19 Ιαν 2017

Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου: "ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ"




 Θεώρησα πιο σημαντικό ν' αλλάξω τον τίτλο αυτής της ανάρτησης που μου έστειλαν οι αγαπητοί συνάδελφοι, γιατί πιο σημαντικό είναι το μήνυμα που στέλνουν οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ... ΕΚΕΙ, ΚΤΥΠΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ...

Όπου υπάρχουν γονείς, που υπερασπίζονται ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΑΚΙΑ, και θέλουν να τα βάλουν σε ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ,  αυτοι, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.


ΕΛΛΗΝΕΣ, ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

ΠΕΤΑΞΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΑ ΒΡΩΜΟΠΗΘΙΚΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ.


ΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΤΕ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ - ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.



Καλλιόπη Σουφλή 




Όχι. Μ' ένα "συγνώμη" δεν καθάρισες... ΑΠΑΝΤΗΣΕ στο παιδί σου, ΡΑΓΙΑ.

 
Ένας φίλος, μόλις μου έστειλε αυτή την εικόνα 

  

που με συγκλόνισε... με εξόργισε... στο ταβάνι η πίεση..


Να σε ρωτάει το παιδί σου, που ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΚΑΘΙΚΙ ΡΑΓΙΑ, του κατέστρεψες τη ζωή, και να ... απολογείσαι με μια... "συγνώμη" του κώλου...(...)
Καλλιόπη Σουφλή



Υ.Γ. Μου είναι αδιάφορο αν κάποιοι με χαρακτηρίσουν ρατσίστρια, εθνικίστρια, γραφική, φασίστρια ή όπως αλλιως θέλουν...ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΧΩΡΙΣ ΛΑΘΡΟ...  (...)




Ακολουθεί μία νέα παρέμβαση από την Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου, μετά την ανακοίνωση ότι θα στείλουν παιδιά "προσφύγων" (=λαθρομεταναστών στην πλειοψηφία τους) και σε κάποια σχολεία του Ωραιοκάστρου:
 



Όπως βλέπετε υπάρχουν ακόμη Έλληνες που αγωνίζονται.


Και ένα νέο φυλλάδιο που εξέδωσαν και μοίρασαν έξω από τα σχολεία τους :
 
κάντε κλικ επάνω στις εικόνες για μεγέθυνση



διαβάστε όλη την ανακοίνωση εδώ

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ:
τηλ: 2314038789
κιν: 6936009660



Θυμίζουμε αντίστοιχα φυλλάδια που μοίρασαν στους μαθητές Λυκείου του Ωραιοκάστρου :
 
 


Μήπως ήρθε η ώρα να συνταχθείς μαζί τους;;;
Αν όχι, κοίτα ξανά την πρώτη φωτογραφία και ξαναδιάβασε τον τίτλο της ανάρτησης. 
Ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη του για όσα έκανε και για όσα ΔΕΝ έκανε.


και μια ενδιαφέρουσα φωτογραφία :




και:

"ο σύλλογος γονέων Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου στο Πέραμα, με ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ψήφισμα αποφάσισε με πλειοψηφία 100% (ναι, δεν υπήρξε ΟΥΤΕ ΜΙΑ διαφορετική ψήφος) να μη δεχθεί προσφυγόπουλα στο σχολείο , σε μια εργατική ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ για να μην ξεχνιόμαστε. Είδατε τι εύκολα που έγιναν "ρατσιστές" οι κομμουνιστές του Περάματος, μόλις το πρόβλημα ήρθε στη ΔΙΚΗ τους αυλή;

Ακριβώς, με την ίδια ευκολία που θα γίνει ρατσίστρια η Περιστερα Μπαζιάνα, αν μάθει ένα πρωί, ότι στην τάξη του Ερνέστου με τα 12 παιδάκια, έσπρωξαν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και 8 Αφγανάκια. Τα ουρλιαχτά της θα σπάσουν τα τύμπανα του Αλέξη και η παντοφλιά θα πάει σύννεφο. Όλα τα υπόλοιπα των "ρατσιστοφάγων", όπως ΟΛΟΙ καταλαβαίνετε, είναι γελοίες υποκρισίες. 



Ο Καμμένος, ο ναζιστοφάγος, που λιώνει τις σόλες του για να αποβάλει τη ρετσινιά του "ακροδεξιού", βγάζει ανακοινώσεις και βαφτίζει "ρατσιστές" όσους δεν θέλουν (κακώς! όλα παιδιά του Θεού είναι!) προσφυγόπουλα μαζί με τα παιδιά τους. (...)!  
Όμως, δεν είναι διαφορετικοί ρατσιστές ή περισσότερο ρατσιστές από τον Τσίπρα, την Περιστέρα, τον Καμμένο και την Έλενα Τζούλη. Αυτοί, είναι ακόμη κρυφορατσιστές, επειδή πολύ απλά τα παιδιά τους δεν είναι αναγκασμένα να κάθονται στα ίδια θρανία με τα προσφυγόπουλα. 
 
Αν καθίσουν τότε ...θα τρομάξει το σύμπαν από το ρατσισμό της Έλενας, του Πάνου, της Μπέτυς και του Αλέξη.  
Ο ρατσισμός της Χ.Α. θα μοιάζει παιδική χαρά, μπροστά στο ρατσισμό της ελίτ, που θεωρεί αυτονόητη υποχρέωση του λαουτζίκου να φοιτά στο Πέραμα με Πακιστανάκια, ενώ τα δικά της παιδιά, αυτονόητα πρέπει να πηγαίνουν στου Μωραϊτη και μετά στην Αμερική."


Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"
  

Πηγή

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου