22 Απρ 2017

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: Αγιασμός σε μασσονική λέσχη από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας

ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ "ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΟΙ" ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α...


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΔΩ

....Μέσα στη διαβάθμιση γνώσεως της Κάμπαλα δεν αναφέρθηκαν οι Ορθοδοξες Μητροπόλεις, οι Ορθόδοξοι Ναοί, οι Ορθόδοξες Μονές και τα αντίστοιχα όλων των Χριστιανικών δογμάτων ξένων χωρών με έμφαση στούς Πεντηκοστιανούς και τους Χριστιανούς Μάρτυρες του Ιεχωβά ή Γιεχοβαχάι και τα αντίστοιχα όλων των υπαρκτών ασιατικών και αραβοειδών θρησκειών.

 Στα ανώτερω κανάλια, τα οποία κατα κανόνα είναι ανοικτά στην πλατιά μάζα-όχλο, δεν υπάρχουν πλέον καμπαλιστικές επικλήσεις αλλά "προσευχές" και "τελετουργίες". Η εντύπωση που προκαλεί στον ανυποψίαστο παρατηρητή είναι ότι δέν υπάρχει καμμία σχέση ανάμεσα στις δυνάμεις που επικαλούνται με την Κάμπαλα τα μέλη των Μυστικών Εταιρειών και τις δυνάμεις που επικαλούνται τα μέλη των Επίσημων Θρησκευμάτων.

Τα ηλεκτρονικά όργανα της Ο.Ε.Α κατέγραψαν τις "προσευχές" αλλά και τις επικλήσεις των μασονικών στοών. Τα αποτελέσματα αυτών των τοπικών καταγραφών ήταν η συγκλονιστική διαπίστωση ότι  σε κάθε τελετουργική ή μη προσευχή όλων των θρησκευμάτων ανεξαιρέτως, υπήρχε πάντοτε το συγκεκριμένο στίγμα της Σελήνης που "απαντά" με τις ίδιες συχνότητες και συνδυασμούς συχνοτήτων που λαμβάνονται σαν "απαντήσεις" ερωτήσεων με Καμπαλιστικές μεθόδους.

 Το φυσιολογικό ερώτημα που προκύπτει για κάποιον που ανήκει σε ενα επίσημο θρήσκευμα και συγχρόνως σε κάποια Μυστική Εταιρεία είναι:

Γιατί τότε οι ιθύνοντες των επίσημων θρησκειών "μέμφονται" τις μύστικές εταιρείες, τουλάχιστον εξωτερικά; Πώς είναι δυνατόν να "απαντούν"  οι ίδιες "δυνάμεις" εφ΄όσον καλούνται με διαφορετικό τυπικό και διαφορετικά ονόματα; Αν απαντούν οι ίδιες δυνάμεις με διαφορετικά ονόματα, που τη μία φορά είναι ονόματα "κακών δαιμόνων" και την άλλη φορά είναι ονόματα "καλών αγγέλων" , που τη μία φορά είναι το όνομα του "Χριστού" και την άλλη το όνομα του "Διαβόλου", δε σημαίνει αυτό οτι κάποιος ή κάποιοι εμπαίζουν τον πληθυσμό όλου του πλανήτη;

Και με τι σκόπό γίνεται αυτό; Γιατί τόσες χιλιάδες χρόνια απάτης; Τι ωφελούνται αυτοί που ασκούν μία τόσο τερατώδη διαχρονική και διατοπική απάτη;

ΑΠΟΣΜΑΣΜΑ ΑΠΟ ΙΑ'1988

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου