18 Μαΐ 2016

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΥΡΤΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ???




Όλη την μέρα τα ΜΜΕ μας μιλούν για το πώς θα βοηθήσουν τους λαθρό. Ακόμα και αρχιεπίσκοποι, ιεράρχες, ΜΚΟ και άλλοι, όλοι στην ίδια αγαπητική γραμμή.
Για το κορίτσι αυτό που πριν από λίγα χρόνια δέχτηκε επίθεση στην Πάρο από τον Πακιστανό Αχμέτ Βακάς, που και την κακοποίησε σεξουαλικά και διέλυσε κυριολεκτικά το κεφάλι της χτυπώντας το με μένος στα βράχια ποιος ενδιαφέρεται σήμερα ?


Όπως δηλώνει η μητέρα της, η κα Κοτρώτσου, η Μυρτώ τρέφεται με φάρμακα που είναι απαραίτητα για αυτήν. Σε καθημερινή βάση, επί 6 ώρες, η Μυρτώ κάνει τις θεραπείες της ωστόσο τον τελευταίο καιρό δείχνει κάποια εικόνα παραίτησης και δεν συμμετέχει όπως θα έπρεπε στην θεραπεία της. Από την άλλη δεν υπάρχει καμία ελπίδα βοήθειας από το κράτος, πέρα από το αναπηρικό βοήθημα πρόνοιας.
Το τελευταίο διάστημα όμως η κα Μαρία αντιμετωπίζει σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα, τα οποία δεν της επιτρέπουν να αντεπεξέλθει. Η κα Κοτρώτσου, κάνει έκκληση μέσω της εφημερίδας των συνταξιούχων του ΟΤΕ, «Η ΦΩΝΗ» ώστε να βοηθήσουν στο νέο εγχείρημα που πιστεύει οτι θα βοηθήσει την Μυρτώ, ώστε να καλυτερεύσει η υγεία της.
Όποιος ενδιαφέρεται και θέλει να βοηθήσει, μπορεί να κάνει κατάθεση-μικρό ή μεγάλο ποσό- στον εξής λογαριασμό της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: ΚΟΤΡΩΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ 150/0276 2274

Πηγή «Ιστολόγιο Ο Παιδαγωγός»
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr


kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου