23 Σεπ 2017

«ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ Π Ι Σ Ω» ! ΕΠΙ 6.000 ΕΛΛΗΝΩΝ στην πρωτεύουσα Ελληνικού νησιού, οι λαθρομετανάστες είναι ΗΔΗ …5.000 !!!

KΕΡΒΕΡΟΣ: ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΞΑΝΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΡΟΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ...(ΕΔΩ)
Στην Κάτω Μηλιά Πιερίας εγκαινιάσθηκε προ ολίγων ημερών ολόκληρο χωριό λαθρομεταναστών! Με άρτιες, άριστες εγκαταστάσεις που στοίχισαν περί το 1,5 εκατ. ευρώ και από ότι μας πληροφορούν, διατέθηκε από την γερμανική κυβέρνηση! Ναι, καλά ακούσατε και διαβάσατε! Από την κ. Μέρκελ, την πιστή φίλη του πειθήνιου οργάνου της, του Έλληνα Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα! Αλλά και από διάφορες ΜΚΟ, προφανώς του ανθέλληνα Σόρος!

Η ΕΙΔΗΣΗ:
(ΖΗΤΑΜΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ! ΑΚΟΥΕΙ Η ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΣΥΡΙΖΟΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ; ΜΠΑΑΑ…)
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την π λ η μ μ ύ ρ α των λαθρομεταναστών αλλά και την αύξηση του ΦΠΑ, ετοιμάζει η Κίνηση Πολιτών «Σάμος SOS».
Τα αιτήματα και τους στόχους των αγωνιζόμενων κατοίκων μετέφερε με συνέντευξή του, μέλος της Κινήσεως στον ραδιοφωνικό σταθμό «2000 fm» και έχουν ως εξής: «Θα βάλουμε φραγμό στα σχέδια της κυβερνήσεως για το μεταναστευτικό.

Θα θέσουμε επίσης ζητήματα σχετικά με τη φορολογική πολιτική και θα ζητήσουμε άμεσα … να ανασταλεί η αύξηση του ΦΠΑ, στο μέτρο που ισχύει για την υπόλοιπη Ελλάδα. Σαν Έλληνας και σαν Σαμιώτης δεν ανέχομαι η πρωτεύουσα του νησιού να βρίσκεται σ’ αυτή την κατάντια, να καταρρέει τουριστικά, οικονομικά και κοινωνικά.
Σχετική εικόνα
Δεν ανέχομαι οι συμπολίτες μου να φοβούνται να περπατήσουν στους δρόμους.
Εικόνες που δημιουργούν μεγάλο πρόβλημα στην κοινωνία και δίνουν μεγάλο χτύπημα στον τουρισμό. Καλούμε τους κατοίκους να συστρατευτούμε.
Ξεκινάει ένας αγώνας που δεν έχει γυρισμό.
Θα οξύνεται και θα εντείνεται ώστε να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα του νησιού».

πηγη
kerberos-hellas

2 σχόλια: