3 Ιουλ 2016

ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΧΕΛΩΝΑ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ ...Ελληνικές σημαίες κυματίζουν αγέρωχα στο Πεκίνο εν όψει της επίσκεψης του Αλ. Τσίπρα [φωτό]



Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΔΩ

ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΧΕΛΩΝΑ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ ...ΜΑΤΑΙΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. !! 

ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟ ΠΗΡΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΕ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ !! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ;;; 


ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ ... ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΡΥΖΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ !! ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ !


ΟΛΑ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΛΕΟΝ :

ΧΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ,

ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ,


ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ,


ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ,


ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΜΩΡΑ , ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΠΙΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ , ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ,


ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΡΟΥΧΑ , ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΙΑ NIKE ADIDAS POUMA ΚΛΠ ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ 


ΑΝΑΠΤΗΡΕΣ ΕΠΙΣΗΣ, ΟΤΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ,


ΤΑ ΠΑΝΕΛ ΓΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ , 


ΟΙ ΛΑΜΠΕΣ OSRAM ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ !!!!!


Η ΛΙΣΤΑ ΤΕΛΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΥΣΣΩΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ !! 

 Η ΔΡΑΚΟΧΕΛΩΝΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΦΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !!! 

ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΤΡΕΛΑ" ΠΕΡΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ , ΤΟΤΕ ΓΑΜΙΕΤΕ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΕΧΡΙ ΠΑΝΩ !! ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ Ο ΑΡΧΙΜΑΣΩΝΟΣ ΖΙΣΚΑΡ ΝΤ'ΣΤΕΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΧΕΛΩΝΑ!
ΠΡΙΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙΤΕ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΝ ΛΟΓΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ :
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/…/end-stars-war-stop-thir…

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΚΑΡΑΜΑΣΩΝΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ PRONEWS ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ !!

FB



ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ! ΙΔΟΥ ΤΟ ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟ PRONEWS ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΤΑΪΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ (ΜΕΣΩ ΕΙΔΙΚΟΥ SCRIPT ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ) ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ" ΣΕΛΙΔΑΣ.

ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Η ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥΣ


 


ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ! Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ...
Κατά την διάρκεια συνέντευξής του, ο Κινέζος πρέσβης στην Ελλάδα, Ζου Σιαολί, τόνισε ότι «η συμφωνία με την Cosco - όπως είπε και ο πρωθυπουργός σας Αλέξης Τσίπρας- είναι μόνο η αρχή, το κεφάλι του δράκου. Θα ακολουθήσουν τα χέρια, τα πόδια, ολόκληρο το σώμα του».

Ο κινέζος πρεσβευτής υπογράμμισε πως «η σημασία του προγράμματος της Cosco για το λιμάνι του Πειραιά δεν αφορά μόνο την ελληνοκινεζική συνεργασία στο ίδιο το λιμάνι, αλλά αποτελεί ένα σύμβολο αμοιβαίας εμπιστοσύνης, σύμβολο της εμπιστοσύνης της Κίνας στην ελληνική αγορά».

Ο κ. Ζου χαρακτήρισε ορόσημο την επίσκεψη του έλληνα πρωθυπουργού στο Πεκίνο προσθέτοντας πως οι ελληνο-κινεζικές σχέσεις «εισέρχονται τώρα σε μια νέα εποχή και υπάρχει μια πολύ καλή ευκαιρία για την επέκτασή τους δια της συνεργασίας, οι προοπτικές για την οποία βρίσκονται μπροστά μας». Πρόσθεσε πως η επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα «συμβάλλει στην αμοιβαία κατανόηση, αναβαθμίζει την εικόνα της Ελλάδας και ενισχύει τη θέση της Ελλάδας στην κινεζική διπλωματία, ενισχύοντας παράλληλα τη συνεργασία».

Σύμφωνα με τον πρεσβευτή της Κίνας, «υπάρχει πολλή ενέργεια για συνεργασία ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κίνα σε όλους τους τομείς, όχι μόνο στον εμπορικό , αλλά και στον πολιτιστικό και τον επιστημονικό» και μετά την υπογραφή της συμφωνίας με την Cosco, στις 8 Απριλίου, έχει δεχτεί δεκάδες αιτήσεις από άλλες αντιπροσωπείες από την Κίνα οι οποίες θέλουν συνεργασία με την Ελλάδα.


ΣΧΕΤΙΚΑ:

 ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ! Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΣΕ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΧΕΡΙΑ....ΟΙ ΜΑΓΚΙΑ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ 

 

 

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΑ ΒΛΑΣΤΙΜΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ "ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ". ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.... ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΑΜΟΙΒΕΣ, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΛΠ.

 

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΟΡΦΑΝΟ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ:

 
  
The boss of a Chinese bank gives spank his worst employees 2016
 
In Changzhi City in China, the boss of a bank humiliated its underperforming employees by giving spankings. In any commercial bank of 8 who had the right to punishment before the rest of the staff because they were not productive enough. The man with a great past behind each rule is used to give a violent and painful blow on the buttocks.

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου