24 Ιουλ 2017

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΛΟΓΟΘΕΤΗ: "ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΡΝΗ, ΟΔΗΓΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ" (βίντεο)
Εγώ, η Καλλιόπη Σουφλή του Παναγιώτου, ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΛΙΤΗΣ, διαχειρίστρια των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, υποβάλλω δημόσια έκκληση στην ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ και στον ΝΙΚΟ ΛΟΓΟΘΕΤΗ, για την συνέχιση της εκδίκασης της ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ της ΕΛΣΤΑΤ, στις 31 Ιουλίου 2017.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΡΝΗ, ΟΔΗΓΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

Αυτή η κατά προσωπική της δήλωση ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΡΝΗ,  είναι ΙΣΧΥΡΟ ΑΤΟΥ, που καμιά δικαστική έδρα, όσο στημένη κι αν είναι, δεν  μπορεί να μην λάβει σοβαρά υπόψη.

Σήμερα, ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΡΝΗ, ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΣΤΑ 4 ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ Κ@ΛΟ ΤΟΥΡΛΑ, ΟΠΩΣ ΟΙ ... ΠΑΛΛΑΚΙΔΕΣ, ΚΑΤ' ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ.Καλλιόπη Σουφλή


Είναι η πλέον ισχυρή πολιτικά δήλωση, υπέρ του δίκαιου αγώνα της ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ και του ΝΙΚΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ.Η δικαστική έδρα που τυχόν απορρίψει την δήλωση αυτή, εάν και εφόσον κατατεθεί από την ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, ή τον ΝΙΚΟ ΛΟΓΟΘΕΤΗ, θα είναι  ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ... με ότι σημαίνει αυτό. 

Υ.Γ. Επειδή αυτοί οι καριόληδες που κυβερνούν, μπορεί να κατεβάσουν το βίντεο που ακολουθεί, παρακαλώ όποιος γνωρίζει την τεχνική, ας το σώσει  και να μου το στείλει. 
https://youtu.be/uzdhpqGgSk4 http://attikanea.blogspot.gr/2017/07/blog-post_111.html

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου