17 Μαΐ 2016

Αυτό το κρύβουν ΌΛΑ τα ΜΜΕ! Λογικό...



Παρά τις πολιτικές εξελίξεις και τις αποφάσεις των ηγετών της Ελλάδας και της Ρωσίας, οι λαοί των δυο χωρών αποδεικνύουν έμπρακτα τον ισχυρό δεσμό τους. 
Ανέκαθεν η Ρωσία με την Ελλάδα είχε ισχυρούς θρησκευτικούς και πολιτισμικούς δεσμούς, οι οποίοι είναι εμφανείς μέχρι και σήμερα.

Αυτός ήταν και ο σκοπός του 1ου Πανρωσικού Φεστιβάλ Νεολαίας Ελληνικού Πολιτισμού με ονομασία "Φάρος της Κριμαίας", που πραγματοποιήθηκε από τις 7 μέχρι και τις 9 Μαΐου. 
Το πρωτοποριακό λοιπόν για τα δεδομένα φεστιβάλ, παρουσίασε κοινές πλευρές των δυο χωρών και ενίσχυσε το αίσθημα "αδελφοσύνης" των λαών.

Ωστόσο, ένα τόσο σημαντικό γεγονός, προβλήθηκε μόνο από την εκπομπή "ΕΛΠΙΔΑ" που παρουσιάζει μια ομογενής, ενώ όλα τα άλλα ΜΜΕ την έκρυψαν!


Κανένα μεγάλο Ελληνικό δεν πρόβαλε τις εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στην Κριμαία και ισχυροποίησαν το αίσθημα υπερηφάνειας χιλιάδων Ελλήνων.

Παρόλα αυτά, μόνο ένας από τους διοργανωτές αναφέρθηκε εκτενές στο φεστιβάλ και με φωτογραφικό υλικό, ο Ιβάν Σαββίδης. 

Ο κ. Σαββίδης ήταν και ένας από τους ομιλητές των εκδηλώσεων και μάλιστα είπε: «το φεστιβάλ αυτό μπορεί να οικοδομήσει μια καλή παράδοση, να γίνει μια απεικόνιση της μοναδικής εθνικής ιστορίας της Κριμαίας, να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, αν σ’αυτό θα λαμβάνουν μέρος νεολαίοι διαφόρων εθνοτήτων, που ζουν σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο. 

Ενας από τους πιο σημαντικούς στόχους της ρωσικής κοινωνίας είναι η ενίσχυση της ενότητας των πολιτών της. Αλλά αυτό δεν είναι δυνατόν να γίνει, χωρίς την εξοικείωση με τις ποικίλες πολιτιστικές παραδόσεις των πολλών ρωσικών λαών και την προώθηση του οφέλους της ειρηνικής συνύπαρξης των διάφορων εθνοτήτων εντός ενός ισχυρού κράτους».
Δείτε το βίντεο:


πηγη

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου