14 Ιαν 2017

Η ΑΚΡΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ Η' ΕΛΩΡΑ = ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΠΙΣΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ 666" KAI ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΠΡΟΩΘΗΤΗΣ-ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗΣ ΣΙ(Ω)ΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΪΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666", ΔΗΛΑΔΗ Η "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ" , ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ Ο.Ε.Α.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΑ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥΣ !! 


Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΦΥΛΛΑΔΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ" ΩΣ ΠΙΣΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ 666" KAI ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΠΡΟΩΘΗΤΗΣ-ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗΣ ΣΙ(Ω)ΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΪΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666", ΔΗΛΑΔΗ Η  "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ", ΔΗΛΑΔΗ "Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΔΙΧΩΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ", ΔΗΛΑΔΗ Η "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΔΙΧΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ (ΑΦΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΥΟΥΝ) ΔΗΛΑΔΗ Η "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΔΩΡΟ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΙ[Ω]ΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ" (ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΑΣ) ΔΗΛΑΔΗ Η "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ" ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΤΟΝ ΠΑΡΗΚΜΑΣΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΥΠΟΙΣ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ 888 ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ "ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ" (ΡΩΣΙΑΣ-ΣΪΙΤΙΚΟΥ ΙΣΛΑΜ-ΚΙΝΑΣ 888) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΙΝΕΖΟ-ΚΟΡΕΑΤΩΝ 888-777 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ Ή "NEW WORLD CHINA 888" ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΑ ΤΖΕΗΝΤ - ΤΖΙΟΥΝΤ - ΙΟΥΔΑ (JADE DRAGON) !!!...

Η "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ" (Ε.Ω.) ΣΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 4/1/2017 ΥΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΩΣ "ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ"..ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΗΘΟΥΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΑΛΗΘΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΟΥΣ ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ Η Ο.Ε.Α. ΩΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΣ ΙΔΡΥΜΕΝΟ ΤΟ 1947 ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΠΑΠΑΓΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Η ΑΘΛΙΑ ΒΟΥΔΙΣΤΡΙΑ-ΝΑΖΙΣΤΡΙΑ-ΜΟΓΓΟΛΑ-ΓΚΡΙΖΑ-ΛΥΚΑΙΝΑ ΒΑΣΙΛΙΣΑ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ( ΦΡΙΚΗ) ΕΒΡΙΖΕ ΩΣ "ΣΚΑΤΑΡΧΗ" ...
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ-ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ "Β.Α.Σ.Τ./Ρ." (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ - ΣΚΟΠΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ /ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟ-ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΡΟΤΣΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ "ΣΥ.ΡΙΖ.Α." ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΟΥ "ΚΑΛΠΑΖΟΝΤΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ" Ή ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ"ΕΘΝΙΚΟΥ-ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΥ" ΟΠΩΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ" (Ε.Ω.)....

ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ...ΤΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΦΥΛΛΑΔΑΣ "Ε.Ω." :

1) ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΗΤΑΝ ΔΗΛΩΜΕΝΟΙ ΚΑΡΑΜΑΣΩΝΟΙ :

2) ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΑΝΝΟΒΕΡΟΥ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΕ.....  Ο ΤΟΥΡΚΟΣ Ludwig Maximilian Mehmet von Königstreu Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΔΟΥΚΑΤΑ ΩΣ "ΠΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ" ......  ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΥΣΑΝ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΣΑΛΟΝΙΑ!!!  ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΡΚΑΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ !!!

3) Η ΜΟΓΓΟΛΑ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ, ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΚΛΥΞΜΠΟΥΡΚ,  ΦΕΡΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ "ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΛΥΚΑΙΝΑΣ" - "WELFIN" !!!! 
ΟΙ " WOLFEN ' - ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ  ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΠΡΩΤΟΤΟΥΡΚΟΙ ΟΥΝΟΙ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ ΓΟΤΘΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!! 
ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΝΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΑΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ Ernst August von Hannover ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ ΚΑΡΟΛΙΝΑΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΚΟ !!!

ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΑΥΤΗ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑ  "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΙ  ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!!

Οίκοι Προελεύσεων (ΠΡΟΔΟΤΩΝ) Βασιλέων Ελλάδος:

Οίκος “Bayern Hax – Wahlern – Scheyern –Wittelsbach” ΠΛΑΓΙΟΣ κλάδος μογγόλων Χαν (Han) Βαυαρίας. Έδωσε βασιλείς εις Βαυαρία – Ελλάδα (Όθων) – Δανία – Σουηδία.
Οίκος «Sachsen (Σάξονες) – Oldenburg – Schleswig Holstein (-Stein => Εβραίοι) – Sonderburg – (Gottorp) – Glucksburg”. Εβραιοσαξονικός οίκος σαξονίας βορείου Γερμανίας. Έδωσε βασιλείς εις Ελλάδα (Γέωργιος Α’ – Κωνσταντίνος Α’ – Αλέξανδρος – Γεώργιος Β’ – Παύλος – Κωνσταντίνος Β’) – Δανία – Νορβηγία – Σουηδία – Ρωσία (Ρομανώφ Γκοττορπ) – Αγγλία. Η σύζυγος του Όθωνος, Αμαλία, προέρχονταν από τον κλάδο Oldenburg ανωτερω οίκου. Εκ των βασιλέων Ελλάδος, ο Κωνσταντίονος Α’ έλαβε σύζυγο τη Σοφία, προερχόμενη από επιμειξία του οίκου HOHENZOLLERN (Πελασγοί Αυτοκράτορες Γερμανίας) και του “Kent” – Sax – Koburg 
(Εβραιοσάξονες Αγγλίας). Από εβραιοσάξονες δούκες δουκάτου Γερμανίας Sax – Coburg [Coen-Burg] προέρχεται ο οίκος «Ουϊνδσωρ» Αγγλίας και ο οίκος "Saxgoburgosky” Βουλγαρίας. Ο Παύλος έλαβε σύζυγο του την Φρειδερίκη, προερχόμενη από τον κατωτερω οίκο (3). Οι λοιποί έλαβαν συζύγους από εσωτερική επιγαμία ή μη «ευγενείς».
Οίκος «Hannover – Braun Schweig Welfen [Λύκοι γκρίζας σιωπής ή σιωπηλοί (ύπουλοι) γκρίζοι λύκοι ] Lunenburg Wolfen Buttel (Κλητήρες – Ηγέτες Λύκων) Bevern (Bayern – Βαυαροί). ΕΥΘΥΣ κλάδος μογγόλων Χαν (Han) Βαυαρίας. Εδρεύων στο βασίλειο του Αννόβερου δια λόγους ασφαλείας. Έδωσε βασιλείς εις αννόβερο έως 1866 – Αγγλία (1714 – 1901 : έξη βασιλείς Αγγλίας, βαυαρικής [μογγολικής – τουρκικής] καταγωγής) – Ελλάδα (βαυαρομογγολική έχιδνα φρειδερίκη). *Lunen-Burg: Πύργος Σελήνης.

HANNOVER<=ΗΑΝ-ΟΒΕR<=OBER-HAN<=ΥΠΕΡ-ΧΑΝ MOΓΓΟΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟ-ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΛΛΗΞΕΙΣ "STEIN", "COHEN" ΚΑΙ "BURG", ΚΟΕΝ-ΚΟΧΕΝ-ΚΟ-ΧΑΝ...ΤΟ SACHS ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΑΞΟΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΔΕΚΑΦΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΕΙΑΣ - ΙΣΡΑΗΛ...

ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΟΡΟΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟ ΑΝΝΟΒΕΡΟ (HANNOVER<=ΗΑΝ-ΟΒΕR<=OBER-HAN<=ΥΠΕΡ-ΧΑΝ MOΓΓΟΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ..) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΝΟΒΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΜΕ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ "ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ" (ΙΕΡΟ ΖΩΟ ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ Η ΧΕΛΩΝΑ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΑ 2 ΕΡΠΕΤΑ). ΟΜΟΙΩΣ ΠΑΡΟΜΟΙΩΣ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ , ΜΕ ΤΟ SACHSEN (ΣΑΞΟΝΕΣ) ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΟΙΠΗ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΘΕΤΩΝ OLDENBURG, ΚΛΠ.
ΟΜΟΙΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΑΞΩΝΕΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΦΥΛΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΗΤΟΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΕΙΑΣ. ΟΙ ΣΑΞΩΝΕΣ ΛΟΡΔΟΙ ΑΓΓΛΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΓΙΑΤΑΓΑΝΙΑ-ΞΙΦΗ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ , ΚΑΙ ΛΕΓΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟ ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ . ΟΜΟΙΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ SACHS-COEN-BURG–COBURG ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΟΙΚΟΥ WINDSOR ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑ ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΑΤΟΥ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (SACHS-COBURG-GOTTHA ΔΗΛΑΔΗ ΓΟΤΘΩΝ, ΧΕΤΤΑΙΩΝ, ΕΧΘΡΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ). ΟΜΟΙΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΧΟΛΣΤΑΙΝ ΩΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΕΤΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗ ΡΩΜΗ ΕΩΣ ΤΟ 1969 , ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ SACHS-COBURG ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ. ΩΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΟΥΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕ ΔΙΑ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΑΓΓΛΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΤΟΥ 1974.
ΟΜΟΙΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ" (Ε.Ω.) ΥΠΗΡΞΕ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΡΑΦΟΤΑΝ ΟΤΙ Η ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΝ "Α.Ο.Α." ΛΟΝΔΙΝΟΥ (ORDO ADEPTIS ATLANTIS = ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΥΣΕΩΣ ΣΤΟ CITY ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ). ΟΜΟΙΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ  ΟΤΙ ΣΕ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΣΤΗΝ "Ε.Ω." ΑΥΤΟΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΝΑ ΜΗ ΒΛΑΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣΩΝΙΑ . (ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΑΨΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΙΔΡΥΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΑΝΝΟΒΕΡΟΥ;;)
ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΟΙ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΣ ΕΧΟΥΝ ΕΒΡΑΙΕΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΟΛΙΩΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΙΣ ΝΥΦΕΣ ΕΔΩ  http://katohika.gr/ellada/giati-i-vasiliki-oikogenia-mas-apekripse-oti-oi-nifes-einai-evraies/ 
ΑΚΟΜΑ Η ΟΕΑ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ Ε.Ω ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΑΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΩΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΧΟΛ-ΣΤΑΪΝ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. (ΣΗΜ: ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΔΟΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΤΟΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΤΟΣ)

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β’ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ 1964 – 1967
1) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι από 1965 – 67, σε συνεργασία με τον Εβραιότουρκο Καρα-αμαν-αλή, με λοιπά άπαντα στελέχη της «ΕΡΕ», με Κ.Μητσοτάκη και Α.Παπανδρέου «Εν. Κέντρου» και με την ηγεσία του ΚΚΕ-ΕΔΑ ευρισκόμενη στην Ιταλία (πραγματική ηγεσία ΚΚΕ, εκτός Ελλάδος), εκτελώντας διαταγές της NSA-ΗΠΑ, οργάνωσε συνωμοτική ανατροπή του δημοκρατικού πολιτεύματος για το 1967 και ίδρυση δικτατορίας, με πρωθυπουργό τον Εβραιοβαυαρό Ταξίαρχο Ανδρέα Έσερμαν, υποδιοικητή της 20ης Τεθωρακισμένης Μεραρχίας Κομοτηνής, και με υπουργούς, μεμυημένους στην συνομωσία Έλληνες τέκτονες Στρατηγούς, με σκοπό την ανάληψη από την Ελλάδα της τυπικής ηγεσίας γενικής επιθέσεως «Παγχριστιανικού Μετώπου» της Δύσεως εναντίον Ισλάμ-Ρωσίας, με αφορμή τον εκατέρωθεν στημένο Α’ Αραβοϊσραηλινό πόλεμο των «7 ημερών» του 1967, ώστε σύμφωνα με τα σιωνιστικά σχέδια, η «Ευρώπη» με πρώτο το Ισραήλ των ελληνογενών Ασκεναζυ 95% (Ασκάνιων Προύσας Μ.Ασίας) και δεύτερη την Ελλάδα, να γενοκτονηθεί από αντεπίθεση Ισλάμ-Ρωσίας στον Σιωνιστικό «Αρμαγεδδώνα» του 1975, «προφητευόμενο» (διάβαζε: προγραμματισμένο) στα έντυπα των «Μαρτύρων του Ιεχωβά», σιωνιστικής ιδρύσεως και κατευθύνσεως._
.
2) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι τον Δεκέμβριο 1967, μετά την αυτοσχέδια (και ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ) υποκλοπή της Εξουσίας από τους Ελληνόφρωνες Χριστιανούς Ορθόδοξους Συνταγματάρχες τον Απρίλιο του ’67, ο Κωνσταντίνος Β’, με διαταγές NSA-ΗΠΑ, επεχείρησε να ανατρέψει την νόμιμη πλέον κυβέρνηση Παπαδόπουλου, διατάσσοντας την στάση του Γ’Σώματος Στρατού Θεσσαλονίκης υπό τον φιλοβασιλικό αντιστράτηγο Περίδη, και της 20ης τεθ.μεραρχίας Κομοτηνής υπό τον Υποστράτηγο πλέον και διοικητή της Α.Εσερμαν, με σκοπό να διορίσει κυβέρνηση «Χούντας» Αμερικανο-εβραιο-φρονων μασώνων στρατηγών, με πρωθυπουργό τον Α.Έσερμαν, όπως προέβλεπε το αρχικό σχέδιο «Αρμαγεδδών 1975» της “NSA” (Προϊστάμενη της CIA) και των επιτελείων «Μαρτύρων Ιεχωβά» στις ΗΠΑ. Η στάση κατεστάλη εν τη γενέσει της από τους επιτελείς του Περίδη οι οποίοι τον αφόπλισαν και τον έθεσαν υπό περιορισμό. Ελλείψει κεντρικού συντονισμού και υποστηρίξεως του Γ’Σώματος Στρατού, ο Έσερμαν εματαίωσε κάθοδο της 20ης Τεθ.Μεραρχίας για αρματομαχίες μέσα στην Αθήνα και στο Κ.Ε.Θ. Αυλώνα (!!!) και παρεδόθη σε ειδικές δυνάμεις των Λ.Ο.Κ., οι οποίες κατέλαβαν την μεραρχία του αμαχητί με αστραπιαία ενέργεια. Ο Κωνσταντίνος Β’ ανέμενε ΑΝΑΝΔΡΩΣ την εξέλιξη της αντεπαναστάσεως στο αεροδρόμιο Καβάλας δια το ενδεχόμενο αποτυχίας. Μετά την αποτυχία Ο ΑΝΑΡΧΙΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β’ ΕΤΡΑΠΗ ΣΕ ΦΥΓΗ προς Ρώμη και εν συνέχεια στο Λονδίνο όπου βρήκε άσυλο στον συγγενή Γερμανογενή Εβραιοσαξωνικό Οίκο “Sachsen Koburg Gotha”(ΣΑΞΟΝΕΣ-ΧΑΝ-ΚΑΝ-ΚΟΕΝ-ΜΠΟΥΡΓΚ-ΓΟΤΘΟΙ - Διασταύρωση Γερμανικών Δουκάτων «Sachs Koburg» και «Sachs Gotha» στον Θρόνο Βρετανίας από 1901-1998), μετονομασθέντα το 1917 εις τον Αγγλόηχο «Οίκο Ουϊνδσωρ» προς αποπροσανατολισμό εντόπιων Ουαλών-Βρεττανών εκ του οποίου κατάγεται η Ελισάβετ Β’ (1952 – 98), ΚΑΙ στον ομώνυμο του, Γερμανογενή Εβραιοσαξωνικό Οίκο «Sachsen-Oldenburg-Schleswig-HolSTEIN-Sonderburg-(GOTTORP)-Glucksburg” του Βασιλικού συζύγου Φιλίππου, μετονομασθέντα εις «Οίκο Μαουν-Μπάντεν Εδιμβούργου» προς όμοιο αποπροσανατολισμό εντόπιων. Ο Φίλιππος είναι υιός του «Έλληνα» πρίγκηπα Ανδρέα, τέταρτου υιού του Γεωργίου Α’ Γλυξμπουργκ, πρώτου Βασιλέως της Δυναστείας Γλυξμπουργκ στην Ελλάδα. Στην συνέχεια η κυβέρνηση Παπαδόπουλου επανέλαβε ΑΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΗΠΑ για συμμετοχή Ελλάδος σε επίθεση Δύσεως εναντίον Αραβικών Κρατών και Ισλάμ, αλλά και για διέλευση Νατοϊκών-Αμερικανικών Στρατιών από Ελληνικό Εναέριο-Θαλάσσιο-Χερσαίο χώρο προς Μέση Ανατολή, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΙΣΧΡΑ ΨΕΥΔΗ τα οποία διέδιδε και διαδίδει το ΚΚΕ, το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και οι λοιπές εβραιοκίνητες κομματικές συμμορίες, περί «Αμερικανοκίνητης Χούντας 21ης Απριλίου 67».
.
3) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι στο Λονδίνο, από 1972-73, ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΗΚΕ με στρατιωτικούς επιτελείς ΗΠΑ-ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ-ΙΣΡΑΗΛ, και εμμέσως με φιλοβασιλικούς αξιωματικούς Ελλάδος, με τον Ταξίαρχο της Ε.Σ.Α., Ιωαννίδη και με τους 8 Μασώνους Υπουργούς – Υφυπουργούς οι οποίοι είχαν εισέλθει στην Κυβέρνηση, ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ, για την ανατροπή της Κυβερνήσεως Παπαδόπουλου το 1973.

Η Ο.Ε.Α. ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ" (Ε.Ω.) ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ‘’ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ’’ , ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗ "ΜΑΥΡΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣΩΝΙΑ (666)" Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΙΔΡΥΣΕ ΤΗ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΣΕ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕ ΤΗ "ΜΟΣΑΝΤ" (ΒΛ. ΠΕΚΛΑΡΗΣ, ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ : http://hellenicnationalsocialistfound.blogspot.gr/2016/04/blog-post_10.html) , ΚΑΙ Η "ΜΑΥΡΗ (ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ) ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣΩΝΙΑ (666)" ΙΔΡΥΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΛΑ.ΟΣ. ΚΑΙ ΤΗΝ ‘’ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ’’ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
ΟΜΟΙΩΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ Η "Ε.Ω." ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΧΟΛΣΤΑΙΝ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΕΘΝΙΚΟ-ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΥ , ΟΠΩΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ Η "Ε.Ω." ΚΑΙ Ο ΜΑΣΩΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΙΤΣΙΚΗΣ ΕΙΣ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ "Ε.Ω."

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ε.Α.

ΣΧΕΤΙΚΑ:

Η ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ (ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ) ΣΕ ΝΕΑ ΗΛΙΚΙΑ ΝΤΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ.

Η ΜΟΓΓΟΛΑ "ΓΚΡΙΖΑ ΛΥΚΑΙΝΑ" ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΝ ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΘΙΒΕΤ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΗΤΑΝ Ο ΒΟΥΔΙΣΜΟΣ!! 
ΠΑΡΟΜΟΙΩΣ ΘΥΤΕΨΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ-ΘΙΒΕΤ ΩΣ ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΛΙΝΚΟΛΝ ΦΟΝ ΤΡΕΜΠΙΤΣ ΚΑΙ ΚΑΡΛ ΧΑΟΥΣΧΟΦΕΡ 
(ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ)
ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΤΗ "ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ" ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ-ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ "ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ"!!! (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ ΧΟΝΓΚ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΕ ΘΥΤΕΥΣΕΙ Ο ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΛΙΝΚΟΛΝ ΦΟΝ ΤΡΕΜΠΙΤΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΠΟΤΥΧΟΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ KAPP ΤΟ 1920 ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΡΕΜΠΙΤΣ! ΒΛ. ΒΙΒΛΙΟ "ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΒΕΡΝΕΡ ΓΚΕΡΣΟΝ)

ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΧ:
Μισελληνική μογγολική κόμπρα. Ενεπλάκη σε όλες τις προδοσίες του συζύγου της Παύλου και του υιού της Κωνσταντίνου Β’ εναντίον της Ελλάδας …έως το θάνατο της (Ισπανία). Μετά το τέλος του εμφυλίου το 1949, εζήτησε από εβραιοαμερικάνο στρατηγό Marschall ν’αρχίσουν οι ΗΠΑ τον Γ’Παγκόσμιο Πόλεμο από την Ελλάδα (!!!). (Στοιχεία => Εφημερίδα Ποντίκι). Χυδαία, έκφυλη, πρόστυχη και θρασύδειλη σαν μογγόλα λύκαινα, απακαλούσε «σκατάρχη» τον ήρωα δυο πολέμων (40 Ιταλία, 41 Γερμανία) Στρατάρχη Αλέξανδρο Παπάγο. Ας είναι βόθρος το χώμα που την σκεπάζει!!!
ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ : ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝ και ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΞΑΕΤΙΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΩΑ ΝΙΚΟΛΑΟ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ

4ΟΝ) ΤΟ 1920 Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΟΥΦΕΚΙΣΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ.
ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΗΚΑΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ.
ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΕΞΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΤΟΥΦΕΚΙΣΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΩΑ ΠΛΑΣΤΗΡΑ.

Πως; Ιδου πως : Ενώ η «Βασιλομητωρ» εβραιομογγολα μισσεληνικη δηλητηριωδης κομπρα Ελισσαβετ καταγεται από τον ψευδονυμο οικο «WINDSOR», ο συζυγος της, Φιλιππος (PHILIP) είναι υιος του «ελληνα» πριγκηπα Ανδρεα (ANDREW) Holstein Glücksburg αδερφου του βασιληα Κωνσταντινου Α’. Ο Ανδρεας ειχε διορισθει από τον βασιληα αδελφο του το 1921, ως διοικητης του Β’ Σωματος Στρατου του ελληνικου εκστρατευτικου Σωματος Μικρας Ασιας. Γραφει ο Νικος Μακρυγιαννης στην σελιδα 158 του βιβλιου του «Οι Πρωθυπουργοι της Ελλαδος»:
«Η επαναστατικη επιτροπη (αποτελουμενη από τους Σ. Γονατα, Ν. Πλαστηρα, Λ. Σακελλαροπουλο, Α.Γεροντα, και Χατζηκυριακο αφου διεταξε την εκτελεση της θανατικης ποινης του Εκτατου Ειδικου Στρατοδικειου εναντιον των Δ. Γουναρη, Ν. Στρατου, Γ. Μπαλτατζη, Ξ. Στρατηγου, και Γ. Χατζηανεστη (Αρχιστρατηγου) δια «εσχατη προδοσια» στις 15 Νοεμβριου 1922 στο Γουδι Αττικης) μαλιστα ειχε σκοπο να συνεχισει τις καταδικες (και εκτελεσεις θανατικων ποινων) με πρωτον υποψηφιο στον καταλογο τον (εβραιοσαξονα μογγολο) πριγκηπα Ανδρεα (Holstein Glücksburg, αδελφο του τοτε βασιλεως Κωνσταντινου Α’ και υιο του Βασιληα Γεωργιου Α’ Holstein Glücksburg της Ελλαδος) με την κατηγορια ότι στις 27 Αυγουστου του 1921 ενώ ελαβε εντολη ως Διοικητης του Β’ Σωματος Στρατου να εκτελεσει ορισμενον ελιγμο επιθεσεως μαζι με τα ελληνικα Α’ και Γ’ Σωματα Στρατου κοντα στον Σαγγαριο (εναντιον του Τουρκικου Στρατου) αυτος δεν υπακουσε και διεταξε αντιθετη μετακινηση (οπισθοχωρησεως η οποια ανοιξε «κερκοπορτα» - ρηγμα – κενο στο κεντρο του ελληνικου μετωπου της γραμμικης παραταξεως: Α’ – Β’ – Γ’ Σωματα Στρατου, το οποιο προκαλεσε ανατροπη αυτου του μετωπου από τον τουρκικο στρατο).

Όμως η δραστικη επεμβαση του Αγγλου (Αγγλοεβραιου) ναυτικου Ακολουθου στην Αθηνα Πλοιαρχου Τζεραλντ Ταλμποτ (GERALD TALBOT), που ειχε ερθει με ειδικες εντολες του (εβραιοσαξονα Λορδου) Κωρζον (KOWRON) συνετελεσε ν’αποφυγει την καταδικη. Αλλωστε ο Θ. Παγκαλος σαν μελος της κυβερνησεως ειχε υποδειξει στο Στρατοδικειο να αποφυγουν την καταδικη του Πριγκηπα Ανδρεα». (Ολες οι παρενθεσεις εχουν τεθει από την Ο.Ε.Α.)
Ο ιστορικος Νικος Μακρυγιαννης, ως οργανο της ελληνοεβραικης βουλης (Αβουλιας) των ελληνων, δεν γραφει ολη την αληθεια η οποια είναι ότι, όταν ο αρχιπροδοτης του ελληνικου μετωπου της Μικρας Ασιας του 1921 «ελληνας» πριγκηπας Ανδρεας, επεστρεψε πρωτος στην Ελλαδα εγκαταλειποντας τον ελληνικο στρατο να σφαγει στον Σαγγαριο Τουρκιας, ο αδελφος του, «Βασιληας» Κωνσταντινος Α’, υιος του Γεωργιου Α’ ως πρωτου Βασιληα της Δυναστειας HOLSTEIN GLÜCKSBURG στην ελλαδα (μετα την εκδιωξη του Οθωνα Α΄OTTO or OTTO-MAN η’ Οθωμανου WITTELSBACH εβραιοσαξονα μογγολου εκ μογγολικης Βαυαριας), διορισε τον πριγκηπα Ανδρεα Διοικητη του τοτε Ε’ Σωματος Στρατου Ιωαννινων (5th Army Corps of Ioannina). Μετα το κινημα των Πλαστηρα και Γονατα Συνταγματαρχων Ηρωων του πολεμου Μικρας Ασιας το οποιο ανετρεψε τον Βασιληα Κωνσταντινο Α’ Holstein Glücksburg ο οποιος θρασυδειλως διεφυγε στην Ιταλια (είναι χαρακτηριστικο των θρασυδειλων εβραιων Holstein Glücksburg να διαφευγουν κρυφιως προς Ιταλια), η «επαναστατικη επιτροπη» με προεδρο τον Πλαστηρα καθαιρεσε ατιμωτικως τον «Πριγκηπα» του εβραικου πρωκτου Ανδρεα από ολους τους στρατιωτικους βαθμους και τον εσυρε ενωποιων του εκτατου ειδικου στρατοδικειου Αθηνων το οποιο τον κατεδικασε σε θανατο δια «Εσχατη Προδοσια» και «Προδοσια της Χωρας».

Ενώ ηταν φυλακισμενος ως μελλοθανατος, επενεβη ο αγγλοεβραιος TALBOT και αλλοι στρατιωτικοι Ακολουθοι αλλων Πρεσβειων στην Αθηνα, με αποτελεσμα η κυβερνηση του Συνταγματαρχου Γονατα να τον απελασει ατιμωτικως από την ελλαδα, στερωντας του όλα τα πολιτικα δικαιωματα («Πολιτικο Νεκρος» - «Politicaly Defungt»), την ελληνικη ιθαγενεια, κάθε Βασιλικο – Πριγκηπικο Αξιωμα, και δικαιωμα βασιλικης διαδοχης στον θρονο της ελλαδος. Ο Ατιμασμενος Εξευτελισμενος Προδοτης Απατρις πλεον «Πριγκηπας της Ελλαδος» Ανδρεας εβραιοσαξονας μογγολος HOLSTEIN GLÜCKSBURG, τελικως κατεφυγε (που αλλου;) στο Λονδινο οπου νυμφευφεις μια ομοια του εβραιοσαξονισα μογγολα γεννησε τον σημερινο «Βασιλικο συζυγο» της Ελισσαβετ της Αγγλιας, Φιλλιπο, «Αρχιστρατηγο της Αγγλιας».
Αποτελει ΟΝΕΙΔΟΣ δια τον Αγγλικο Στρατο και δια ολους τους πολιτες της Αγγλικης κοινοπολιτειας (Καναδα, Αυστραλιας, Αγγλιας, Νεας Ζηλανδιας, κλπ)το ότι ο «Βασιληας» και «αρχιστρατηγος» της Αγγλιας Φιλιππος είναι υιος ενός ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΑ τον οποιον οι ελληνες εξευτελισαν, καταδικασαν εις θανατον, και λογω ξενων πιεσεων δεν τον σκοτωσαν, όπως του αξιζε ΑΠΟΛΥΤΩΣ, αλλα τον απελασαν ως αναξιο ακομη και μιας ΕΝΤΙΜΗΣ ΑΝΔΡΟΠΡΕΠΟΥΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΝΗΣ.-

ΔΕΙΤΕ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΑΝΑΡΧΙΔΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ:

Πρίγκιπας Ανδρέας Γλύξμπουργκ: Θα ήξιζε πράγματι να παραδώσωμεν την Σμύρνην εις τον Κεμάλ...

"Απαίσιοι πραγματικώς είναι οι εδώ Έλληνες, εκτός ελαχίστων. Επικρατεί Βενιζελισμός ογκώδης και κατά την...
15ην Δεκεμβρίου [σημ.: εορτή του Αγίου Ελευθερίου] είχον κλείσει σχεδόν όλα τα καταστήματα. Θα ήξιζε πράγματι να παραδώσωμεν την Σμύρνην εις τον Κεμάλ δια να τους πετσοκόψη όλους αυτούς τους αχρείους, οι οποίοι φέρονται ούτω κατόπιν του φοβερού αίματος όπερ εχύσαμεν εδώ...."

Ι. Μεταξά, Ημερολόγιο, Παράρτημα 1921-1922, σ. 757-60

ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ Ο ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ "ΝΤΟΛΜΕ" ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΝΑ ΚΑΤΑΣΦΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΙΩΝΕΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ... ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΘΕΝ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΑΧΑ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΔΟΛΙΟΥ ΚΑΘΑΡΜΑΤΟΣ ΨΕΥΔΟ-ΕΘΝΑΡΧΗ - ΣΚΑΤΑΡΧΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ Ή ΜΠΕΝ ΖΕΛΟΝ Ή ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ !!! 
(ΔΙΑΙΡΕΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ... ΒΑΣΙΛΕΥΕ)

TO ΛΗΜΜΑ ΤΟΥ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚΟ-ΜΟΓΓΟΛΟ-ΚΑΘΑΡΜΑΤΟΣ ΣΤΗ WIKIPEDIA...ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ...ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΧΕΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ:

ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΡΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

«Όποιος βλέπει την πατρίδα του να καταστρέφεται και κάθεται αδρανής, είναι το ίδιο σαν να την καταστρέφει ο ίδιος» ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ

ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ, ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ:

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ "ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ" ΤΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ 666" ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ - ΠΑΓΙΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ + ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ !! ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΥΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΝΕΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΡΙΨΤΕ ΤΟ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟ-ΕΒΡΑΙΟ-ΜΟΓΓΟΛΟ-ΣΑΞΟΝΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ - ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!!!

ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗΣ ΤΟΥΡΤΑΣ :

ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΓΚΟΥΡΚΑΣ ΤΟΥ ΝΕΠΑΛ ΩΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΣΑΣ (ΜΟΓΓΟΛΑΣ) ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ:

ΙΔΟΥ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ 2ο ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗΣ ΤΟΥΡΤΑΣ :

Ο ΗΣΑΪΑΣ (ΧΟΡΕΥΕ) ΚΩΝ/ΝΙΔΗΣ, ΣΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΚΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ(ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΕΝ DAN-MARK), ΕΚΘΕΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΤΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ 666" ΚΑΙ ΤΟΥ "ΛΑ.Ο.Σ. - KARATZAFERI 666" ΙΩΑΝΝΗ ΦΟΥΡΑΚΗ. Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ι.ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ "ΘΕΙΟ ΘΕΛΗΜΑ" (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟ-ΣΕΛΗΝΗΣ) ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ (!!!) ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (ΑΞΟΝΑΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ.), ΩΣΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΟΨΙΜΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΖΗΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΚΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥΝ ΥΠΟ ΤΟΝ "ΑΝΑΚΤΑ"-"ΝΕΟ ΤΕΛΙΚΟ ΦΥΡΕΡ - ΟΔΗΓΟ" (ΔΙΑΒΑΖΕ: NA ΣΥΝΕΚΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥΝ ΩΣ ΤΥΠΟΙΣ ΑΡΧΗΓΟΙ ΥΠΟ ΤΟ "ΝΑΤΟ") ΕΩΣ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ("ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ" - ΔΥΤΙΚΗ ΚΙΝΑ - ΕΡΗΜΟΣ ΤΑ-ΚΛΑ-ΜΑΚΑΝ) ΩΣΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΡΩΤΙΚΑ ΑΝΤΕΠΙΤΗΘΕΜΕΝΟ "ΑΞΟΝΑ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ" ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ 888 ΣΤΟΝ "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ".
ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ Ο ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ "666" ΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ ΣΟΥΦΙΚΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΪΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666 , ΔΟΛΙΩΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗ ΜΟΜΦΗ "ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ-ΝΑΖΙΣΤΩΝ" ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ - ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΡΩΤΙΚΑ ΑΝΤΕΠΙΤΗΘΕΜΕΝΟ "ΑΞΟΝΑ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ" ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ 888(=ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΣ=ΤΙΜΩΡΟΣ ΙΗΣΟΥΣ) ΣΤΟΝ "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ" ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ 200.000.000 ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΗΛΙΟΥ.
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ" ΦΥΛΛΑΔΑΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ" ΝΑ ΕΚΘΕΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΦΟΥΡΑΚΗ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ "666" (!!!) ΩΣ ΑΠΑΙΡΑΙΤΗΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΟ-ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΪΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666 ΤΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ-666" ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΩΣ ΔΗΘΕΝ "ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ"!!! 
ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΗΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ" ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΖΗΛΩΤΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ" ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ "666" ΚΑΙ ΤΟΝ "ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ" (!!!) ΕΚΘΕΙΑΖΟΝΤΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΠΟΝΣΟΡΑ ΤΟΥ "666", ΙΩΑΝΝΗ ΦΟΥΡΑΚΗ !!!

ΙΔΟΥ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΟΔΕΙΞΗ:

ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ 666 ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΦΥΛΛΑΔΑ - ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ 666" - "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ" ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΟ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ "ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΦΥΛΗΣ" ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ!!!

Υ.Γ. ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΩΡΥΟΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΤΟΥΣ : "ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ (ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ "ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 888" ΤΗΣ "ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ", ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΕΖΟ-ΚΟΡΕΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑΣ.
ΘΕΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΣΑΣ!!!

ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου