30 Μαΐ 2016

Κατασχέσεις λογαριασμών: Η κυβέρνηση των offshore αυξάνει το όριο κατασχέσεων!

Χωρίς τέλος η κατρακύλα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. - Την ώρα που ψηφίζουν ειδική διάταξη για να μπορούν υπουργοί και αρχηγοί κομμάτων να έχουν εξωχώριες εταιρείες, την ίδια ώρα ετοιμάζουν τσουνάμι κατασχέσεων στους απλούς πολίτες με στόχο να φτάσουν τις 10.000 κατασχέσεις λογαριασμών την ημέρα!

Η διάλυση του κοινωνικού ιστού συνεχίζεται χωρίς κανένα έλεος από την κατ' επίφαση κυβέρνηση της Αριστεράς.
AdTech Ad
Η ολοκλήρωση του «εγκλήματος» περιγράφεται λεπτομερώς σε επιστολή της Ελληνικής Ενωσης Τραπεζών προς τις τράπεζες: «Αίτημα της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων για αύξηση του ανώτατου ημερήσιου ορίου αποστολής ηλεκτρονικών κατασχετηρίων ανά πιστωτικό ίδρυμα».


Στην επιστολή αναφέρεται ότι το σημερινό όριο είναι 1.800 ηλεκτρονικές κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών την ημέρα, εκ των οποίων οι 1.200 αφορούν τη ΓΓΔΕ για χρέη προς το Δημόσιο και οι υπόλοιπες 600 για την αναγκαστική είσπραξη οφειλών από το ΙΚΑ (Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών - ΚΕΑΟ).

Τώρα λοιπόν η ΓΓΔΕ ζητά από τις τράπεζες να αυξήσουν κατά 50% τις καθημερινές κατασχέσεις ώστε τα ηλεκτρονικά κατασχετήρια να ανέλθουν στον αριθμό των 2.400 κάθε 24ωρο (1.800 για τη ΓΓΔΕ, ενώ παραμένουν 600 αυτά για το ΚΕΑΟ-ΙΚΑ), με αποτέλεσμα ο αριθμός των κατασχέσεων να ανέρχεται σε 10.000 κάθε μέρα. 
Η κίνηση αυτή αποδεικνύει περίτρανα τις προθέσεις της κυβέρνησης που δήθεν θα έδινε μάχες για τους χαμηλοσυνταξιούχους και τους μισθωτούς και δήθεν θα προστάτευε τους μη έχοντες. 

Είναι πλέον ξεκάθαρο πως το δίδυμο ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. έχει επιδοθεί σε μια προσωπική αυτοκάλυψη των δικών του μελών που διαθέτουν χρήματα στο εξωτερικό. Άλλωστε είναι γνωστό ότι δεκάδες υπουργοί της κυβέρνησης έχουν μεταφέρει τις τεράστιες περιουσίες σε offshore εταιρείες και σε φορολογικούς παραδείσους. 

Ανίκανοι, άσχετοι ή επικίνδυνοι; 
Ή μήπως όλα αυτά μαζί; 
Το βέβαιον είναι πώς αυτά που συμβαίνουν δεν τα χωράει ανθρώπινος νους. 
Ενώ οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος γνωρίζουν πολύ καλά ποιους πρέπει να φορολογήσουν και πώς, συνεχίζουν το ανελέητο φοροκυνηγητό στη μεσαία τάξη και στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. 

Οι άνθρωποι που - όπως έχει αποδείξει με στοιχεία το Newsbomb.gr - παρέχουν πλήρη κάλυψη στη φορολογική ασυλία των εφοπλιστών, προσπαθούν να μαζέψουν ζεστό χρήμα φτωχοποιώντας ακόμα περισσότερο τους απλούς πολίτες αν και γνωρίζουν πολύ καλά που υπάρχει «λίπος». 

http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/700556/katasxeseis-logariasmon-h-kyvernisi-ton-offshore-ayxanei-to-orio-katasxeseon

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου