24 Αυγ 2017

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΤΥΦΕΚΙΩΝ "FN" ΔΗΘΕΝ ΔΙΑ ... "ΦΩΣΦΑΤΩΣΗ";;;



Η φωσφάτωση, είναι εδώ και δεκαετίες, η καλύτερη μέθοδος, προστασίας του μετάλλου των όπλων. Μια διαδικασία που την κάνεις και στο σπίτι σου, σε ανοιχτό χώρο, με πολύ οικονομικά υλικά και μείγματα, που τα φτιάχνεις μόνος. 1. Προστατεύει από την σκουριά όσο δεν πάει. 2. Δεν φεύγει, δεν ξύνεται, γιατί είναι μεταλλική επίστρωση πάνω στο μέταλλο. Συγκεκριμένα, με την διαδικασία της φωσφάτωσης, δημιουργείται μέταλλο, επιφανειακά πάνω σε μέταλλο. Υπάρχουν δυο ειδών: Με ψευδάργυρο, σε γκρί χρώμα και με μαγγάνιο, σε ανθρακί χρώμα. Είναι σαν να κάνεις γαλβανισμό, δεν φεύγει… 3. Βάφεται επιφανειακά με οποιαδήποτε κεραμική βαφή και φυσικά σκουρένεται επίσης, με άλλα χημικά, αν θέλουμε π.χ. την γκρί φωσφάτωση να την κάνουμε ποιο σκούρη. (Τι ακριβώς συναίβει με την φωσφάτωση; Τ αποσύραν γιατί ήθελαν με απλή φωσφάτωση, η δεν είχαν φωσφάτωση;)

Δεν θέλαν φωσφάτωση; Τι ακριβώς; Γιατί αυτοί είναι τόσο καθυστερημένοι που απαγορεύσαν την μάυρη πυρίτιδα, με το πρόσχημα ότι μπορεί να ναι υλικό τρομοκρατών δήθεν… Λες και είναι τόσο δύσκολο να φτιάξεις μόνος. »Την μαύρη πυρίτιδα» ποιο αρχαίο υλικό δεν γίνεται και το απαγορεύσαν, μιλάμε εκτός από άκρα λαμογιά, πάσχουν από την μέγιστη ηλιθιότητα!

Τώρα, αν δεν είχαν φωσφάτωση και αυτό ήταν το πρόβλημά τους: Τότε πόσο δύσκολο ήταν, να μαζέψουν μερικούς οπλουργούς, να τα βάλλουν σε εγκαταστάσεις που τι θέλει; Ρεύμα, μια αντίσταση, δοχείο ανοξείδωτο, απιονισμένο νερό και το μείγμα το οποίο φτιάχνεται με πάμφθηνα χημικά και 1-2 ώρες το πολύ ανα όπλο. Τρίβεις τα μεταλλικά μέρη με αμμοβολή μετάλλων, (ακόμα και με γυαλόχαρτο γίνεται) τα βράζεις σε απιονισμένο νερό να πετάξουν όλα τα υπολείμματα που έχουν μέσα, θερμαίνεις το ανοξείδωτο δοχείο, πετάς το μείγμα μέσα, βάζεις τα μεταλλικά μέρη μέσα μέχρι να σκουρίνουν, τα βράζεις σε άλλο δοχείο σε σιλικονούχο λάδι, τα βγάζεις να στεγνώσουν, ολικός καθαρισμός και λάδωμα και τέλος… Ας τ αναθέσουν σε μας να βγάλουμε και κανα μεροκάματο!

TA "FN" ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΦΩΣΦΑΤΩΣΗ!!! 
ΤΑ ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ !!!

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΑΠΕΙΛΗΣ (ΤΟΥΡΚΙΑΣ+Β.Α.Σ.Τ./Ρ.+ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ+ΟΥΤΣΕΚΑΔΩΝ+ΚΟΣΣΟΒΑΡΩΝ) ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ , ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΣΕΙΡΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΩΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΑΡΧΙΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΑ 50,000 ΤΥΦΕΚΙΑ ‘’FN” ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΓΕΕΘΑ, ΕΚΤΕΛΟΝ ΕΞΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΑΠΕΣΥΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ , ΔΗΘΕΝ ΔΙΑ ‘’ΦΩΣΦΑΤΩΣΗ ‘’. Η ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΗ ΔΙΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ Ο ΒΕΛΓΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΑ ‘’FN’’ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΄Η ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΔΙΑ ...’’ΦΩΣΦΑΤΩΣΗ’’, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΨΗΛΟΤΑΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ, ΩΣ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥ ΚΡΑΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΤΥΦΕΚΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΥΦΕΚΙΑ ‘’FN’’ ΒΕΛΓΙΟΥ , ΔΙΟΤΙ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΩΣ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΤΥΦΕΚΙΑ ΕΦΟΔΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΥΦΕΚΙΩΝ ΕΦΟΔΟΥ «FN» ΑΠΟ ΒΕΛΓΙΟ ΔΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΟΣ 7,62mm, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ή ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΑΠΟΣΥΡΘΕΝΤΑ 50.000 ΤΥΦΕΚΙΑ «FN» ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΔΙΑ «ΦΩΣΦΑΤΩΣΗ»._ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΥΦΕΚΙΑ «FN» ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ... «ΦΩΣΦΑΤΩΣΗ» ΣΕ ΑΥΤΑ._

Στην ουσία το μέταλλο είναι ανοξείδωτο και η ίδια η επιφάνειά του, το καθιστά σκουρόχρωμο… Κατάλαβα. Αυτό είναι πάρα πολύ καλό και εννοείται τα FN πρόκειται ν’αντικαταστήσουν πλέον πολλά τυφέκια. Και γιατί πιάνουν ποιότητα AK σε αντοχές και γιατί είναι ακριβέστερα από τα ΑΚ και γιατί πιάνουν υψηλή ποιότητα και ακρίβεια στην κατασκευή τους και στην ασύγκριτη ευθυβολία/ ακρίβειά τους, όπως τα HK αλλά και είναι οικονομικότερα από τα HK και εργονομικά όπως τα τυφέκια τύπου AR. Συνεπώς τα FN είναι το μέλλον στα τυφέκια των δυτικών κρατών, τόσο σε τυφέκια μάχης, μέσων και μακρινών αποστάσεων, όσο και σε όπλα υποστηρίξεως, όσο και σε υποπολυβόλα. (Εκεί ποντάρουν πάντα, στην άγνοια. Προφανώς όποιος γνωρίζει τα FN, θα γελούσε όταν άκουσε για φωσφάτωση). »Εγώ δυστυχώς δεν τα πρόλαβα»

Υ.Γ. : Και οπως δηλωνει ο οπλουργος θα πρεπε τα FN που απεσυρθησαν εδω και πολυ καιρο δηθεν για "φωσφατωση" να εχουν υποστει αυτη τη γαμημενη υποτιθεμενη φωσφατωση και να εχουν ηδη παραδωθει στον ελληνικο στρατο, πραγμα που δεν εχει συμβει....!!!!!!!!!

ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ!!!

ΠΗΓΗ ΣΧΟΛΙΩΝ:

ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΦΕΚΙΟ "FN" (ΒΕΛΓΙΟΥ):

ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ΤΥΦΕΚΙΟ "FN-SCAR" ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ :


ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΝΩΤΑΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΑ 50,000 FN ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ FN ''SCAR HEAVY DUTY'' ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΞΟΠΛΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ MILITARY INTERVENTION M200 ΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ 2,500 ΜΕΤΡΩΝ ΩΣ ΟΠΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΚΟΠΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ''BARRETΤ'' ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ''ANZIO'' ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ 5,000 ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ''ISTIGLAL''  ΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ 4,000 ΜΕΤΡΩΝ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ , ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ , ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΒΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΕΛΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΒΑΣΤΡ (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ-ΣΚΟΠΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ''ISIS'' , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΣΕ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. _




6 σχόλια:

  1. Το καλύτερο τουφέκι που έπιασα στα χέρια μου,το G3 μπροστά του είναι τενεκές.
    Συμπαγές,βαρύ,ανθεκτικό,δε σκουριάζει όπως ο τενεκές,ευθύβολο και απλό στο λύσιμο-συναρμολόγηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι βολες με το FN ηταν απολαυση. Οπως και η ευθυβολια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι εγώ αυτό ακριβώς είχα στη μοίρα πεζοναυτών, το "σπαστό"!
    Ωραία χρόνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 89Δ´ δεν θυμάμαι ποτέ να μπλοκάρισε κανένα FN. Ποσό άχρηστοι είναι οι ντενεκεδεςπου μας κυβερνούν; Όσο άχρηστοι και ζώα είμαστε και εμείς που τους ψηφίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή