13 Νοε 2016

ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ¨ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ" ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ...

...ΕΠΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ ΩΣ "ΣΩΤΗΡΩΝ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

"Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ "ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ" ΤΩΝ ΗΠΑ. ΔΕΣΜΟΥΣ ΦΙΛΙΑΣ ΜΕ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΙΣΧΥΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ (ΡΕΠΟΥΠΛΙΚΑΝΩΝ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ). ΤΟΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΑ "ΧΑΛΙΑ" ΤΗΣ ΑΒΑΣΙΛΕΥΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ, ΜΙΑ ΧΙΛΙΟΦΘΑΡΜΕΝΗ ΦΙΓΟΥΡΑ, ΜΕ ΛΩΠΟΔΥΣΙΑ....

....ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΗΤΑΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ ΥΠΟΠΤΟΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ, ΑΝ ΟΧΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΩΝ ΑΠΡΙΛΙΑΝΩΝ ΤΟΥ 1967, ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ "ΜΕΡΟΥΣ" ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝΤΗΣ CIA ΚΑΙ ΤΗΣ DIA, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΟΡΥΦΑΙΟΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ, ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ...

ΕΛ. ΩΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΕΛ 4 " ΤΙ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ"

ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ «ΜΑΙΜΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΩΝ/ΛΗΣ 666» ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ  «ΠΡΙΓΚΙΠΑ» ΝΙΚΟΛΑΟ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ     ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ Γ'ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ (ΒΛΕΠΕ: ΕΔΩ)

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΤΙ ΟΙ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΕΙΝΑΙ «ΑΓΙΟΙ» ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΣΩΤΗΡΕΣ» ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΟΛΙΩΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ Ο «ΦΙΛΟΣ» ΤΟΥ «ΠΡΙΓΚΙΠΟΣ» ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ –ΜΙΝΕΙΚΟ-ΤΣΑΝΤ , ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΛΛΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ!!!!.

ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ! ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΩΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ, ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ  

ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:

Γέωργιος Α’ Γλυξμπουργκ 1863 – 1913
1) ΕΠΡΟΔΩΣΕ εγκαταλείποντας άνευ στρατιωτικής βοήθειας τους επαναστατήσαντες Κρήτες του 1865, με αποτέλεσμα την σφαγή των Κρητών από τους Τούρκους.
.
2) ΕΠΡΟΔΩΣΕ, απορρίπτοντας πρόταση Δεληγιώργη το 1865 για στρατιωτική επέμβαση προς απελευθέρωση Ηπείρου και Θεσσαλίας.
.
3) ΕΠΡΟΔΩΣΕ, ανακαλώντας διαταγή του Κουμουνδούρου προς τον Στρατό το 1978, δια εισβολή και απελευθέρωση Θεσσαλίας
.
4) ΕΠΡΟΔΩΣΕ, δεχόμενος αδιαμαρτύρητα την προσάρτιση της Αν.Ρωμυλίας από τη Βουλγαρία το 1885
.
5) ΕΠΡΟΔΩΣΕ ματαιώνοντας γενική επιστράτευση διαταχθείσα από Δεληγιάννη εναντίον Βουλγαρίας, καλώντας τους συγγενείς βασιλικούς οίκους Αγγλίας (Sachsen Braun Schweig Welfen ή Γκρίζους Λύκους 1714 – 1901) και Ρωσίας (Sachsen Gottorp Romanov) να κάμουν ναυτικό αποκλεισμό Ελλάδος από 8/5/1886.
.
6) ΕΠΡΟΔΩΣΕ, διότι το 1886 Μάϊο, εν μέσω ναυτικού αποκλεισμού, διέταξε την διάλυση του μισού ελληνικού στρατού, ήτοι των σωμάτων εφέδρων και των σωμάτων εθελοντών, με σκοπό την οριστική απώλεια Αν.Ρωμυλίας.
.
7) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι κρατώντας σκοπίμως τον Ελληνικό στρατό σε κατάσταση ημιδιαλύσεως, τον διέταξε να εισβάλει σε Κρήτη προς Βοήθεια Κρητών 1897, ενώ συγχρόνως εκάλεσε συγγενείς ως άνω οίκους και Γαλλία, να επιτεθούν με τους στόλους τους εναντίον Ελλήνων Κρήτης («Ακρωτήρι») με αποτέλεσμα την ήττα των Κρητών και των ελλήνων Στερεάς
.
8) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι στον επακόλουθο πόλεμο Ελλάδος – Τουρκίας 1897 εξ αιτίας Κρήτης, έστειλε εναντίον Τούρκων σκοπίμως ημιδιαλυμένο ελληνικό στρατό υπό τον «πρίγκηπα» Κωνσταντίνο Α’, ο οποίος έχασε την καθοριστική «Μάχη Λαρίσης – Δομοκού – Φαρσάλων», διότι ερωτοτροπώντας στην σκηνή του με κυρίες της αυλής, αρνείτο να δώσει διαταγές στους επιτελείς του, με αποτέλεσμα την ήττα των ελλήνων, απώλεια των Θεσσαλικών κτίσεων του 1881 (Γενόμενων κατόπιν αυθαιρέτου άνευ διαταγών εισβολής τμημάτων ελλ. Στρατού), διεθνή οικονομικό έλεγχο επί της ελλάδος, και άμεση καταβολή 100.000.000 χρυσών λιρών ως πολεμική αποζημίωση στην Τουρκία, με δάνεια Αγγλοεβραικών τραπεζών, μέσω ολικής υποθηκεύσεως του ελληνικού κράτους. ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ: Το 1909 ο «ελληνικός στρατιωτικός σύνδεσμος» εστασίασε απαιτώντας «να φύγουν οι βασιλοπαιδες από τον στρατό διότι οδηγούν τον στρατό σε αδικαιολόγητες ήττες από σκόπιμη προδοτική αμέλεια».
.
.
Κωνσταντίνος Α’ Γλύξμπουργκ 1913-1917, 1920-1922
1) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι παρά νικηφόρους πολέμους του 1912, στους οποίους εσύρθη δια της βίας από τον στασιαντα ελληνικό στρατό μέχρι την Θεσσαλονίκη, αρνήθηκε πεισματικώς την απαίτηση του στρατού για την απελευθέρωση ανατολικής Θράκης και Κωνσταντινουπόλεως, παρά το γεγονός ότι ο Ελληνικός Στόλος με ναυαρχίδα το Θωρηκτό Αβέρωφ είχε εισέλθει και προσδέσει στους λιμένες Κωνσταντινουπόλεως, προχωρώντας σε αυθαίρετη άνευ διαταγών κατάληψη της πόλεως και δεχόμενος μηνύματα «αμαχητί παραδόσεως άνευ όρων» εκ μέρους των τοπικών τουρκικών αρχών. Ο Κων/νος επικαλέσθηκε πιέσεις των «μεγάλων δυνάμεων».
.
2) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι όταν μετά την ανωτέρω προδοσία ο στρατός εστασίασε το 1915 απαιτώντας ουδετερότητα Ελλάδος από «Μεγ. Δυνάμεις» αυτός ζήτησε προστασία του Θρόνου από «Μεγ. Δυνάμεις» με αποτέλεσμα την απόβαση του Γαλλικού στόλου το 1916 και την κατάληψη Πειραιώς – Αθηνών από Γάλλους υπό τον ναύαρχο Φουρνιέ.
ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι τον Νοέμβριο 1920 διέταξε τον Ελληνικό στρατό να εξέλθει από τον «Θύλακα Σμύρνης» ο οποίος είχε δοθεί από «Ανταντ» στην Ελλάδα, ως «Αμοιβή» νίκης Α’ Παγκοσμίου Πολέμου εναντίον Γερμανίας – Τουρκίας, και να επιτεθεί στην Τουρκική ενδοχώρα σε μια ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ επίθεση άνευ λογικού τερματικού στρατηγικού στόχου, με αποτέλεσμα την στροφή της «Ανταντ» εναντίον Ελλάδος, τον εξοπλισμό του Κεμάλ Ατατούρκ από «Ανταντ» και Σοβιετική Κομμουνιστική πλέον Ρωσία (1917), με αποτέλεσμα την ήττα ελλ.στρατού, την γενοκτονία 1.500.000 ελλήνων Μ.Ασίας, και την προσφυγική έξοδο επίσης 1.500.000 ελλήνων.
..
3) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι άφησε ελεύθερα και ασύδοτα τα ιδρυτικά εβραικά στελέχη του ΚΚΕ (Ιωσήφ Μπεναρόγια Θεσ/κης) και τις τεκτονικές στοές προελεύσεως τους (Στοά «31» θεσ/κης, μέλος και ο «αριστερός» προδότης Ε. Βενιζέλος ή Ben-Salom ή Veniselli , εβραικής καταγωγής) να διανέμουν συνομωτικώς και προδοτικώς έντυπα ταχυδρομούμενα ΚΑΙ στον Ελλ. Στρατό Μ.Ασίας, τα οποία ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ (!!!) ζητούσαν από τον ελληνικό στρατό Μ.Ασίας να «πετάξει τα όπλα σε ομαδική λιποταξία διότι η παρουσία ελληνικού στρατού στον Θύλακα Σμύρνης εξυπηρετεί τις επάρατες δυνάμεις του Καπιταλισμού (!!!). Το ΚΚΕ και τα Μαρξιστικά – Τροτσικά – Λενινιστικά του Παράγωγα (Πασοκ – ΚΚΕ- Συνασπισμός κλπ) πρέπει να διαλυθούν συνταγματικώς στην Ελλάδα. Με επαρκή αιτία διαλύσεως, το ανωτέρο αισχρό προδοτικό κακούργημα εναντίον του έθνους.
.
4) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι δέχθηκε αδιαμαρτύρητα την συνθήκη 9/11/1921 των «Μεγ.Δυνάμεων» η οποία παραχωρούσε την Βόρειο Ήπειρο στην Αλβανία, ως ποινή της «Ανταντ» εναντίον Ελλάδος λόγω υπερβάσεως του «Θύλακα Σμύρνης» από Ελληνικό στρατό Μ.Ασίας.
.
5) ΕΠΡΟΔΩΣΕ παραιτούμενος ανάνδρως.
.
.
Γέωργιος Β’ Γλυξμπουργκ
1922 – 24, 1935 – 41, 1946 – 47
.
1) ΕΠΡΟΔΩΣΕ, διότι το 1941 επέβαλε δια της βίας στην κυβέρνηση Κορυζη την προδοτική υπογραφή παραδόσεως σε … μια Γερμανική ταξιαρχία πεζικού αναγνωρίσεως (!!!) υπό τον στρατηγό BOME, η οποία είχε αποσταλεί από τον στρατάρχη VON LIST, να διερευνήσει μέσω κοιλάδος Στρωμνιτσας επί Βουλγαρικού Εδάφους, εναλλακτική διέλευση προς την Ελλάδα, ΔΙΟΤΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ με 5 σώματα στρατού ειδικών δυνάμεων ορεινών καταδρομών (!!!) το 4ο, 14ο, 18ο, 30ο, και 40ο (675.000 άνδρες) και 5 τεθωρακισμένες μεραρχίες υπό στρ/χη Von Kleist, την 2α, 5η , 9η , «X”, 11η (125.000), συνόλου 32 μηχανοκίνητων μεραρχιών (800.000 !!!) ΣΥΝΕΤΡΙΒΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΟΧΥΡΟΥ «ΡΟΥΠΕΛ» ΣΤΡΥΜΩΝΟΣ, ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΘΗΛΩΘΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ. Ο Bome εισήλθε από το ΑΦΥΛΑΚΤΟ(!!!) τριεθνές Λ.Δοϊράνης, επειδή ο Γέωργιος Β’ Παρακάμπτοντας τον Στρατηγό Παπάγο, είχε διατάξει το Γ’ Σώμα Στρατού Θεσ/κης ν’αποσύρει τις Μ.Β.Π. (Μοίρες Βαρέως Πυροβολικού) από το τριεθνές Δοϊράνης. Μετά την προδοτική διαταγή του Κορυζή προς Στρατηγό Τσολακόγλου, ο Παπάγος αηδιασμένος παραιτήθηκε και ο Κορυζής αυτοκτόνησε από τύψεις προδοσίας. Στην προδοσία συνεργάσθηκε ο Αγγλικός στρατός του οποίου οι 60.000 άνδρες, αντί να ευρίσκονται στο τριεθνές Δοϊράνης (μοναδική 2α είσοδο προς Ελλάδα για μηχανοκίνητη στρατιά) είχαν «οχυρωθεί» με … αγώνες κρίκετ στα πεδινά μετόπισθεν (ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΔΕΙΛΟΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΕΣ) , βεβαιώνοντας τους έλληνες ότι είχαν οχειρώσει το τριεθνές…
.
2) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι από 1946 – 47 και σε συνεργασία Α.Έβερτ, αστυνομικό διοικητή Αθηνών μογγολοεβραικής βαυαρικής καταγωγής, παρείχε άσυλο στην ηγεσία του ΚΚΕ η οποία επρέσβευε, εδίδασκε και οργάνωνε τα μέλη του ΚΚΕ με σκοπό: α) Αντισυνταγματική ανατροπή του Δημοκρατικού πολιτεύματος και ίδρυση Χούντας της μονίμου «Δικτατορίας του (Εβραϊκού Ψευδο-) Προλεταριάτου». Β) παράνομη χρήση ένοπλης βίας για την ίδρυση και συντήρηση αυτής της δικτατορίας. Γ) Προδοτική απόσχιση και «παράδοση της Ελληνικής Μακεδονίας για προσάρτιση της στη Σλαυόφωνη «σοσιαλιστική Σοβιετική Δημοκρατία της Μακεδονίας», Αποτελούμενη από τις Σκλαβωμένες Μακεδονίες Ελλάδος – Γιουγκοσλαβίας – Βουλγαρίας». Η ηγεσία του ΚΚΕ, όλο αυτό το διάστημα 46-47, διέμενε μυστικώς στην οικία του Α.Εβερτ, εν γνώσει του Γεωργίου Β’ , ενώ ο ελληνικός στρατός & αστυνομία ερευνούσαν ματαίως για τον εντοπισμό της, σ’έναν άθλιο εμπαιγμό προδοσίας του Κράτους και εμφυλίου πολέμου.
.
ΥΓ.
Δυνάμεις άξονος. Άριστοι των Αρίστων: Σχέδια Ξηράς, Στρ/χης Μπραουχιτς, Αντ/γος Χαλντερ. Εφαρμογή Πεδίου, Στρ/χης Καϊτελ, Στρ/γος Γιοντλ. Σχεδια αερ. στρ/χης Γακίριγκ, στρ/γος Γιασσονεκ. Επίθεση Ξηράς, Στρ/χες Λιστ, Κλαϊστ. Επιτ/χες επιθέσεως, στρ/γοι Γκραϊφφενμπεργκ, Ζαϊτσλερ. Επίθεση αεροπορίας, στρατηγοί Ριχτχόφεν, Λαιρ.
Μεραρχίες άξονος: Επιθέσεως 6-4-1941, 24 Γερμ. + 29 Ιταλ = 53. Ανδρες 1.325.000. Ηττήθησαν. Αερ. 800. Εφεδρείας, 8 Γερμ. + 12 Βουλγ. = 20. Συνολο 53 + 20 = 73. Άνδρες 1.825.000.
Δυνάμεις Ελλάς, 19 Μεραρχίες Εξουθενωμένες από Αλβανικό Μέτωπο 1940. Εφεδρική, Ουδεμία. 2,5 Προδοτικές μεραρχίες Βρετανών. Αερ. 80. Η Ελλάς Ενίκησε.
Αιτία Ελληνικής τελικής ήττας: Κερκόπορτα από Βασιληα Πέτρο και Στρ/χη Σίμοβιτς Σερβίας οι οποίοι παρέβησαν συμφωνία με Α.Παπάγο να υπερασπίσουν κοιλάδα Στρωμνίτσας. Παράλληλη προδοσία Γεώργιου Β' Ελλάδος, διατάξαντος μετακίνηση Ελληνικών μεραρχιών και Μ.Β.Π. του τριεθνούς Λ.Δοϊράνης, προς ανατολάς Θεσσαλονίκης.
.
.
ΠΑΥΛΟΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ.
1) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι συνεχίζοντας το έργο του Γεωργίου Β’ και σε συνεργασία με Καρα-Αμαν-Αλή νομιμοποίησε το ΚΚΕ, έχοντας πλήρη γνώση του ότι:
.
Α) Στις 12-7-43 στο νέο πετρίτσι, η ηγεσία του ΕΑΜ-ΚΚΕ υπέγραψε συμφωνία με ηγεσία ΚΚΕ Βουλγαρίας (Ιωαννίδης από ΚΚε, Δασκαλώφ από ΚΚΒ) στην οποία συμφωνούσε: “Τελικός σκοπός των δυο κομμάτων (ΚΚΕ – ΚΚΒ) καθορίζεται η ίδρυση στα Βαλκάνια , ένωσης Σοβιετικών Δημοκρατιών που θα περιλαμβάνει την Ελλάδα, Βουλγαρία, Μακεδονία (!!!) και Σερβία … στην Βουλγαρία θα δοθεί έξοδος στο Αιγαίο … Η Μακεδονία (!!!) Ελληνική – Βουλγαρική – Σερβική … θα αποτελέσει ανεξάρτητη σοβιετική δημοκρατία μέσα στην ένωση σοσιαλιστικών σοβιετικών δημοκρατιών Βαλκανίων (ΕΣΣΔ Βαλκανίων) . Επίσημη γλώσσα θα είναι η Ελληνική και η Βουλγαρική»
.
Β) Ο Μάρκος Βαφειάδης, αρχηγός βορείου ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, επιχείρησε κατάληψη Κόνιτσας – Σερρών – Φλώρινας, για ν’ανακυρήξει μια απ’αυτές ως πρωτεύουσα της «σοσιαλιστικής σοβιετικής δημοκρατίας της Μακεδονίας»(!!!) στην Κόνιτσα απεκρούσθη από Λόχο πολυβόλων διοικούμενο από Μακαρέζο, Μετέπειτα μέλος στρατιωτικής κυβερνήσεως 1967 – 73 η οποία εματαίωσε τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο του 1973 – 75.
.
Γ) Ο Βαφειάδης έπραξε τα ανωτέρω με διαταγές ηγεσίας ΚΚΕ και σε συνεργασία με Βουλγαρικά ένοπλα τμήματα ληστοσυμμοριτών του SNOF ή «Σλαυομακεδονικού Εθνικού Απελευθερωτικού Μετώπου».
.
Δ) Στα Χάλαρα στις 2-8-44 το κοινό συνέδριο ΚΚΕ-ΚΚΒ απεφάσισε: “Τα στρατιωτικά τμήματα του SNOF αναγνωρίζονται σαν ανεξάρτητα στρατιωτικά τμήματα (!!!) που θα συνεργάζονται με το «ΕΛΑΣ» (εντός της Ελληνικής Μακεδονίας) (!!!)
.
Ε) Τον Μάιο και Οκτώβριο 1944, το «ΕΑΜ» Φλώρινας, διέταξε δις να παύσουν οι επιθέσεις της εθνικόφρονος 9ης Μεραρχίας του «ΕΛΑΣ» εναντίον ενόπλων τμημάτων Βουλγάρων, Κομιτατζήδων, υπό την ηγεσία των Πεϊου και Γκοτσεφ, οι οποίοι λήστευαν και γενοκτονούσαν έλληνες αμάχους.
.
ΣΤ) Ο Βαφειάδης στις 22-3-47 δήλωσε στην εφημερίδα «Μπόρμπα» του Βελιγραδίου : “Το "NOF” (διάδοχος του "SNOF”) είναι «λαϊκό απελευθερωτικό μέτωπο», πολιτική οργάνωση των (σλαυο)μακεδόνων. Το NOF έχει αντιπρόσωπο στο «ΕΑΜ» Ελλάδας, και σήμερα οι (σλαυο)μακεδόνες πολεμούν (εναντίον Ελλάδος) μαζί με τον Ελληνικό λαό (ΚΚΕ-ΕΑΜ-ΕΛΑΣ)»(!!!).
.
ζ) Οι κομμουνιστές Ελλάδος, υπακούοντας στις μαρξιστικές εντολές περί «ένοπλης επιβολής δικτατορίας του προλεταριάτου» άρχισαν να γενοκτονούν Έλληνες «Αστούς» οι οποίοι νομίμως αμυνόμενοι, άρχισαν εκκαθαρίσεις των απάτριδων άθεων δολοφονικών κακούργων του ΚΚΕ (πλην ελάχιστων εξαιρέσεων).
.
2) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι ενώ είχε συνταγματική δυνατότητα επιβολής της θελήσεως του επί πρωθυπουργού και υπουργών, επί ποινή απολύσεως – διαλύσεως κυβερνήσεως, εδέχθη αδιαμαρτύρητα την εθνική προδοσία του Καρα-αμαν-αλή το 1955, με αποτέλεσμα την καταστροφή του Ελληνισμού Κωνσταντινουπόλεως. Το 1955, τούρκος πράκτορας της «ΜΙΤ» πυρπόλησε το πατρικό σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ στην Θεσσαλονίκη για να ενοχοποιηθούν οι Έλληνες ως εμπρηστές. Συνελήφθη από αστυνομία Θεσσαλονίκης και επρόκειτο να δικασθεί με το αυτόφωρο αλλά προσωπική παρέμβαση του Καρα-αμαν-αλή επέβαλε στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης την απόλυση του Τούρκου για τακτική δικάσιμο, και «πνίξιμο» της υποθέσεως από τον τύπο. Η μη άμεση δικαστική απόδειξη της προκλήσεως της ΜΙΤ, έδωσε στην Τουρκία την ευκαιρία να εξεγείρει τον Τουρκικό όχλο εναντίον των Ελλήνων Κων/λεως με την κατηγορία ότι «Οι έλληνες έκαψαν το σπίτι του Κεμάλ. Κάψτε τα σπίτια και τα καταστήματα των Ελλήνων». (Αποτέλεσμα : β’ γενοκτονία και τελικός αφελληνισμός της Κωνσταντινούπολης)
.
.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β’ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ 1964 – 1967
1) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι από 1965 – 67, σε συνεργασία με τον Εβραιότουρκο Καρα-αμαν-αλή, με λοιπά άπαντα στελέχη της «ΕΡΕ», με Κ.Μητσοτάκη και Α.Παπανδρέου «Εν. Κέντρου» και με την ηγεσία του ΚΚΕ-ΕΔΑ ευρισκόμενη στην Ιταλία (πραγματική ηγεσία ΚΚΕ, εκτός Ελλάδος), εκτελώντας διαταγές της NSA-ΗΠΑ, οργάνωσε συνωμοτική ανατροπή του δημοκρατικού πολιτεύματος για το 1967 και ίδρυση δικτατορίας, με πρωθυπουργό τον Εβραιοβαυαρό Ταξίαρχο Ανδρέα Έσερμαν, υποδιοικητή της 20ης Τεθωρακισμένης Μεραρχίας Κομοτηνής, και με υπουργούς, μεμυημένους στην συνομωσία Έλληνες τέκτονες Στρατηγούς, με σκοπό την ανάληψη από την Ελλάδα της τυπικής ηγεσίας γενικής επιθέσεως «Παγχριστιανικού Μετώπου» της Δύσεως εναντίον Ισλάμ-Ρωσίας, με αφορμή τον εκατέρωθεν στημένο Α’ Αραβοϊσραηλινό πόλεμο των «7 ημερών» του 1967, ώστε σύμφωνα με τα σιωνιστικά σχέδια, η «Ευρώπη» με πρώτο το Ισραήλ των ελληνογενών Ασκεναζυ 95% (Ασκάνιων Προύσας Μ.Ασίας) και δεύτερη την Ελλάδα, να γενοκτονηθεί από αντεπίθεση Ισλάμ-Ρωσίας στον Σιωνιστικό «Αρμαγεδδώνα» του 1975, «προφητευόμενο» (διάβαζε: προγραμματισμένο) στα έντυπα των «Μαρτύρων του Ιεχωβά», σιωνιστικής ιδρύσεως και κατευθύνσεως._
.
2) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι τον Δεκέμβριο 1967, μετά την αυτοσχέδια (και ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ) υποκλοπή της Εξουσίας από τους Ελληνόφρωνες Χριστιανούς Ορθόδοξους Συνταγματάρχες τον Απρίλιο του ’67, ο Κωνσταντίνος Β’, με διαταγές NSA-ΗΠΑ, επεχείρησε να ανατρέψει την νόμιμη πλέον κυβέρνηση Παπαδόπουλου, διατάσσοντας την στάση του Γ’Σώματος Στρατού Θεσσαλονίκης υπό τον φιλοβασιλικό αντιστράτηγο Περίδη, και της 20ης τεθ.μεραρχίας Κομοτηνής υπό τον Υποστράτηγο πλέον και διοικητή της Α.Εσερμαν, με σκοπό να διορίσει κυβέρνηση «Χούντας» Αμερικανο-εβραιο-φρονων μασώνων στρατηγών, με πρωθυπουργό τον Α.Έσερμαν, όπως προέβλεπε το αρχικό σχέδιο «Αρμαγεδδών 1975» της “NSA” (Προϊστάμενη της CIA) και των επιτελείων «Μαρτύρων Ιεχωβά» στις ΗΠΑ. Η στάση κατεστάλη εν τη γενέσει της από τους επιτελείς του Περίδη οι οποίοι τον αφόπλισαν και τον έθεσαν υπό περιορισμό. Ελλείψει κεντρικού συντονισμού και υποστηρίξεως του Γ’Σώματος Στρατού, ο Έσερμαν εματαίωσε κάθοδο της 20ης Τεθ.Μεραρχίας για αρματομαχίες μέσα στην Αθήνα και στο Κ.Ε.Θ. Αυλώνα (!!!) και παρεδόθη σε ειδικές δυνάμεις των Λ.Ο.Κ., οι οποίες κατέλαβαν την μεραρχία του αμαχητί με αστραπιαία ενέργεια. Ο Κωνσταντίνος Β’ ανέμενε ΑΝΑΝΔΡΩΣ την εξέλιξη της αντεπαναστάσεως στο αεροδρόμιο Καβάλας δια το ενδεχόμενο αποτυχίας. Μετά την αποτυχία Ο ΑΝΑΡΧΙΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β’ ΕΤΡΑΠΗ ΣΕ ΦΥΓΗ προς Ρώμη και εν συνέχεια στο Λονδίνο όπου βρήκε άσυλο στον συγγενή Γερμανογενή Εβραιοσαξωνικό Οίκο “Sachsen Koburg Gotha”(ΣΑΞΟΝΕΣ-ΧΑΝ-ΚΑΝ-ΚΟΕΝ-ΜΠΟΥΡΓΚ-ΓΟΤΘΟΙ - Διασταύρωση Γερμανικών Δουκάτων «Sachs Koburg» και «Sachs Gotha» στον Θρόνο Βρετανίας από 1901-1998), μετονομασθέντα το 1917 εις τον Αγγλόηχο «Οίκο Ουϊνδσωρ» προς αποπροσανατολισμό εντόπιων Ουαλών-Βρεττανών εκ του οποίου κατάγεται η Ελισάβετ Β’ (1952 – 98), ΚΑΙ στον ομώνυμο του, Γερμανογενή Εβραιοσαξωνικό Οίκο «Sachsen-Oldenburg-Schleswig-HolSTEIN-Sonderburg-(GOTTORP)-Glucksburg” του Βασιλικού συζύγου Φιλίππου, μετονομασθέντα εις «Οίκο Μαουν-Μπάντεν Εδιμβούργου» προς όμοιο αποπροσανατολισμό εντόπιων. Ο Φίλιππος είναι υιός του «Έλληνα» πρίγκηπα Ανδρέα, τέταρτου υιού του Γεωργίου Α’ Γλυξμπουργκ, πρώτου Βασιλέως της Δυναστείας Γλυξμπουργκ στην Ελλάδα. Στην συνέχεια η κυβέρνηση Παπαδόπουλου επανέλαβε ΑΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΗΠΑ για συμμετοχή Ελλάδος σε επίθεση Δύσεως εναντίον Αραβικών Κρατών και Ισλάμ, αλλά και για διέλευση Νατοϊκών-Αμερικανικών Στρατιών από Ελληνικό Εναέριο-Θαλάσσιο-Χερσαίο χώρο προς Μέση Ανατολή, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΙΣΧΡΑ ΨΕΥΔΗ τα οποία διέδιδε και διαδίδει το ΚΚΕ, το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και οι λοιπές εβραιοκίνητες κομματικές συμμορίες, περί «Αμερικανοκίνητης Χούντας 21ης Απριλίου 67».
.
3) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι στο Λονδίνο, από 1972-73, ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΗΚΕ με στρατιωτικούς επιτελείς ΗΠΑ-ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ-ΙΣΡΑΗΛ, και εμμέσως με φιλοβασιλικούς αξιωματικούς Ελλάδος, με τον Ταξίαρχο της Ε.Σ.Α., Ιωαννίδη και με τους 8 Μασώνους Υπουργούς – Υφυπουργούς οι οποίοι είχαν εισέλθει στην Κυβέρνηση, ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ, για την ανατροπή της Κυβερνήσεως Παπαδόπουλου το 1973.

4) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι τελώντας εν απολύτω γνώσει των σιωνιστικών σχεδίων Τουρκικής καταλήψεως της Κύπρου, δεν ειδοποίησε την Κυβέρνηση Κύπρου και τους φιλοβασιλικούς αξιωματικούς Ελλάδος για την επικείμενη εισβολή, αλλά αντιθέτως μετέδιδε προς αυτούς καθησυχαστικά μηνύματα ότι «Δεν πρέπει ν’ανησυχούν για τις κοινές αποβατικές ασκήσεις στην Κύπρο των εγγυητριών δυνάμεων Βρεταννίας-Τουρκίας, στα πλαίσια ασκήσεων του ΝΑΤΟ»._
.
5) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι το 1974 εις «ΑΤΤΙΛΑ 1» ενώ εγνώριζε ότι το πρώτο κύμα αποβατικής πραγματικής επιθέσεως εναντίον Κύπρου θα το αποτελούσαν καθαρώς τμήματα αλεξιπτωτιστών του Αγγλικού στρατού, δεν προέβαλε ουδεμία αντίσταση στον ομόλογο του και συγγενή του εκ του ιδίου Βασιλικού Οίκου, Ύπατο Αρχιστράτηγο, του Αγγλικού Στρατού, Φίλιππο του Εδιμβούργου, αλλ’ αντιθέτως συνεργάστηκε εθελουσίως στον αποπροσανατολισμό του Ελλαδικού και Κυπριακού ΓΕΕΘΑ, ακόμη ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΑΓΓΛΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ. Υπάρχουν αδιάσειστες αποδείξεις ενάρξεως της επιθετικής αποβάσεως από Άγγλους αλεξιπτωτιστές και πεζοναύτες, οι οποίοι απεχώρησαν παραδίδοντας τα κτηθέντα εδάφη της Κύπρου στους Τούρκους, με απώτερο σκοπό την χρήση της Κύπρου ως αεροπλανοφόρου της Δύσεως εναντίον Ισλάμ ΚΑΙ Ισλαμικής Τουρκίας (Τουρκική Ηλιθιότης)
.
6) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι στο Λονδίνο από 1972 – 73 συνεργάσθηκε με τον ταξίαρχο ΕΣΑ Ιωαννίδη, με ηγέτες ΕΡΕ, ΚΚΕ – ΕΔΑ, ΕΝΩΣ. ΚΕΝΤΡΟΥ, και με Στρατιωτικούς Επιτελείς ΗΠΑ – Βρετανίας – Ισραήλ, για την οργάνωση ανατροπής της νομίμου διεθνώς κυβερνήσεως του Γ.Παπαδόπουλου, αποδεκτής από τον Ελληνικό λαό μέσω Δημοψηφίσματος Νέου Συντάγματος τον Σεπτέμβριο 1968, δια της απάτης του «Πολυτεχνείου» τον Νοέμβριο του 1973, και του χάους το οποίο προεκάλεσαν εντός Αθηνών αλλά ΜΑΚΡΑΝ του Πολυτεχνείου δυο λόχοι Ισραηλινού Στρατού με Ελληνικές Στολές, προσγειωθέντες στην Αμερικανική Βάση «Ελληνικού» με Αμερικανικά Μεταγωγικά Αεροσκαφη. Νεκροί εντός Πολυτεχνείου, Ουδείς, πλησίον Πολυτεχνείου, Ουδείς, όπως γνωρίζουν οι κατ’επάγγελμα ψεύτες, ομοφυλόφιλος κοκαϊνομανής και αιθερομανής ΥΠ/ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. Λαλιώτης, και η Εθνική μας απατεών Μ.Δαμανάκη «Συνασπισμού», τότε παρόντες εντός πολυτεχνείου, η Δαμανάκη «Απεπειράθη ν’αυτοκτονήσει τρις, αηδιασμένη από τα ψεύδη τα οποία έλεγε περί «Νεκρών του Πολυτεχνείου» κατά παραγγελία της συμμορίας του ΚΚΕ._
.
7) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι το 1974 εις «ΑΤΤΙΛΑ 2» ενέργησε από κοινού με τον επιστρέψαντα «Εθνάρχη» Εθνοκαταστροφέα Εβραιότουρκο Ντολμε Καρα-αμαν-αλη (Παρά την μασωνικώς διατεταγμένη «Εμφανή Έχθρα» τους η οποία κατέληξε στην γκάφα του δημοψηφίσματος Δεκεμβρίου 1974, στο οποίο ο λαός επανέλαβε το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος Ιουλίου 73: «Κατάργηση Βασιλείας»), για να τροφοδοτεί με ψευδή πληροφόρηση τον Ελληνικό και Κυπριακό Στρατό με αποτέλεσμα την σημερινή Τουρκική κατοχή Κύπρου.
.
8) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι κατόπιν οδηγιών του Τεκτονικού «ΟΤΟ» (ORDO TEMPLIS ORIENTIS) Λονδίνου, χρησιμοποιεί σήμερα την Τουρκική απειλή, ώστε μετά από μια εθνική καταστροφή Ελλάδος, ΣΤΗΜΕΝΗ μεταξύ Τουρκίας και Σιωνιστικών «Ελληνικών» Κυβερνήσεων, να επιστρέψει στην Ελλάδα ως μεσσίας ο (σπουδαγμένος σε στρατιωτική ακαδημία ΗΠΑ) διάδοχος «ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΝΙΗΣ => 666» για να θέσει τελικώς την Ελλάδα ως τυπικό αρχιστράτηγο γενικής επιθέσεως της Δύσεως εναντίον Ισλάμ-Ρωσίας-(Κίνας) στον Γ’Παγκόσμιο Πόλεμο του 2002-2009, ώστε η ανωτέρω διμερής (τριμερής) να γενοκτονήσει την Ελλάδα-Ισραήλ-Ευρώπη (και λοιπή Δύση), σύμφωνα με απόρρητο σιωνιστικό (Κινέζικο) σχεδιασμό (άγνωστο και για τους ομοίως μελλοθάνατους σιωνιστές, σάξονες και … Γλυξμπουργκ).


ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ Η ΕΛ. ΩΡΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΔΙΟΤΙ ΠΑΝΩ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΠΕΡΙ "ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ", ΟΙ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.-ΛΑ.Ο.Σ., ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΞΗ, ΜΕ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΑΡΚΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΜΟΣΣΑΝΤ, ΦΕΡΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ.

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΞΑΕΤΙΑΣ
.
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 1967-1973 ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΩΣ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΦΑΛΜΑ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ Η Ο.Ε.Α. Η ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΗΝΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΤΟΥ 1981 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗΣ Κ.Υ.Π., ΕΜΗΝΥΣΕ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΩΣ "ΜΑΣΩΝΟΥΣ". ΑΡΓΟΤΕΡΑ Η Ο.Ε.Α., ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕ ΟΜΟΤΙΜΟ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ 21-4-1967", ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΚΤΩ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ. 

Ο Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΚΤΩ. Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΚΤΩ. ΟΥΔΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 392 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΕΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΚΤΩ. ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΞΗΓΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΔΙΟΤΙ, ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΝΕΝΤΙΜΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ, ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ" ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ HOLSTEIN (ΑΡΑ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑ) GLUCKSBURG ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΪΟΥ 1967, ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΕΣΣΕΡΜΑΝ, ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ, ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 20ΗΣ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Ο ΕΣΣΕΡΜΑΝ, ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ, ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΟΤΙ "ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ 20ΗΣ Τ.Μ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ, ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΔΙΔΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ". 

ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΗΣ 20ΗΣ Τ.Μ. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΘΑ ΑΜΥΝΘΟΥΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ Κ.Ε.ΤΘ. ΑΤΤΙΚΗΣ. ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ, ΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΔΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ "ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ", Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΩΣ ΣΤΟΝ ΕΣΣΕΡΜΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΕΡΙΔΗ, ΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ Γ΄ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ, ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ, ΜΕ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ Λ.Ο.Κ., ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΤΟΝ ΕΣΣΕΡΜΑΝ, ΤΟΝ ΠΕΡΙΔΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ "ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ". 

ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΚΙΣΤΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ ΔΕΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΕΑΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΑΞΕΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΣΕΙΣ, ΚΑΙ Η Ο.Ε.Α., ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ Η.Π.Α..

Η Ο.Ε.Α. ΕΖΗΤΗΣΕ ΓΡΑΠΤΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΕΝ ΖΩΗ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΡΑΞΕ Η Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ. ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Η Ο.Ε.Α., ΜΕΣΩ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΠΕΝ, ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΑΝΘΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΗΔΕΙΟ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.

Ο ΛΟΓΟΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΕΔΩΘΗΣΑΝ ΣΤΟΝ Γ.Π. ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΔΥΟ ΤΙΜΗΤΙΚΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΩΘΙ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Π. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ ΣΤΟΝ ΑΡΑΒΟ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΠΟΛΕΜΟ "ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΗΜΕΡΩΝ" ΤΟΥ 1967 ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΑΒΟ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΠΟΛΕΜΟ"ΤΟΥ ΓΙΟΜ-ΚΙΠΟΥΡ" ΤΟΥ 1974. ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΚΙ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Π. ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ, ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 ΕΙΧΑΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΩΣΙΚΕΣ!!!.

ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ, ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΗΤΑΝ Η ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΡΟΗΣ ΤΟΥ ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΦ' ΕΝΟΣ, ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΑΠΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ "ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ" ΑΦ' ΕΤΕΡΟΥ. 

ΟΜΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Π. ΟΤΙ ΕΓΝΩΡΙΖΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΝΩΡΙΖΕ Η Ο.Ε.Α., ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ 1974, ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΗΠ.Ε.Ι. (Η.Π.Α.-ΕΥΡΩΠΗΣ-ΙΑΠΩΝΙΑΣ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ. (ΡΩΣΙΑ-ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ-ΚΙΝΑ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΗΠ.Ε.Ι..

ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ "ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ" Η ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ 1965 ΕΩΣ ΤΟ 1974, ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ "ΤΟ 1975 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ (ΔΙΑΒΑΖΕ: Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ) ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ)". 

ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ 'Η ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΟΥ ΗΡΩΑ Γ.Π. ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΝΑΤΟΪΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΗΠ.Ε.Ι. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΥΟ ΣΚΕΛΩΝ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ.: ΤΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ "ΕΨΙΛΟΝ" ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ., ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ KARA-ZAFERI ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥΣ ΔΙΠΛΟΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΚAΛΟΓΕΡΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ" ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΑΠΟΠΕΙΡΑΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟ "ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ" ΤΟΥ 1967, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΗΠ.Ε.Ι. (ΝΑΤΟ+SEATO) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ., ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε., ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ., ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΝΑ ΠΑΥΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε. ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ "ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ Γ.Π. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ Η.Π.Α.".

ΚΕΙΜΕΝΟ Ο.Ε.Α.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ : ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝ και ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΞΑΕΤΙΑΣ

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου