8 Μαρ 2016

ΚΑΛΕΣΜΑ: ΟΧΙ στην ισλαμοποίηση της Ελλάδος και της μετατροπής της Πατρίδος μας σε απέραντο Hot Spot. Συγκέντρωση και πορεία 24/3/2016.


Πέμπτη 24 Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη, ώρα 18:00 το απόγευμα !

Εθνική Αντεπίθεση ΕΝΑΝΤΙΑ στην ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ της Ελλάδος και της μετατροπής της Πατρίδος μας σε απέραντο Hot Spot.

Συγκέντρωση και πορεία προς το τούρκικο προξενείο.

195 Χρόνια από την επέτειο της παλιγεννεσίας του Έθνους μας δηλώνουμε την άρνηση μας να ξεπουλήσουμε το μέλλον των παιδιών μας. ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !


Διαρκής ενημέρωση μέσα από το Facebook και το ιστολόγιο μας


https://isxys.blogspot.com/2016/03/hot-spot-2432016.html

kerberos-hellas

3 σχόλια:

 1. Απαντήσεις
  1. Προτείνουμε να διαβάσετε λίγο Ελληνική ιστορία.
   Θα διαπιστώνετε σε ποιον Θεό πίστευαν οι πρόγονοι μας το 1821, το 1912-13, το 1914, το 1940, το 1955 κλπ.
   Μπορείτε να διαπιστώσετε πόσες ακόμη αποτυχημένες επαναστάσεις, προηγήθηκαν, σχεδόν σε όλες πρωτοστατούσαν ορθόδοξοι κληρικοί.

   Αν δεν ήταν η ορθόδοξη εκκλησία να κρατήσει όρθιους τους Έλληνες, να κρατήσει την γλώσσα και την γραφή, να σταθεί εμπόδιο στους εξισλαμισμούς, τώρα ίσως να είμασταν όλοι γιουσουφάκια.

   Αν δεν υπήρχαν τα ορθόδοξα μοναστήρια να αναπαράγουν αρχαία ελληνικά πρωτότυπα, ένας Θεός ξέρει τι θα είχε μείνει από την αρχαία μας γραμματεία.

   Ως Σύλλογος έχουμε ξεκάθαρες αρχές. Πιστεύουμε σε Ελλάδα Ορθοδοξία, οικογένεια. Μία ακόμη φορά, όταν όλοι σχεδόν έχουν σιωπήσει, προχωράμε μπροστά και αναλαμβάνουμε δράση.

   Διαγραφή
 2. ΕΠΕΙΓΟΝ: Η Αστυνομία ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ την συγκέντρωση μας. ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ.
  ΝΕΟ ΚΑΛΕΣΜΑ: ΟΧΙ στην ισλαμοποίηση της Ελλάδος και της μετατροπής της Πατρίδος μας σε απέραντο Hot Spot. Συγκέντρωση και πορεία 27/3/2016 στο ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ (άγαλμα Βότση)

  επείγουσα ενημέρωση (23/3/2016, 4μμ):

  Ελληνίδες και Έλληνες,

  όπως φαίνεται η κυβέρνηση της «πρώτης φοράς αριστερά», ΤΡΕΜΕΙ στην ιδέα, ότι την παραμονή της Εθνικής επετείου της παλιγγενεσίας, ο Ορθόδοξος Ελληνικός λαός θα βγει στον δρόμο, να διαμαρτυρηθεί για τον εξισλαμισμό της πατρίδας μας και την μετατροπή της σε απέραντο Hot Spot λαθρομεταναστών.  Σήμερα, 23 Μαρτίου 2016, μία μόλις ημέρα πριν την μεγάλη μας πορεία-συγκέντρωση, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, μας ΚΑΛΕΣΕ και μας επέδωσε την ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ οποιασδήποτε συνάθροισης και πορείας, βάση του άρθρου 11-2 του Συντάγματος για το διάστημα από 6μμ της Πέμπτης 24/3, μέχρι τις 01:00 ώρα της 25/3/2016, με την δικαιολογία «για λόγους δημοσίας ασφάλειας».
  Θυμίζουμε ότι είναι συνταγματικό δικαίωμα των ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ το "συνέρχεσθε" και «συναθροίζεσθε». Να συγκεντρώνονται δηλαδή και να διαδηλώνουν.

  Επί τοις ουσίας, το πολιτικό σύστημα, ποινικοποιεί την πρώτη μεγάλη, ακομμάτιστη εκδήλωση κατά της ισλαμοποίησης της πατρίδας μας.
  ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ να υποχωρήσουμε στα ιδανικά μας και μη μπορώντας να αποδεχθούμε ότι το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα του «συναθροίζεσθε», είναι μόνο δικαίωμα των gay, των μπαχαλάκηδων και των λαθρομεταναστών,


  ΜΕΤΑΤΟΠΙΖΟΥΜΕ την συγκέντρωση μας, με σύμφωνη γνώμη ΟΛΩΝ των Συλλόγων που συμμετέχουν, σε NEO, ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΛΕΣΜΑ,
  την Κυριακή 27 Μαρτίου 2016 και ώρα 6μμ,
  στο Λευκό Πύργο (στο άγαλμα του ναυάρχου Βότση).  Επιτέλους,

  Έχουν και οι ΕΛΛΗΝΕΣ δικαιώματα σε αυτή την χώρα.

  ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ 1η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ


  ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ
  http://ierosloxos2012.blogspot.gr/2016/03/hot-spot-2432016.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή