25 Φεβ 2017

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, που αποκάλυψε την ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ του ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, Κατήγγειλε Εισαγγελέα και ΕΛ.ΑΣ. για τα γεγονότα στο Ωραιόκαστρο!





 Ο Γιώργος Μεταξάς, είναι φίλος στην προσωπική μου σελίδα στο f.b.


Ανήκει σ' εκείνα τα ... "κακά παιδιά", που αντιστέκονται στην πολιτική λαίλαπα, με πράξεις και η φωνή του είναι γνωστή εδώ και χρόνια, σ' όσους κινούνται στον χώρο του διαδικτύου.


Να σας θυμίσω εκείνη την περιβόητη συνέντευξη που είχε δώσει το 2012, αποκαλύπτοντας το σκοτεινό πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα, λεγοντς χρακτηριστικά "Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΗΝ MOSSAD, ΑΠ' ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΕΙΣ, ΒΡΩΜΑΕΙ" και η οποία είχε κάνει πάταγο στο διαδίκτυο... συνέντευξη που είχαν αναδημοσεύσει και τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, σε μια εποχή, που ο νυν πρωθυπουργός προσπαθούσε να στήσει το ΨΕΥΔΕΣ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ... "ΠΑΤΡΙΩΤΗ". (όλη η συνέντευξη εδώ)


Ο Γιώργος Μεταξάς, ανήκει στους ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ...


Τα γεγονότα στο Ωραιόκαστρο, με την στάση της Α-Δικαιοσύνης και της Αστυνοίας, που προστατεύουν τους ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ και την φοιτηση των "προσφυγόπουλων", ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ,  δεν θα μπορούσαν να τον αφήσουν αδιάφορο.

 
Ενώνοντας την φωνή του με την φωνή των ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ που αγωνίζονται ΝΟΜΙΜΑ, να μην ενταχθούν τα παιδιά των ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ στις σχολικές τάξεις, γεγονός που εξυπηρετεί τα σκοτεινά σχέδια του ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ και της πολιτικής συμμορίας του, προέβη σε μια κίνηση που θα έπρεπε κατά την προσωπική μου άποψη, να τύχει της αμέριστης συμπαράστασης ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ.


Κατέθεσε μήνυση, κατά του προϊσταμένου της Εσαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Λάμπρου Τσόγκα  και της ΕΛ.ΑΣ.,  για πλημμελή άσκηση καθηκοντων, με αφορμή την σύλληψη ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!


Τα υπόλοιπα, θα τα διαβάσετε στην συνεχεια που ακολουθεί.



Καλλιόπη Σουφλή







                                       "ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ - ΠΡΌΣΚΛΗΣΗ:

Φίλες και φίλοι,


αύριο (23 Φεβρουαρίου 2017), θα κατέβω στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας προκειμένου να καταθέσω αγωγή κατά του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κ. Λάμπρου Τσόγκα για πλημμελή άσκηση καθηκόντων. 


Αφορμή και αιτία αποτελεί η σύλληψη του Έλληνα πατριώτη στο Ωραιόκαστρο, τη στιγμή που οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του, διαφεύγουν της σύλληψης. 

Η αγωγή θα στραφεί και κατά της ΕΛΑΣ, για τη μη άμεση σύλληψή τους.

Όσοι επιθυμούν να έρθουν μαζί, μπορούν να μου στείλουν προσωπικό μήνυμα. Ραντεβού στις 11:30 στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου Χαλκίδος". 



Γεώργιος Μεταξάς




Προς: Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας Χαλκίδα, 
23 Φεβρ. 2017 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ 

Παρουσιάζομαι σήμερα ενώπιόν σας, προκειμένου να καταγγείλω σειρά γεγονότων που συνιστούν κατάφωρη παραβίαση τόσο του ελληνικού Συντάγματος, όσο και της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας. 

Παραβίαση που έλαβε χώρα τη Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου τρέχοντος έτους, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. 

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ: 

Τις πρωινές ώρες της ως άνω αναγραφομένης ημερομηνίας, ομάδα κατοίκων του Ωραιοκάστρου, συγκεντρώθηκε έξωθεν του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για το φλέγον ζήτημα της παρακολούθησης μαθημάτων εντός του σχολικού κτηρίου, από μικρό αριθμό ανήλικων προσφύγων. 


Το δε αίτημα των συγκεντρωμένων, ήταν σαφές και δίκαιο: να πιστοποιηθεί ότι τα εν λόγω προσφυγόπουλα διαθέτουν τα ίδια πιστοποιητικά υγείας που διαθέτουν οι Έλληνες μαθητές και να πιστοποιηθεί ότι έχουν εξετασθεί όπως εξετάζονται και οι Έλληνες μαθητές. 

Το αίτημα αυτό, άπτεται του Οικογενειακού Δικαίου και αποτελεί αναμφισβήτητο δικαίωμα του κάθε γονέα, προκειμένου να προστατεύσει το παιδί του.

Το εύλογο όμως αυτό αίτημα των γονέων, κρίθηκε «ρατσιστικό» από ομάδα αναρχικών στοιχείων, αλλά και από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κ. Λάμπρο Τσόγκα. 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένης έκτασης επεισόδια, τόσο εκτός του σχολείου, όσο και εντός αυτού. 

Ομάδα αναρχικών κουκουλοφόρων, επιτέθηκε στους κατοίκους με χυδαίο υβρεολόγιο. 

Η επιθετικότητά τους όμως, δεν περιορίστηκε στο υβρεολόγιο. 

Επιτέθηκαν στους γονείς με σκαπτικά εργαλεία, με τους άνδρες της ΕΛΑΣ να απολαμβάνουν το θέαμα απαθείς, αδιαφορώντας για τη σωματική ακεραιότητα των κατοίκων. 

Αποκορύφωμα της ημέρας ήταν -όπως όλοι είδαμε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης- ο άγριος ξυλοδαρμός νεαρού κατοίκου από αναρχικούς κουκουλοφόρους εντός του προαυλίου χώρου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου. 

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ αστυνομικός δεν κινήθηκε να σταματήσει τη δολοφονική επίθεση των αναρχικών προς το νεαρό κάτοικο, ο οποίος χρωστά τη ζωή του στην παρουσία των τηλεοπτικών συνεργείων ΚΑΙ ΜΌΝΟΝ και όχι στους άνδρες της ΕΛΑΣ οι οποίοι ενήργησαν ως ΣΥΝΕΡΓΟΊ των αναρχικών κουκουλοφόρων.

Στη συνέχεια, ο ανεκδιήγητος προϊστάμενος Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, διέταξε τη σύλληψη του θύματος ως ένοχο για κατηγορίες που άπτονται του... «αντιρατσιστικού νόμου», ενώ διέταξε ΕΔΕ για τον ξυλοδαρμό του θύματος. 

Προφανώς, ο εν λόγω εισαγγελέας, δεν άκουσε ΠΟΤΈ κατά τη διάρκεια της φοίτησής του στη Νομική, ούτε στη διάρκεια της καριέρας του για το Οικογενειακό Δίκαιο, συνεπώς είναι ανίκανος και ανάξιος της θέσης που κατέχει. 

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν σ' εμένα, το νεαρό θύμα εκβιάζεται αισχρά από το Δήμο Ωραιοκάστρου, καθώς ο εν λόγω Δήμος διαθέτει δικηγόρο στο θύμα του ξυλοδαρμού, υπό τον όρο να μην έρθει σ' επαφή με τους υπόλοιπους διαμαρτυρομένους κατοίκους. 

Όλα αυτά, αποτελούν ΟΝΕΙΔΟΣ για την πολιτεία, το πολίτευμα, αλλά και το Δικαστικό Σύστημα, το οποίο ΟΦΕΙΛΕΙ να διαφυλάξει την ακεραιότητα και την ανεξαρτησία του από τα πολιτικά κέντρα διαπλοκής. 


Μετά τιμής, Γεώργιος Δουρμούσης - Μεταξάς 

Πρόεδρος ΑΚΕΕ* *ΑΚΕΕ= Ανεξάρτητη Κυβέρνησις Ελευθέρας Ελλάδος. 
Η ΑΚΕΕ, έχει καταθέσει τη Συστατική της Διακήρυξη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας Αρ. Πρωτ. 2735/16-5-2017


Γεώργιος Μεταξάς




Συνέλληνες, θεωρώ υποχρέωσή μας, να στηρίξουμε με κάθε τρόπο, την καταγγελία του Γιώργου Μεταξά, ενδυναμώνοντάς την.
Επιτέλους, ας νοιώσουν η δικαστική και η αστυνομική εξουσία, ότι ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.

Και μην ξεχνάτε, πως η Πατρίδα μας, έχει ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ... γι αυτό και βρίσκουν πρόσφορο έδαφος οι πολιτικοί και λοιποί απατεώνες και ασελγουν εις βάρος της και εις βάρος του Ελληνικού Λαού. 


Καλλιόπη Σουφλή

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου