4 Μαΐ 2016

Επαγρύπνηση των Ελληνικών Δυνάμεων …Εν όψει και της Τουρκικής «Efes 2016»

(28_04_2016) (1)Άρχισε η Τουρκική Άσκηση Νοτίως της Ρόδου και επεκτείνεται στις δεσμυυμένες περιοχές …Η Άσκηση των Τούρκων έχει δύο σκέλη και θα εκτελεστεί με Αποβατική ενέργεια στην Μικρασιατική Ακτή αλλά και στον τομέα της Έρευνας και της Διάσωσης  στα Διεθνή ύδατα του Αιγαίου!
veteranos.gr
Στην ελληνική πλευρά υφίσταται στάση ψυχραιμίας, αλλά και επαγρύπνησης, καθώς σήμερα ξεκινά η μεγάλη (με συμμετοχή 8.500 στρατιωτικών) αποβατική άσκηση «Efes 2016», για την οποία οι τουρκικές δυνάμεις έχουν δεσμεύσει για περίπου ένα μήνα (4 Μαΐου – 4 Ιουνίου) μια σημαντική έκταση στο Ανατολικό Αιγαίο.
(28_04_2016) (3)
Η  γνωστή στα επιτελεία μας άσκηση, σε συνδυασμό με τις περιοχές του Αιγαίου  που δέσμευσαν οι Τούρκοι με δύο NAVTEX για βολές (329/16) και Ερευνα και Διάσωση (321/16), δημιουργεί μια εικόνα κατά την οποία μεγάλο μέρος του Αιγαίου Πελάγους μοιάζει δεσμευμένο, ωστόσο δεν ξεφεύγει έξω από το σύνηθες πλαίσιο.

Εντάσσεται στην πάγια τουρκική ανάδειξη των διεκδικήσεων της στο Αιγαίο…Η Τουρκική πλευρά έχει βάλει στόχο εκφοβισμού της Ελληνικής Κυβέρνησης γιατί οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδος δεν χαμπαριάζουν από κάτι τέτοια των Τούρκων!

Το θέμα είναι να μην τρομάξουν οι πολιτικοί και πιστέψουν οτι οι Τούρκοι μπορούν και τότε πάμε σε τραπέζι διαπραγματεύσεων !
MixForm0008
Όσο απαντούμε στις προκλήσεις των Τούρκων αν και οι Τούρκοι εδώ και καιρό Καταγράφουν τις Ελληνικές Αντιδράσεις των μαχητικών μας στον Αέρα ,τώρα άρχισαν να καταγράφουν και τις Αντιδράσεις των πολεμικών μας Σκαφών στη Θάλασσα!
(28_04_2016) (5)
Οι Τούρκοι θα έρθουν μόνο αν νιώσουν σίγουροι ,αλλά στο χέρι μας είναι να τους δείξουμε οτι αν έρθουν θα τους λιανίσουμε και εδώ δεν χρειαζόμαστε ούτε το ΝΑΤΟ αλλά ούτε και τους Ρώσους!

http://veteranos.gr/epagripnisi-ton-ellinikon-dinameon-en-opsi-ke-tis-tourkikis-efes-2016/
 
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου