18 Ιαν 2017

ΔΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΓΙΑΝΝΗ ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ ΤΟ 2012 Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΑΣΚΗΣΕ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΔΙΩΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΑΤΟΜΟΥ, ΔΙΑ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ.


ΔΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΓΙΑΝΝΗ ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ ΤΟ 2012 Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΑΣΚΗΣΕ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΔΙΩΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΑΤΟΜΟΥ, ΔΙΑ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ.

ΣΗΜΕΡΑ 17/1/2017 ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΒΟΛΟΥ ΕΠΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΛΗΣΗ ΔΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΔΙΑ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΕΙΣ ΤΟ 19ο ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ 23η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ , ΠΑΛΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ . ΧΘΕΣ 16/1/2017 ΟΜΟΙΑ ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΕΛΑΒΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΡΝΑΤΖΗΣ , ΠΡΩΗΝ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ ‘’ΠΕΡΣΕΥΣ TEAM’’ ΟΜΟΙΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 23/1/2017. Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ ΤΗ ΚΛΗΣΗ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΜΙΧΑΗΛ ΧΑΡΙΑΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΓΕΡΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΕΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΟΕΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ –ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ –ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΕΠΙ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ’’ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ –ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ (ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ), ΔΙΟΤΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ , ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ , ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ 3/5 ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΗΤΟΙ ΑΠΟ 180 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ , ΟΠΩΣ ΕΠΙΤΑΣΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 128/2 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ , ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΓΕΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ , ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20,000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ , Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΟΜΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ , ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΛΟΓΩ ΕΛΕΙΨΕΩΣ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΜΕΙΩΣΕΩΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ , ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΛΥΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , ΝΑ ΤΡΕΦΟΝΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΚΑΔΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ , ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΒΙΑΖΟΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 10η ΝΥΚΤΕΡΙΝΗ , ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΤΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΣΕΓΓΟΝΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΕΩΣ ΩΤΟΥ ΑΥΤΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΙΣΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΛΟ ΚΑΙ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΙ ΜΑΙΜΟΥ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ ΣΕ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ‘’ΣΑΓΚΑΗ’’ ή ‘’Ρ.Ι.Κ’’ (ΡΩΣΣΙΑ-ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ-ΚΙΝΑ), ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΗΣ ‘’ΡΙΚ’’ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΙΜΟΥ ΚΩΝ/ΛΗΣ 666 ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΟΠΛΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑ ΤΟ 2023.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΤΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΜΕ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΕΣ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 134 ΕΩΣ 151 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ , ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ (ΔΙΑΒΑΖΕ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΟΥ 134 ΠΟΙΝ. ΚΩΔ.) ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ( ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΡΘΡΑ ΠΟΙΝ.ΚΩΔ. 138 ΕΩΣ 151) , ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ , ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΙΑ ΜΑΣΩΝΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ –ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ-ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΕΝΑΝΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗ ΑΚΡΙΒΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΣΕ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΣΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ‘’ΓΟΥΑΝ’’ , ΔΙΑ ΙΣΟΒΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΤΗ ΚΙΝΑ , ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ Ο ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΗΣ ‘’ΡΙΚ’’ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΝΤΑΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΝΟΜΙΚΗ ΑΡΧΗ ‘’ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ –ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ-ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ , ΕΝΟΧΩΝ ‘’ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ’’ ΟΥ ΠΟΙΕΙ.

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΥΔΕΝ ΕΤΕΡΟΝ.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ , ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΕΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΜΕ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ , ΕΛΠΙΔΟΣ 12 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ , ΒΟΛΟΣ.
ΑΔΤ : Δ. 424419 ΤΜΗΜ. ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΥ.
ΤΗΛ: 698 365 7954


Υ.Γ.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΣ ΩΣ ΕΜΑΙΛ ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ 55 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ Δ/ΣΕΙΣ –ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ –ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΩΝ. ΟΜΟΙΩΣ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΠΡΟΣ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ 4 ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΟΜΟΙΩΣ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΕΜΑΙΛΣ. ΟΜΟΙΩΣ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΜΜΕ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΣ.

ΤΕΛΟΣ-ΟΒΕΡ.


http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2017/01/2012.html

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΙΜΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΣΦΟΔΡΗ ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ Η ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ. ΟΜΟΙΩΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΟΙ ΝΑΟΙ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΟΙ ΤΑΦΟΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ. ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΥΠΕΡΘΕΤΙΚΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΥΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΝΕ. ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΙΣΤΑΧΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή