30 Ιουλ 2017

«Βόμβα» Στ. Χόκινγκ: «Εάν βρούμε εξωγήινους θα εξαφανίσουν το ανθρώπινο είδος» (βίντεο) - ΣΧΟΛΙΟΟ γνωστός φυσικός Στίβεν Χόκινγκ προχώρησε σε μια δήλωση «βόμβα» κατά την διάρκεια ντοκιμαντέρ («Τα αγαπημένα μέρη του Χόκινγκ») που σίγουρα θα συζητηθεί.

Σύμφωνα με τον διασημότερο επιστήμονα του κόσμου εάν ποτέ οι άνθρωποι έρθουν σε επαφή με τους εξωγήινους τότε θα … εξαφανιστούμε σαν είδος!

Ο πιο διάσημος επιστήμονας του κόσμου συνέστησε στους ανθρώπους να είναι πιο διστακτικοί όσον αφορά την αναζήτηση εξωγήινης ζωής, γιατί τα πράγματα μπορεί να μην εξελιχθούν και τόσο καλά για το είδος μας...


Αναφερόμενος στον πλανήτη Gliese 832c (που ανακαλύφθηκε πρόσφατα και χαρακτηρίστηκε ως μία νέα Γη από την άποψη ότι μπορεί να υποστηρίξει εξωγήινη ζωή), δήλωσε ότι αν υπάρχουν εκεί εξωγήινοι, μάλλον δεν θα χαρούν καθόλου να έρθουν σε επαφή μαζί μας: «Μια μέρα μπορεί να φτάσει σε εμάς σήμα από έναν τέτοιο πλανήτη, θα ήταν όμως καλύτερο να το σκεφτούμε πριν απαντήσουμε. Το να συναντήσουμε έναν ανώτερο πολιτισμό μπορεί να εξελιχθεί όπως η ανακάλυψη της Αμερικής από τον Κολόμβο. Δεν είχε πάει καλά για τους γηγενείς...».

Και συνέχισε: «Ίσως οι εξωγήινοι να είναι αδίστακτοι μάγοι που περιπλανώνται στον κόσμο αναζητώντας πόρους για να λεηλατήσουν και πλανήτες για να κατακτήσουν και να αποικίσουν».

Ξεκαθάρισε δε ότι όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο πείθεται ότι δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν.

Στο ίδιο ντοκιμαντέρ μίλησε και για άλλους φόβους που έχει. Όπως για παράδειγμα ανησυχεί ότι λόγω της κλιματικής αλλαγής, η Γη με την πάροδο των ετών μπορεί να γίνει τόσο ζεστή όσο ο πλανήτης Αφροδίτη.


Όπως σημείωσε: Είμαστε πολύ κοντά στο σημείο, όπου η κατάσταση με την κλιματική αλλαγή μπορεί να γίνει μη αναστρέψιμη.ΚΕΡΒΕΡΟΣ:  ΚΥΡΙΕ ΧΟΚΙΝΓΚ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ (ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ) ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ;

ΟΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΙΚΙΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ!

ΠΡΙΝ 13.500 ΧΡΟΝΙΑ Η ΣΕΛΗΝΗ (ΛΕΒΑΝ) ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΤΑΣΙΑΣΤΗ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΪ-ΓΙΑΧΒΕΧ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΓΗΙΝΗ ΤΡΟΧΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΗ ΚΡΟΝΟ-ΣΑΒΑΩΘ.

ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ Η ΣΤΑΣΙΑΣΤΙΚΗ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΙΚΗ ΔΥΑΡΧΊΑ ΚΡΟΝΟΥ – ΓΙΑΧΒΕΧ Ο.Ε. (ΟΜΟΡΥΘΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ) ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ, ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΙΜΩΝ ΥΛΩΝ ΤΟΥ (ΧΡΥΣΟ – ΤΙΤΑΝΙΟ – ΚΡΥΣΤΑΛΟΥΣ - ΚΛΠ) ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΩΣ "ΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ" - ΜΕΤΑΛΛΟΡΥΧΩΝ!!! (ΒΛ. ΡΗΣΗ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ: "Ο ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΓΥΡΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ …ΓΙΑΧΒΕ+ΣΑΒΑΩΘ, ΣΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΘΕΛΟΥΣΙ ΕΙΣΑΧΘΗ")

ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ!

ΤΑ ΧΕΙ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΟΛΑ Η Ο.Ε.Α.


https://www.youtube.com/watch?v=zscDanVDLRI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου