8 Φεβ 2016

O Στρατός των Σκοπίων ξενικά & νέο Φράκτη στα Σύνορα …Μας ξέμεινε το ρέμπελο!

border-05 
Στρατιώτες των Σκοπίων ξεκίνησαν  ήδη την ανοικοδόμηση ενός νέου φράχτη παράλληλο προς τον παλιό  κατά μήκος των συνόρων με την Ελλάδα και θα φυλάσσεται αποκλειστικά απο Στρατιώτες των Εδικών Δυνάμεων  με εντολές απεμπλοκή των όπλων για τους παραβάτες
Ο Φράκτης Θα έχει μήκος 37 χιλιομέτρων,παράλληλος  και απόσταση πέντε μέτρων από τον φράχτη που ανήγειρε η κυβέρνηση των Σκοπίων τον περασμένο Νοέμβριο….Θα φυλάσσεται απο Καταδρομείς


Σύμφωνα με τις αρχές, στόχος είναι να αυξηθεί η ασφάλεια καθώς ορισμένοι λαθρο μετανάστες έχουν προσπαθήσει να παραβιάσουν τον υπάρχοντα φράχτη.
Η κατάσταση στη μεθόριο είναι οριακή. Πέρα από την μεγάλη αναμονή, οι πρόσφυγες έχουν να αντιμετωπίσουν τις κινητοποιήσεις των Σκοπιανών οδηγών ταξί, που έχουν μπλοκάρει την κυκλοφορία των τρένων.
Διαμαρτύρονται επειδή η κυβέρνηση τους απαγόρευσε να μεταφέρουν μετανάστες στα σύνορα με τη Σερβία, καθώς διαπιστώθηκαν υπερτιμολογήσεις.FYROM

Κουρασμένοι από την αναμονή, κάποιοι από τους λαθροπρόσφυγες που έχουν εγκλωβιστεί κοντά στο Πολύκαστρο επιχειρούν να συνεχίσουν με τα πόδια.
«Δεν ξέρω γιατί κλείνουν τα σύνορά τους. Δεν θέλουμε να μείνουμε στη χώρα τους. Ούτε καν το φαγητό δεν είναι σημαντικό για μας. Το μόνο που θέλουμε είναι να φύγουμε από εδώ», δήλωσε ο Γιάσαρ από τη Δαμασκό.
Στον καταυλισμό προσωρινής διαμονής στην Ειδομένη επικρατεί το αδιαχώρητο, όπως άλλωστε και στις αντίστοιχες εγκαταστάσεις στο έδαφος των Σκοπίων !
Αναλυτές εκτιμούν οτι ο νέος Φράκτης έχει στόχο και σκοπό να εγκλωβίσει τους Λάθρο στην Ελλάδα με τις ευλογίες της Ε.Ε και φαίνεται οτι  δεν έχουν άδικο !

πηγη

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου