5 Ιαν 2017

Χαρίζουν την Ελλάδα στους μετανάστες – Εγγυητής το κράτος για δάνεια απόκτησης σπιτιού σε μετανάστες – Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ και όλους του λοιπούς φόρους της εφορίας για την αγορά κατοικίας από μετανάστες


Το εξοργιστικό δεν είναι όμως μόνο αυτό αλλά και το γεγονός ότι όσοι είναι μετανάστες και αποκτήσουν σπίτι στην χώρα μας ανεξαρτήτου αν είναι με δάνειο ή με ιδία κεφάλαια θα απαλλάσσονται για 5 χρόνια από τον ΕΝΦΙΑ και τους λοιπούς φόρους ιδιοκτησίας.

Δηλαδή, ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΑΡΑ ΑΝΕΘΛΛΗΝΙΚΑ - ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ - ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΙΑΣΜΑΤΑ, όχι μόνον υποτιμούν το σύνολο του ελληνικού λαού, αλλά θεωρούν ανώτερους τους ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, και τους συμπεριφέρονται ως ... ΑΡΙΑ ΦΥΛΗ... και οι έλληνες τον... (το γνωστον)...


ΔΗΛΑΔΗ, ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ... Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ.

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΪΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ.

Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ:

ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, ΕΞΕΓΕΡΣΗ, ΣΦΑΞΙΜΟ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΛΗΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ.

Καλλιόπη Σουφλή
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει σκοπό να ξεσηκώσει μεγάλη θύελλα αντιδράσεων και πάλι, με τον νέο νομοσχέδιο που θέλει να κατεβάσει στην βουλή.


Η απίστευτη ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι στους Έλληνες συνεχίζεται με ένα ακόμα μέτρο έκτρωμα.


Η κυβέρνηση και κυρίως οι αριστερή πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ είχε προτείνει εδώ και αρκετό καιρό ένα ολόκληρο πλάνο για την ιδιαίτερη φορολόγηση των μεταναστών.

Πλέον η κυβέρνηση φαίνεται να το συζητάει και μάλιστα σκέφτεται μέχρι τον Μάρτιο του 2017 να το έχει κατεβάσει και στην βουλή προς ψήφιση.


Μετά τα λεφτά που μοιράζει ο Μουζάλας σε κάθε μετανάστη τώρα οι κυβέρνηση θα δώσει το δικαίωμα κυρίως, σε οικογένειες μεταναστών να αποκτήσουν σπίτια με εγγύηση το κράτος μέχρι το ποσό των 150.000 ευρώ.

Τα κριτήρια σύμφωνα με πηγές του κυβερνώντος κόμματος θα είναι αυστηρά για την χορήγηση κάθε δανείου.

Το εξοργιστικό δεν είναι όμως μόνο αυτό αλλά και το γεγονός ότι όσοι είναι μετανάστες και αποκτήσουν σπίτι στην χώρα μας ανεξαρτήτου αν είναι με δάνειο ή με ιδία κεφάλαια θα απαλλάσσονται για 5 χρόνια από τον ΕΝΦΙΑ και τους λοιπούς φόρους ιδιοκτησίας.

Το υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής μάλιστα θέλει να εντάξει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο αν προλάβει μαζί με το Νομοσχέδιο Μουζάλα για την χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης σε μετανάστες.
  

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου