8 Αυγ 2016

ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥΣ!


Όπως τα τέλη της δεκαετίας του τριάντα οι ναζί κατέγραφαν τις περιουσίες των εβραίων στη Γερμανία, έτσι και οι νεοναζί του ΣΥΡΙΖΑ με πρόσχημα την φοροδιαφυγή, πρόκειται να καταγράψουν τις κινητές περιουσίες των Ελλήνων...
Και μετά το περίφημο περιουσιολόγιο που θα καταγράφει πίνακες τιμαλφή και εν γένει πολύτιμα αντικείμενα, μια νέα φαεινή εφεύρεση των αρρωστημένων (από την απληστία) εγκεφάλων ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται προς τέρψιν των σιωνιστών αφεντικών τους...
Καθιερώνεται το... «καταθεσιολόγιο»(!!!) για όλους τους Έλληνες.
 

Αυτό σημαίνει ότι η εφορία θα διενεργεί αναδρομικούς έλεγχους στις καταθέσεις, στα εμβάσματα και σε όλα τα τραπεζικά προϊόντα που είχαν οι ταλαίπωροι φορολογούμενοι Έλληνες από το 2002(!!!) μέχρι σήμερα, με σκοπό  η Εφορία να ξέρει λεπτομερώς τα μετρητά του κάθε Έλληνα.

Και αυτοί οι έλεγχοι θα γίνονται όχι μόνο για όσους είναι ύποπτοι των διωκτικών αρχών για φοροδιαφυγή και αδικαιολόγητο πλουτισμό, αλλά για όλους τους φορολογουμένους στην Ελλάδα.

Για να υλοποιήσει αυτή την απίστευτη και διεστραμμένη διαδικασία ελέγχου, η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων ζήτησε από τις ελληνικές τράπεζες να έχουν έτοιμα όλα τα στοιχεία για τις κινήσεις και τους λογαριασμούς των Ελλήνων καταθετών κατά την τελευταία 15ετία (από το 2002 και μετά) μέχρι το τέλος Ιουλίου.

Ηδη όμως τις τελευταίες εβδομάδες έχουν γίνει τουλάχιστον τρεις δοκιμαστικές διασταυρώσεις σε δείγμα φορολογουμένων με πολύ καλά ποσοστά επιτυχίας (απόκλιση 1%-3%). Στη συνέχεια θα υπάρξουν και άλλα δοκιμαστικά τεστ που θα συμπεριλάβουν πιο σύνθετα τραπεζικά και επενδυτικά προϊόντα, των οποίων ο έλεγχος απαιτεί αυξημένη προσοχή προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα και λάθη στη φάση της παραγωγικής διαδικασίας, όπως σφάλματα στους υπολογισμούς απόδοσης των κεφαλαίων, κατανομή εισοδημάτων σε συνδικαιούχους κ.λπ.

Το μέτρο αυτό επιχείρησε να το εφαρμόσειει σε όλους τους Έλληνες ο δήθεν αντιμνημονιακός καθαρόαιμος νεοταξίτης πρώην υπουργός Οικονομικών Γ.Βαρουφάκης και η ιδέα του (;) άρεσε πολύ στους δανειστές. Ετσι, το σχέδιο αυτό ετοιμάζεται να το εφαρμόσει άμεσα ο σημερινός υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος 

Άλλωστε το υπουργείο Οικονομικών θεωρεί ότι με τους νόμους που ψηφίστηκαν τα τελευταία χρόνια δεν ισχύει πια το τραπεζικό απόρρητο απέναντι στις φορολογικές αρχές και έτσι μπορεί να έχει άμεση πρόσβαση σε στοιχεία των καταθετών.

 Ο φορολογούμενος θα καλείται να αποδείξει να δώσει τις δικές του εξηγήσεις και να προσκομίσει δικαιολογητικά για να αποδείξει, αν μπορέσει, ότι δεν είναι ελέφαντας και ότι τα επιπλέον κεφάλαια που εντοπίζει η Εφορία είναι από νόμιμη προέλευση και ήδη φορολογημένα.

Όλοι εμείς οι Έλληνες φορολογουμένοι, είμαστε 
στην ίδια κατάσταση με τους πραγματικούς εβραίους που γνώρισαν την  γενοκτονία από τους ψευτοεβραίους σιωνιστές το 1938-44...   αλλά ελπίζω ότι σε αντίθεση με εκείνους, εμείς 
θα αντιδράσουμε...

 http://oimos-athina.blogspot.gr/2016/08/blog-post_80.html 

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου