29 Απρ 2016

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Ο Αλέξης Τσίπρας εξελίσσεται στον πιο σκληρό ανεξέλεγκτο δυνάστη της Ελληνικής Δημοκρατίας...

Με 9 στους 10 Έλληνες μη ψηφοφόρους του στις τελευταίες εκλογές, με 9 στους 10 να πιστεύουν κατ’ επανάληψη ότι οδηγεί την Ελλάδα στον γκρεμό και με 9 στους 10 να θεωρούν ακατάλληλη την παρούσα Κυβέρνηση, όπως δημοσίευσε πρόσφατα και το κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, η εφημερίδα "Αυγή", ο Αλέξης Τσίπρας αποτελεί απλά πια αυταπόδεικτα έναν σφετεριστή της εξουσίας.

  Αυτό που ήξερε πάντα καλύτερα απ’ όλους να κάνει, για αυτό που μεγάλωσε, την κατάληψη της μισητής κρατικής εξουσίας σε οποιαδήποτε μορφή της, αυτό και κάνει πλέον, με τις πλάτες της διεθνής παρέας του που αδημονούν για την αιώνια σκλαβιά των Ελλήνων στον 21ο αιώνα. Δεν τίθεται αμφιβολία πως κάθε του πράξη και κάθε του παράληψη είναι ...

επιζήμια για την Ελλάδα. Ό,τι πιάνει τους τελευταίους 15 μήνες ο Αλέξης Τσίπρας και ο συνδαιτημόνας του Πάνος Καμένος καταστρέφεται. Επενδύσεις, όνειρα και ελπίδες. Παρόν και μέλλον.

  Στην ιστορία της Ελλάδας υπήρξαν σφετεριστές της δημοκρατίας όπως ο Πάγκαλος, ο Μεταξάς, ο Παπαδόπουλος, ο Ιωαννίδης ακόμα και δοτοί Πρωθυπουργοί. Κανείς δεν κατάστρεψε την Ελλάδα στο βαθμό που το κάνει καθημερινά ο Αλέξης Τσίπρας. Κανείς δεν επέτρεψε εισβολή χιλιάδων αλλόθρησκων αλλοεθνών, κανείς δεν αγνόησε και καταδίωξε το Θεό μας τόσο ξεδιάντροπα, κανείς δεν στράγγιξε τα δημόσια Ταμεία, κανείς δεν καλλιέργησε την απελπισία και τη φτωχοποίηση των Ελλήνων τόσο ύπουλα. Μόνο καθεστώτα της κομμουνιστικής Ανατολικής Ευρώπης του 20ού αιώνα, αφρικανικές μετά-αποικίες και αραβικά ολοκληρωτικά καθεστώτα βασάνισαν το λαό τους χωρίς να δίνουν λογαριασμό.

  Ο Αλέξης Τσίπρας ό,τι πιο σκοτεινό και χείριστο αντιπροσωπευτικό της καθεστωτικής μεταπολιτευτικής κάστας του εκβιασμών και του αλισβερισιού είναι αποφασισμένος με τους ομοϊδεάτες του να μην παραδώσει την εξουσία μέχρι το τέλος του και να μετατρέψει τους Έλληνες στους Αθλίους της Ευρώπης. Ούτε ως ποντιακό ανέκδοτο δεν υπάρχει το ενδεχόμενο για εκλογές, που θα πιστοποιήσουν τον πολιτικό θάνατο μίας ολόκληρης γενιάς της αρπαχτής και της υποθήκευσης των αγέννητων Ελλήνων. Μιας τενεκεδένιας ξεγάνωτης ελίτ που ακόμη και τώρα προστατεύει το τοτέμ της ανωμαλίας της.

  Ο Αλέξης Τσίπρας θα διαλύσει όπως ήδη κάνει κάθε παραγωγικό ιστό της χώρας, θα εξαφανίσει την αστική τάξη, θα καταλάβει και το τελευταίο γρανάζι του Κράτους, θα κάνει ζητιάνα και άθεη όλη την Ελλάδα και στο τέλος θα υποχρεώσει τους σε ένδεια υπηκόους του να υπογράψουν τη θανατική τους καταδίκη με ένα δόλιο ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΔΡΑΧΜΗΣ, για την αιώνια υποθήκευση της ελληνικής γης και περιουσίας των Ελλήνων στους Ευρωπαίους ισχυρούς και στους δήθεν Έλληνες μεσίτες της αλλοδαπής.

  Απομονωμένος από κάθε πολιτική δημοκρατική έκφραση θα επιζητήσει μόνο σε ολοκληρωτικούς του ομοϊδεάτες, κομμουνισμού και εθνικισμού αδιάφορο, τη σύμπραξη στο εθνικό του έγκλημα. Στο διχασμό των Ελλήνων. Με το βρώμικο 2018 ως χρονικό ορίζοντα θα διαχωρίσει τους Έλληνες στους μεταπολιτευτικούς συνταξιούχους και κατόχους τραπεζικών λογαριασμών στην αλλοδαπή και στην εξαθλιωμένη νέα γενιά συνταξιούχων και ανέργων που θα συντηρούν ως δούλοι το καθεστώς του. Αν τώρα δόλια υπογράφει η Κυβέρνηση Τσίπρα – Καμένου συντάξεις Στρατηγών 600 ευρώ από το βρώμικο '18 και μετά, τι θα δώσει τους υπερασπιστές των αξιών κάθε Έθνους όταν θα κόβει την πολυπόθητη δραχμή; Τι θα δώσει στους υπόλοιπους απόμαχους της κοινωνίας; Τι μισθό κάτεργων θα δώσει στους νέους μετά το βρώμικο '18; Ποιες κρατικές υπηρεσίες υγείας, παιδείας και ασφάλειας;

  Κάθε Τύραννος στην ιστορία από τον Νέρωνα μέχρι τον Τσαουσέσκου διακρίθηκαν για την απέχθεια προς το λαό τους, για την εμμονή τους στην εξουσία, για τον προσωπικό τους πλουτισμό εις βάρος του λαού, για την άγνοια κινδύνου και για το κακό τους τέλος.

  Μπορείς να διαλύσεις ένα Κράτος Αλέξη Τσίπρα, αλλά δεν μπορείς να διαλύσεις έναν λαό που δοξάστηκε πριν από εσένα και περιμένει να μεγαλουργήσει μετά από εσένα…

thedayafter.gr


kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου