23 Δεκ 2016

ΣΥΡΙΑ: Μαζικοί πανηγυρισμοί στο Χαλέπι. Συγκλονιστικές εικόνες που δεν δείχνουν τα κανάλια της «ενημέρωσης» (vid)


ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΟ ΔΕΝ ΤΑ ΕΔΕΙΞΕ... ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ.... ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΕΝΩ Η ΑΜΕΡΙΚΗ, Η Ε.Ε. , Ο ΟΗΕ, ΤΟ ΝΑΤΟ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΑ 300 ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ" ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ !!! ΕΤΣΙ !!! ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ (ΔΙΑΒΑΖΕ : ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ ΑΟΑ ΛΟΝΔΙΝΟΥ) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ,ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΩΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ , ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , ΛΑ.Ο.Σ. ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ !! ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΩΘΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΛΑ.Ο.Σ., ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥ ΑΛΝΘΕΛΛΗΝΑ ΓΞΛΥΞΜΠΟΥΡΚ ΑΝΑΤΡΕΞΣΤΕ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ !!!!

Ελλην και Χαος


Μαζικοί πανηγυρισμοί της ιστορικής νίκης σήμερα από το Πανεπιστήμιο του Χαλεπίου. Ούτε μία Δυτική κάμερα στο θέαμα!






Ανατριχιαστικές εικόνες από την Al-Hawash στην Κοιλάδα των Χριστιανών, στο Χομς. Σε όλη τη Συρία, οι εορτασμοί των Χριστουγέννων είναι λαμπροί.




Η πρόσφατα απελευθερωμένη πόλη του Χαλεπίου, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Συρίας, ζει στιγμές ευφορία λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Το βίντεο δείχνει χριστιανούς και μουσουλμάνους να γιορτάζουν ενώ φωτίζεται το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Αντιπροσωπεύει το συμβολισμό για την ήττα των ριζοσπαστικών ισλαμιστικών δυνάμεων στην πόλη. Ανάμεσα στο πλήθος, βλέπουμε σημαίες της Συρίας, της Ρωσίας και της Χεζμπολάχ.





ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ


kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου