τελούν κατά γράμμα τις τουρκικές διαταγές. Δηλαδή τους φωνάζουν στην Τουρκία και τους λένε: «εμείς τώρα, την στιγμή της επισκέψεως σας στην «μαμά» Τουρκία, θα σηκώνουμε αεροπλάνα και θα στέλνουμε φρεγάτες και θα κάνουμε ότι γουστάρουμε εντος της ελληνικής κυριαρχίας, για να είμαστε σίγουροι ότι στην επίθεση μας εναντίον των ελλήνων, εσείς θα είστε με το μέρος των τούρκων και όχι με το μέρος των Ελλήνων.» Και οι προδότες κάθονται σούζα δίχως την παραμικρή διαμαρτυρία.

Άρα Καλεντεριδη, τζάμπα ασχολείσαι κι’ εσύ με την τουρκική υπηρεσία «ΜΙΤ» διότι οι «δικοί μας» εσκεμμένα παραδίδουν τα πάντα στους τούρκους για να μας γενοκτονησουν ευκολότερα και μια ωρα αρχύτερα! Αυτους γαμησε πρώτα.

Επομένως θα επαναλάβω αυτό που λέει η Ο.Ε.Α. : Σκοτώστε και κάψτε τους προσκυνημένους προδότες και τις οικογένειες τους και τα χωριά τους και ας μείνουν οι μισοί έλληνες ζωντανοί.

ΠΗΓΗ: ΚΕΙΜΕΝΟ Ο.Ε.Α ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΚΥΡΙΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ:

 Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΜΗ ΜΑΣΟΝΟΥΣ: ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ


kerberos-hellas

3 σχόλια: