28 Αυγ 2016

ΡΕ ΣΕΙΣ; ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΕΤΕ ΣΤΑ @ΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ! Τι θέλουν οι αθλητές με αυτά τα πολιτικά σκιάχτρα της μεταπολίτευσης;

Ποιοι παρέσυραν τους Ολυμπιονίκες στην γιάφκα του πελατειακού κράτους;

 Τι θέλουν οι αθλητές με αυτά τα πολιτικά σκιάχτρα της μεταπολίτευσης;


Κρίμα τα παιδιά. Κρίμα τόσες χιλιάδες ώρες προπονήσεων, τόσος ιδρώτας, τόσες στερήσεις, τόση αγωνία.
Κρίμα τα παιδιά. Κρίμα να δίνουν το δικαίωμα σ΄αυτό άθλιο πελατειακό κράτος και στους διάτρητους θεσμούς του να λεηλατεί τη δόξα τους. Κρίμα που επέτρεψαν στον εαυτό τους, αυτοί οι παγκόσμιοι πρωταθλητές, να συρθούν ως το κατώφλι ενός ακόμη ανεκδιήγητου Προέδρου της Δημοκρατίας.


Από τον Ian Ford
Αντί να μην περάσουν ούτε έξω από την οδό Ηρώδου Αττικού, που αποτελεί για δεκαετίες ολόκληρες την γιάφκα του εγχώριου πελατειακού κράτους, σύρθηκαν στο Μέγαρο του Πάκη που υπέγραψε το πιο ατιμωτικό, το πιο επώδυνο, το πλέον αντιμεταρρυθμιστικό μνημόνιο για να εισπράξουν τα συγχαρητήριά του. Κρίμα στα παιδιά.

Κρίμα στον πατέρα της Κορακάκη ο οποίος διαμαρτύρεται γιατί οι φαύλοι γραφειοκράτες του Πάκη που διόρισε στο δημόσιο ότι εκινείτο στο οπτικό του πεδίο, δεν προσκάλεσαν την κόρη του στο Μέγαρο της εγχώριας φαυλότητας, υποκρισίας, γραφειοκρατίας.

Μα είναι τιμή για την Αννα Κορακάκη που δεν προσεκλήθη από μια ακόμη πολιτική ασημαντότητα της Κολομβίας των Βαλκανίων. Είναι κρίμα για τους υπόλοιπους αθλητές οι οποίοι παρασυρμένοι από τους σατυροβαρκάρηδες ιθύνοντες που διψάνε για λέζα και φωτογραφίες έσπευσαν σε ένα από τα δύο Μέγαρα-άνδρα του βαθέως κράτους που οδήγησε την Ελλάδα στην χρεοκοπία και το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού σε πείνα και φτώχια αντίστοιχη με εκείνη του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου.

Τι θέλουν οι αθλητές με αυτά τα πολιτικά σκιάχτρα της μεταπολίτευσης;
Γιατί να χάνουν πολύτιμες ώρες από τη ζωή τους ξοδεύοντάς τες στους σαρδανάπαλους της εξουσίας;
Παιδιά, κάντε τη ζωή σας με στυλ, μην την κάνετε θέμα…

Event in honor of the athletes by Greek President Prokopis Pavlopoulos in Athens on Aug 25, 2016 / Εκδήλωση προς τιμήν των διακριθέντων αθλητών στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο απο τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο στη Αθήνα στις 25 Αυγούστου, 2016

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου