4 Μαΐ 2017

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΥΕΘΑ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!



 
ΜΟΛΙΣ ΕΛΑΒΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟ ΤΗΣ Ν ΑΦΡΙΚΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ FAIΚ EKEN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ASELSAN ELEKTRONIK SANAYI VE TICARET A.S., ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕ, ΟΠΩΣ ΕΜΑΘΕ, ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΕΘΑ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ PARAMOUNT GROUP ΠΟΛΛΑ.......ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΕΛΕΣΦΟΡΗΣΕΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΒΟ ΣΤΗΝ PARAMOUNT GROUP .....Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ!!!


ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Ο ΥΕΘΑ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΤΙΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ PARAMOUNT GROUP ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ PARTNER ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ASELSAN ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ / ΚΥΠΡΙΩΝ / ΚΟΥΡΔΩΝ /ΣΥΡΙΩΝ

  ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (ΕΛΒΟ) ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ - 
 


ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ 

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ "ΜΠΙΖΝΕΣ" ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ - ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ....!!! 


ΣΗΜ.: ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΑΙΤΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΧΘΕΙ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΞΟΥ ΚΑΙ Η ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ. 

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΣΦΑΛΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ 


ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.




 ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ (ΑΝΤΙ300)

 



Καμμένος: «Ελληνικά χέρια έβγαλαν τα μάτια της αμυντικής βιομηχανίας»



Επενδύσεις στην Ελληνική Βιομηχανία Όπλων από μεγάλο όμιλο έως το καλοκαίρι ανακοίνωσε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Καμμένος ασκώντας μάλιστα κριτική στις κυβερνήσεις της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ λέγοντας πως «έβγαλαν τα μάτια της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας». Η τοποθέτηση έγινε κατά την διάρκεια συζήτησης διακρατικής σύμβασης με την Νορβηγία στην Βουλή.


Όπως ανέφερε ο Π.Καμμένος για την ΕΛΒΟ «υπάρχει ενδιαφέρον από μια πολύ μεγάλη εταιρία της Ν.Αφρικής, την εταιρία Paramaount» η οποία «θέλει να ενεργοποιήσει όλα τα παλιά συμβόλαια» και «θα πιστοποιηθούν τα προϊόντα της ως προϊόντα χώρας ΝΑΤΟ». Όπως είπε ο υπουργός Αμυνας στην εταιρία θα έρθει «υλικό που θα μεταφερθεί από την Μέση Ανατολή για να εκσυγχρονισθεί» και «η ΕΛΒΟ θα αποτελέσει ένα από τα διαμάντια της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας μέσα στο καλοκαίρι».


Σε παρατήρηση των βουλευτών της αντιπολίτευσης περί του ότι δεν επιλέγεται έλληνας επενδυτής ο Πάνος Καμμένος είπε πως στο παρελθόν «όταν τα παρέλαβε την ΕΛΒΟ ο κ.Μυτιληναίος η τότε κυβέρνηση έδωσε το κομμάτι του ελληνικού δημοσίου» με αποτέλεσμα «να παρθούν όλα τα σχέδια που είχε η ΕΛΒΟ και η εταιρία του κ.Μυτιληναίου να παράγει όσα παρήγαγε η ΕΛΒΟ». 


Επισήμανε μάλιστα ότι θα πρέπει να δούμε «ποια ελληνικά χέρια έβγαλαν τα μάτια της ελληνικής βιομηχανίας» τονίζοντας πως σήμερα «το ΥΕΘΑ με εντολή του πρωθυπουργού φροντίζει ώστε κάθε προμήθεια να έχει την συμμετοχή της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας».


Επίσης ο υπουργός ‘Αμυνας σχολίασε την κριτική που του ασκήθηκε όταν είχε μιλήσει για πιθανότητα θερμού επεισοδίου κοντά στην Κύπρο. 

Σημείωσε ότι «η Τουρκία όχι απλώς επιβεβαίωσε» αλλά «είχαμε τα Νοταμ που η Τουρκια είχε εκδώσει και ετοιμάζονταν να δημιουργήσει επεισόδιο στο οικόπεδο 6». 

Όπως είπε η διαρροή έγινε με «στόχο να υπάρχει μία κοινή γραμμή» από τα ελληνικά πολιτικά κόμματα σχολιάζοντας πως «καμιά φορά δικαιώνεσαι μετά από καιρό».
Τέλος σημείωσε πως οι ένοπλες δυνάμεις «δημιουργούν και ανανεώνουν τους σχεδιασμούς που υπάρχουν» με βάση την «επιθετική στάση της Τουρκίας των τελευταίο καιρό» όπως και τις εξελίξεις στα Βαλκάνια και στην Μέση Ανατολή.



Πηγή

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου