3 Σεπ 2016

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ!

Δεν θα πάω πολύ πίσω ιστορικά, θα ξεκινήσω από το 1880, ειναι απερίγραπτα τι έκανε η αυτή η (ΠΡΟΣΤΥΧΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ) χώρα, η (ΓΕΡΜΑΝΙΑ), ύπουλα, κρυφά και φανερά με τους Τούρκους εναντίων της Ελλάδος!

7θ9

ΟΙ ΒΡΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ!

Αναγνωρίζω ότι διεθνώς η διπλωματία κινείτε στα όρια του αμοιβαίου συμφέροντος και έτσι πρέπει να κινείτε.

Όχι όμως να έχουμε σε διπλωματικά πούστικα κόλπα την δολοφονία, γενοκτονία, ενός ολόκληρου λαού!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΑ!

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑ!!!

Αυτοί δε που με βγάζουν έξω από τα ρούχα μου, ειναι, αυτοί που διατυμπανίζουν για την ελληνογερμανική φιλία και την ελληνοτουρκική φιλία και την ελληνοαγγλική φιλία και για αυτούς που πάνε και προσφέρουν τα νιάτα τους, τις επιστημονικές γνώσεις τους στα κάτεργα στους κατέ επανάληψη δολοφόνους του Ελληνικού λαού. 

Αυτά τα μπάσταρδα των Γερμανών και Τούρκων στην Ελλάδα, ειναι αυτά που στον Α παγκόσμιο και στον Β παγκόσμιο έδειχναν τους πατριώτες με κουκούλα να τους εκτελέσουν, ειναι ανάμεσά μας αυτοί, τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους!

Πως να σωθεί αυτή χώρα;;;;;;;;;

Με το βλέμμα στο Ιντσιρλίκ

Aναδίπλωση της Γερμανίας για τη γενοκτονία των Αρμενίων

Φρανκ-Βάλτερ Στάινμαϊερ Ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών Φρανκ-Βάλτερ Στάινμαϊερ είχε εκφράσει την άποψη ότι το ψήφισμα δεν ήταν καλή ιδέα
Βερολίνο, Γερμανία Σε μια πολιτική χειρονομία καλής θέλησης προς την Τουρκία ούτως ώστε να επιτραπεί σε βουλευτές της Μπούντεστακ να επισκεφτούν τους γερμανούς στρατιώτες οι οποίοι σταθμεύουν στην αεροπορική βάση του Ιντσιρλίκ, προχώρησε η γερμανική κυβέρνηση, την Παρασκευή. Ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών Φρανκ-Βάλτερ Στάινμαϊερ δήλωσε ότι το ψήφισμα με το οποίο αναγνωρίστηκε στις 2 Ιουνίου η γενοκτονία των Αρμενίων που διέπραξαν το 1915 οι οθωμανικές Αρχές δεν έχει νομικά δεσμευτικό χαρακτήρα.


Η Άγκυρα αντιδρώντας στο ψήφισμα αυτό έχει απαγορεύσει την επίσκεψη γερμανών βουλευτών στην αεροπορική βάση του Ιντσιρλίκ της Ανατολικής Τουρκίας, από όπου οι συμμαχικές δυνάμεις επιχειρούν κατά του Ισλαμικού Κράτους με τη συμμετοχή των γερμανικών αναγνωριστικών αεροπλάνων Tornado.

Τις περασμένες εβδομάδες αξιωματούχοι του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών προσπάθησαν να βρουν μια λύση στην Άγκυρα. Εκεί τους διαμηνύθηκε με κατηγορηματικό τρόπο ότι η τουρκική κυβέρνηση απαιτεί μια δημόσια αποστασιοποίηση της κυβέρνησης Μέρκελ από το ψήφισμα της Μπούντεστακ. Σε αυτήν την απαίτηση ανταποκρίθηκε το Βερολίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είχε το Spiegel, η καγκελαρία και το υπουργείο Εξωτερικών είχαν συμφωνήσει να εμφανιστεί ο εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης Στέφεν Ζάιμπερτ στους δημοσιογράφους και να αναλάβει τον συγκεκριμένο ρόλο.

Όπως ανέφερε το Spiegel, το ερώτημα που είχε τεθεί στη γερμανική κυβέρνηση ήταν ποιος θα έκανε αυτή τη δήλωση. Ο υπουργός Εξωτερικών Φρανκ-Βάλτερ Στάινμαϊερ δεν ήθελε να αναλάβει αυτό τον ρόλο. Μια προσωπική εμφάνιση της καγκελαρίου δεν ετίθετο καν ως θέμα, διότι θα ερμηνευόταν ως υποταγή της Άνγκελα Μέρκελ στον Ερντογάν.

Στο παρασκήνιο, τόσο η Μέρκελ όσο και ο Στάινμαϊερ είχαν εκφράσει την άποψη ότι το ψήφισμα δεν ήταν καλή ιδέα. Ο ίδιος δε ο Στάινμαϊερ είχε αποφύγει να χαρακτηρίσει ως γενοκτονία τα εγκλήματα που διεπράχθησαν από την οθωμανική αυτοκρατορία.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος Τόμας Οπερμαν έστειλε προ ημερών στην Άγκυρα «τελεσίγραφο» να άρει την απαγόρευση έως τις αρχές Οκτωβρίου, διότι σε διαφορετική περίπτωση το κόμμα του δεν θα υπερψηφίσει τον Δεκέμβριο στην Μπούντεστακ την παράταση παραμονής της γερμανικής αποστολής στο Ιντσιρλίκ. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του Spiegel, το υπουργείο Άμυνας έχει ήδη εκπονήσει σχέδια για τη μετεγκατάσταση των γερμανικών αναγνωριστικών αεροπλάνων tornado σε άλλη χώρα της περιοχής.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

http://www.arxaiaithomi.gr/


kerberos-hellas

ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΟΙ "ΦΙΛΟΙ" ΚΑΙ "ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ", ΧΑΪΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ;

ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΟΙ "ΦΙΛΟΙ" ΚΑΙ "ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ", ΧΑΪΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου