24 Δεκ 2016

Ο Ιβάνοφ συνεχάρη τους Εβραίους για τη νίκη τους κατά των Ελλήνων (θρίαμβο κατά του σκότους, κατά του κακού ...νίκη κατά της τυραννίας) αναφερόμενος στην Χανουκά.



Ο πρόεδρος Γκιόργκε Ιβάνοφ, με την ευκαιρία της εβραϊκής γιορτής Χανουκά, συνεχάρη σήμερα τον Μπέρτα Ρομάνο Νίκολιτς, πρόεδρο της εβραϊκής κοινότητας των Σκοπίων, καθώς και όλα τα μέλη της εβραϊκής κοινότητας της χώρας. Γράφει στο σημείωμά του ο Ιβάνοφ: «Είναι μεγάλη τιμή και χαρά, να συγχαρώ εσάς και τα μέλη της εβραϊκής κοινότητας στη χώρα, για τις επερχόμενες γιορτές Χανουκά. Η Χανουκά είναι μια γιορτή της νίκης των Μακκαβαίων κατά του Ελληνο-Ασσυριακού στρατού, που έχει το συμβολισμό για τον
θρίαμβο κατά του σκότους, κατά του κακού, τη νίκη κατά της τυραννίας και της ταλαιπωρίας που υπέστη ο εβραϊκός λαός. Κατά τις επόμενες οκτώ ημέρες, η κοινότητα θα γιορτάσει την ελευθερία μέσα από την ιστορία της. Γιορτάζοντας τη μνήμη αυτή του φωτός που άφησαν κληρονομιά οι πρόγονοί σας προωθείται την παράδοση και τις αξίες της ισότητας και της ελευθερίας».  Ο πρόεδρος προσθέτει ότι εύχεται στα μέλη της εβραϊκής κοινότητας να περάσουν τις γιορτές σε ευχάριστη οικογενειακή ατμόσφαιρα. 

The Hellenic Information Team

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΝΕΙΡΜΟ ή ΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ (ΓΕΝΕΤΙΚΑ) ΟΡΚ.ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΗΣΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. (ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΚΟΤΟΣ ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΤΟΜΑ).  ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΔΗΛΑΔΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ Η ΣΦΑΓΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΟΥΣ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΜΑΚΑΒΑΙΟΥΣ ΕΛΑΒΕ ΣΧΕΔΟΝ ΜΥΘΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΤΟ ΤΙ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΒΡΗΚΕ ΑΦΟΡΜΗ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΧΥΣΕΙ ΧΟΛΗ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.


https://isxys.blogspot.com/



Πολλοί έχουν ακούσει "ακροδεξιούς" και "ρατσιστές" όπως τον Πλεύρη να μιλάει για τους Εβραίους. Ο Πλεύρης Κατηγορείται από τα ΜΜΕ ως ένας κακός ρατσιστής άνθρωπος που μισεί τους καλούς συνανθρώπους του. Κανείς Αδέκαστος των ΜΜΕ δεν ανέφερε ποτέ και την άλλη πλευρά των πραγμάτων, για παράδειγμα να ενημερώσει τον κόσμο για την μεγάλη Εβραϊκή εορτή Χανουκα...
για να δούμε λοιπόν τι εορτάζει αυτή η μεγάλη εορτή των Εβραίων:

Κατά την ιουδαϊκή εορτή Χανουκά (αντίστοιχη των Χριστιανικών «Φώτων») η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 του Εβραϊκού μήνα Κισλέβ και διαρκεί οκτώ ημέρες, εορτάζεται (σύμφωνα με τα βιβλία των Μακκαβαίων) η νίκη των εβραίων επί των στρατευμάτων του επίγονου του Μεγάλου Αλεξάν δρουΑντίοχου του Επιφανούς (και η σφαγή των Ελλήνων που κατοικούσαν στην Παλαιστίνη).
Ακολουθεί απόσπασμα από το βιβλίο του ραβίνου Ahron Lopiansky, με τον τίτλο «Timepieces». Αναφέρεται στην μάχη Ελληνισμού-ιουδαϊσμού, υπό την οπτική ενός ραβίνου. Βρίσκεται γραμμένο στα αγγλικά στην εβραϊκή ιστοσελίδα Aish.com (και συγκεκριμένα στην σελίδα http://www.aish.com/h/c/b/48970041.html) όπου ταξινομούταν στην κατηγορία «Εορτολόγιο» (Holidays) και συγκεκριμένα στην ιουδαϊκή εορτή Χανουκά, κατά την οποία οι εβραίοι σύμφωνα με το βιβλίο των Μακκαβαίων, νίκησαν τα στρατεύματα του Επίγονου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Αντίοχου του Επιφανούς και κατέσφαξαν τους Έλληνες που κατοικούσαν στην Παλαιστίνη.

Στην ίδια κατηγορία, βρίσκονται και κείμενα με τίτλο «Ελλάς, η Σκοτεινή Πλευρά», «Βλέποντας μέσα από το Σκότος», «Φωτίζοντας τις Ημέρες του Σκότους», «Η Δόξα του Ισραήλ εναντίον του Ελληνικού Κάλλους» κλπ… όπου παρουσιάζεται η «ένδοξη» κι «ανεπανάληπτη νίκη», του ιουδαϊσμού επί του Ελληνισμού, η οποία παρουσιάζεται θρησκευτικά από τους εβραίους σαν την επικράτηση του «φωτός σοφίας» από τον «εκλεκτό λαό»-Ισραήλ επί των «ανόητων», «βλαβερών» κι «άχρηστων» Ελλήνων, οι οποίοι σε κάθε τομέα (το συγκεκριμένο κείμενο αναφέρεται στην φιλοσοφία ως τρόπος ζωής), αντιπροσωπεύουν το …«σκότος».
Πέραν του γνωστού και διάχυτου φαρισαϊσμού που εξέρχεται από τα γραμμένα ενός ραβίνου το κείμενο αυτό είναι ενδιαφέρον, κυρίως διότι αποτυπώνει την θεμελιακή αντίληψη ενός εβραίου έναντι της Ελλάδας και του Ελληνισμού. Ως εκ τούτου, το κείμενο αυτό είναι απλά αντιπροσωπευτικό των όσων κατ’ ουσίαν ένας ραβίνος κηρύττει σε μια συναγωγή την ημέρα που οι εβραίοι εορτάζουν την Χανουκά.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

1. Την Χανουκά φροντίζουν να τιμούν δια κομματικού αντιπροσώπου οι κοινοβουλευτικοί μας «εθνοπατέρες» (περιλαμβανομένου και του ΛΑ.Ο.Σ - δείτε επισυναπτόμενο)


2.  Η Ορθοδοξία και η ελληνική Εκκλησία, εορτάζει κι αυτή το συγκεκριμένο ιστορικό γεγονός (!!!!) την 1η Αυγούστου, τιμώντας, όχι βέβαια τον Έλληνα Αντίοχο, αλλά τους Εβραίους « Αγίους Μακκαβαίους» καθώς και την μητέρα τους Σολομονή, ακόμα και τον διδάσκαλό τους Ελεάζαρο
[σύμφωνα με επίσημες διαδικτυακές χριστιανικές σελίδες (οι οποίες όμως πέφτουν σε αντιφάσεις), οι 7 αδελφοί Μακκαβαίοι πιστοί στον Θεό, βασανίστηκαν φρικτά και εκτελέσθηκαν από τον βάρβαρο, κακό Έλληνα βασιλιά γιατί δεν έφαγαν από τα απαγορευμένα φαγητά που τους πρόσφερε (!!!;;;). Τα συμπεράσματα δικά σας…]




(Αλλά ρε παλικάρια της «Χρυσής Αυγής», πως και διέφυγε απ’ την προσοχή σας και την κριτική σας, το γεγονός ότι η Ορθοδοξία (της οποίας είστε υπέρμαχοι) και η ελληνική Εκκλησία, εορτάζει κι αυτή το συγκεκριμένο ιστορικό γεγονός την 1η Αυγούστου, τιμώντας, όχι βέβαια τον Έλληνα Αντίοχο, αλλά τους Εβραίους«Αγίους Επτά Μακκαβαίους», καθώς και την μητέρα τους Σολομονή, ακόμα και τον διδάσκαλό τους Ελεάζαρο;

Και για να μην ξεχνιόμαστε… Την ίδια γιορτή, έχει «τιμήσει» με την παρουσία του, στην εβραϊκή Συναγωγή τής Νέας Υόρκης και ο πατριάρχης των «Ρωμιών»,Βαρθολομαίος.
(κείμενο από: http://www.pare-dose.net/?p=3738)



Βαρθολομαίος στην Εβραική συναγωγή της Ν.Υ κατά την εορτή της Χανουκα:

Εδώ ο πατριάρχης παίρνει το βραβείο των
Μακκαβαίων






Όλα τα καλά παιδιά δηλαδή, Κάμερον, Μπους, Ομπάμα... και μετά αναρωτιόμαστε γιατί συμβαίνουν κρίσεις στην Ελλάδα...
η γιγαντιαία Μενορα έξω από τον Λευκό Οίκο, η εορτή της Χανουκα μέσα στον Λευκό Οίκο δεν προκαλεί τους μη Εβραίους;
Όλοι στην Αμερικοί είναι Εβραίοι; δεν υπάρχουν μη Εβραίοι; δεν είναι ρατσιστές στην προκειμένη οι Ομπάμα και Μπους που δεν εορτάζουν και τα Χριστούγεννα και τις αντίστοιχες εορτές όλων των άλλων θρησκειών;
Μήπως έχουμε επιλεκτικό ρατσισμό; μήπως έχουμε αντίστοιχα και επιλεκτικό αντιρατσισμό;




Ο Πρωθυπουργός της Βρετανίας Δαυιδ Κάμερον εύχεται στους Εβραίους Ευτυχισμένη Χανουκα


"British PM (David Cameron )wishes all Jewish people Happy Hanukkah"



Ο Κουβανός ηγέτης γιορτάζει την Χανουκα με τους εκεί Εβραίους



"Raul Castro celebrates Hanukkah with Cuban Jews"

"Jazrala with love from Israel" γράφει το κοριτσάκι επάνω στους πυραύλους που θα πέσουν στα παιδάκια των Παλαιστινίων... Ο Πλευρης που απλά αποκαλύπτει είναι ρατσιστής και οι "with love from Israel" που σκοτώνουν τους Παλαιστινίους για να τους πάρουν τα εδάφη επειδή τους το είπε ο Ιεχωβάς όχι...


Ζητούν από όλους να εξαλείψουν τον αντισημιτισμό ενώ οι ίδιοι την ίδια στιγμή στα ιερά τους βιβλία διδάσκουν τα παρακάτω:


"θα χρησιμοποιήσω τους άνδρες του Ιούδα ως τόξο μουτους άνδρες του Εφραιμ για βέλη και τους άνδρες της ΣΙΩΝ σαν ξίφοςπου εγώ σαν ήρωας το υψώνω εναντίον των Ελλήνων"
Ζαχαρίας κεφ.9 παρ.12
"Θα εξολοθρεύσω τους Κρήτες, θα εξαφανίσω το υπόλοιπο του παραλιακού αυτού λαού, θα τους εκδικηθώ με αυστηρές τιμωρίες και τότε θα μάθουν ότι εγώ είναι ο κύριος"
Ιεζεκιήλ κεφ.25 παρ.15


δίνουν σε εμάς το "να γυρνάμε το άλλο μάγουλο" και κρατάνε για τον εαυτό τους το " οφθαλμός αντί οφθαλμού"

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου