9 Μαρ 2017

ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ , ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΗΤΟΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ , ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΑΝ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ;;;; ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΗΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΓΚΛΥΞΜΠΟΥΡΚ!!! ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥΣ!!

***ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ PDF ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΙΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ***

ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΑΡΤΗΘΕΝΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΗΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ" (Ε.Ω.) 5/3/17. ΣΤΟ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ Ο ΑΘΑΝ. ΧΡΥΣΑΦΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΔΥΚ 1974, ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ‘’ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ’’. ΒΛΕΠΕ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ.

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΡΘΡΟ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΜΕ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ , ΙΔΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ, ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ ΚΛΠ. 

Η ΑΝΤΙΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ : 

ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΟ 74 ΑΠΟ ΑΓΓΛΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΩΣ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ( ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΑΝΔΡΕΑ ΤΟ 1922). 

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΙΝΑΙ : 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΓΙΑ ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΦΙΛΛΕΛΗΝΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ή ΑΠΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ , ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ SACHS COEN BURG ;;;

Ο ΕΥΡΩΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ‘’ΕΛΛΗΝΚΑΙΧΑΟΣ 2"....ΜΕ E-MAIL :ELLHNKAICHAOS2@GMAIL.COM ,ΚΑΙ ΑΜΕΙΦΘΗΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ.

ΤΑ ΔΥΟ ΩΣ ΑΝΩ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΣΤΗΝ Ε.Ω ΚΥΡΙΑΚΗΣ 5/3/17 ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΗΣ Ε.Ω.

Η Ο.Ε.Α. ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΟ 1974 Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΧΟΛΣΤΑΙΝ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΥΣΕ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ( ΑΓΓΛΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΚΑΙ ΠΤΩΜΑΤΑ ΑΓΓΛΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ) . ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Β’ ΧΟΛΣΤΑΙΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ , ΑΡΘΡΑ ΠΟΙΝ.ΚΩΔ. 134 ΕΩΣ 151 , ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΗΤΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛ.ΔΥΚ,  Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗ ΑΓΓΛΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΧΟΛΣΤΑΙΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ , ΚΑΙ "ΤΟΚΙΖΕΤΑΙ". ΕΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΙΧΝΙΑΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ , ΗΤΟΙ ΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΟΛΣΤΑΙΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ , ΗΤΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ , ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΟΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΕΑ.

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ  ΩΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ , ΟΠΩΣ Η ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΔΗΘΕΝ "ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ" , ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ , ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΩΝ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ , ΟΣΟ ΥΨΗΛΑ ΥΣΤΑΜΕΝΟΙ ΚΙ'ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. 

ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΧΟΛΣΤΑΙΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΟΛΣΤΑΙΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ. ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 138-151 ΤΟΥ ΠΟΙΝ.ΚΩΔ. ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΔΙΑ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΧΟΛΣΤΑΙΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

O ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ, 
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ 
ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΕΑ
ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ 
ΕΛΠΙΔΟΣ 12 , ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ.
ΤΗΛ: 698 365 7954
Υ.Γ 1:
ΤΑ ΔΥΟ ΩΣ ΑΝΩ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ Ε.Ω (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ) ΝΑ ΑΝAΡΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΕΛΛΗΝΚΑΙ ΧΑΟΣ" ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΙΛΙΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ.

Υ.Γ 2:
ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΠΑΣΘΕΙΣΑ ΑΓΓΛΙΚΗ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕΣΩ BREXIT , ΟΥΔΕΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΟΗΕ, ΚΛΠ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΟΠΕΡ ΕΔΕΙ ΔΕΙΞΑΙ, ΠΕΡΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΟΛΣΤΑΙΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .

ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS:

Η ΑΚΡΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ Η' ΕΛΩΡΑ = ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΠΙΣΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ 666" KAI ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΠΡΟΩΘΗΤΗΣ-ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗΣ ΣΙ(Ω)ΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΪΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666", ΔΗΛΑΔΗ Η "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ" , ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ Ο.Ε.Α.:
ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΓΚΛΥΞΜΠΟΥΡΚ !!!  ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ...ΜΟΝΟ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ

===============

ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ANAMENETE OTI ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ KAI ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ !!! ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ "ΝΑΤΟ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΗΘΕΝ «ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ» ΚΑΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!

...ΔΙΟΤΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΚΠΤΩΤΟΣ «ΒΑΣΙΛΗΑΣ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β’ HOLSTEIN GLÜCKSBURG ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑΣ, ΕΙΝΑΙ «ΑΞΙΟΣ» ΑΝΕΨΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΤΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ «ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΑΝΔΡΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ», ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ» (PHILIP) , «ΔΟΥΚΑ ΤΟΥ ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟΥ» - ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ QUEEN ELIZABETH ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ – ΚΑΙ «ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ «, ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟ ΟΙΚΟ «OLDENBURG – SÖNDERBURG – SCHLESWIG HOLSTEIN GLÜCKSBUR, ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΥ ΤΟΥ «ΒΑΣΙΛΗΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α’ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» HOLSTEIN GLÜCKSBURG , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ 1972 ΕΔΩΣΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΤΟ «BRITISH AIR-FORCE GENERAL STAFF» Η’ «ROYAL AIR-FORCE GENERAL STAFF» Η’ «R.A.F. – GENERAL STAFF» ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΑΓΓΛΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΑ ΝΑ ΕΞΟΙΚΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ, ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 1974 ΕΔΩΣΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΕΙΣ ΤΟ «R.A.F. – G.S.» ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 1974, ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΔΥ.Κ. , ΕΙΣ ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΨΕΥΔΟΥΣ – ΜΠΛΟΦΑΣ «ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ» , ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΤΟΥ «ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΤΟΥ ΝΑΤΟ» ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ «ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ» , ΒΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΕΙΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΟΥ ΓΗΣ.- 
ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΕΡΙ «ΝΕΚΡΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΕΙΣ ΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ 1974 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ , ΑΖΗΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΔΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ «ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΒΑΣΕΩΣ» ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ». ΑΖΗΤΗΤΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ «ΖΗΤΗΘΟΥΝ» ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΣΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΦΙΛΛΙΠΟΥ ΚΑΙ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ R.A.F. ΝΑ ΛΕΓΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΡΙΑΝΤΑΠΕΝΤΕ ΕΤΗ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ «ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ»(!!!). Ο ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΣ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ «ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ» ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ «astra» ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΟΝΙΜΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΕ E-MAIL ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΣ «ΕΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ» ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ R.A.F., ΔΙΑ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΕΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ 1974 ΕΩΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 1976, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΚΡΟΤΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΟΠΟΥ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΕΠΙ 35 ΕΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΦΗ ΑΤΙΜΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ «ΣΥΜΜΑΧΩΝ» ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ «ΝΑΤΟ».

ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ «Β ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.»
https://de.scribd.com/doc/276231455/%CE%92-%CE%95%CE%93%CE%A7%CE%95%CE%99%CE%A1%CE%99%CE%94%CE%99%CE%9F-%CE%95%CE%A0%CE%99%CE%92%CE%99%CE%A9%CE%A3%CE%95%CE%A9%CE%A3-%CE%A4%CE%97%CE%A3-%CE%9F-%CE%95-%CE%91-%CE%94%CE%99%CE%91-%CE%A4%CE%9F%CE%9D-%CE%93-%CE%A0%CE%91%CE%93%CE%9A%CE%9F%CE%A3%CE%9C%CE%99%CE%9F-%CE%A0%CE%9F%CE%9B%CE%95%CE%9C%CE%9F-%CE%9A%CE%91%CE%99-%CE%94%CE%99%CE%91-%CE%A4%CE%97%CE%9D-%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%91%CE%99%CE%A9%CE%A3%CE%97-%CE%A4%CE%9F%CE%A5-%CE%93-%CE%A0-%CE%A0

ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΕΡΙΞΕ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΡΑΨΑΣ ΤΙΣ ΣΕΛΗΝΙΑΖΟΜΕΝΕΣ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο Γ' ΠΠ !!!
www.kerberos-hellas.blogspot.gr/2017/03/militaire.html

ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ Σ.2 ΕΠ.25 Α.ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΤΟ 1974 ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΑΝ ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ  ------------------------------------------- 

http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2017/03/blog-post_7.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου