6 Οκτ 2016

Ο κ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ…ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!

ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ !!!!

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Ο ΜΗΤΣΟΣ...



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 


Με έντονη την δυσαρέσκεια τους τα τουρκικά ΜΜΕ επικαλούμενα την Deutsche Welle στην εκπομπή της στα τουρκικά, μετέδωσαν την είδηση ότι με πρωτοβουλία του επιτρόπου για την μετανάστευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κ Αβραμοπούλου, ιδρύθηκε ένα καινούργιο στρατιωτικό σώμα που θα προστατεύει τα ευρωπαϊκά σύνορα στην συνοριακή γραμμή Βουλγαρίας Τουρκίας, καθώς και στις θαλάσσιες περιοχές της Βουλγαρίας όπου έχει παρατηρηθεί ρεύμα λαθρό από Τουρκία.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Hürriyet, ο κ Αβραμόπουλος βρέθηκε αυτές τις μέρες στην Βουλγαρία όπου είχε συνεργασία με τον διοικητή του νέου στρατιωτικού σώματος προστασίας των ευρωπαϊκών συνόρων, κ Fabrice Leggeri, για την καλύτερη οργάνωση της λειτουργίας του.


Στη συνέχεια παρέστηκε σε τελετή στην συνοριακή γραμμή Βουλγαρίας Τουρκίας, στην οποία παρέστηκε και ο πρόεδρος της Βουλγαρίας, Boyko Borisov, για την έναρξη των περιπολίων του νέου αυτού σώματος προστασίας των ευρωπαϊκών συνόρων και την ανέγερση μεγάλου φράκτη. Έτσι οι λαθρό θα κατευθυνθούν τώρα προς την Ελλάδα από τον Έβρο.
57f630d618c77328686dbd0d

Αλήθεια στην Βουλγαρία εντείνονται τα μέτρα προστασίας των ευρωπαϊκών συνόρων από τον κ Αβραμόπουλο. 

Στην Ελλάδα…μπέστε σκύλοοι αλέστε ??? 


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου