14 Νοε 2017

Ετοιμάζονται για Καμπούλ! – Εκρηκτικό σχέδιο αποσταθεροποίησης σε εξέλιξη: Εντοπίστηκε «κονβόι» 10 βαν με προμήθειες για Αναρχικούς από το εξωτερικό


 Κορυφαίοι κύκλοι της Κατεχάκη κάνουν λόγο για «την πλέον επικίνδυνη κατάσταση των τελευταίων χρόνων», καθώς η ατμόσφαιρα έχει φορτιστεί ιδιαιτέρως το τελευταίο διάστημα, μετά τη σύλληψη του 29χρονου στην πλατεία Αμερικής, την ένοπλη επίθεση στα ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, αλλά και την πολιτική αντιπαράθεση για την 48ωρη άδεια στον εκτελεστή της 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα.



"ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ"....
ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΣΙΠΡΑ - ΚΑΜΜΕΝΟΥ (και οι όπισθεν αυτών... οι πραγματικοί κυβερνήτες), ξέρουν πως τελειώνουν τα ψωμιά τους...
Εσείς, δεν τους έχετε ικανούς για όλα;;;
Δεν νομίζετε πως χρειάζονται αίμα και τρόμο, για να κρατηθούν στην εξουσία;;;
 

Καλλιόπη Σουφλή 

 https://www.pentapostagma.gr/wp-content/uploads/2017/11/anarxikoi.png


Θρίλερ με σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας από «σκοτεινούς κύκλους». Μετά τις οδηγίες προς… επίδοξους αναρχικούς που εξέδωσε η «Συνέλευση ΕΝΑΝΤΙΑ στην ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ», σε κείμενό της που δημοσιεύτηκε σε γνωστή αντιεξουσιαστική σελίδα, εντοπίστηκαν κονβόι 10 οχημάτων κυρίως «βαν» που μεταφέρουν υλικά (πολεμοφόδια;) για καταλήψεις σε Εξάρχεια και γενικότερα στην Αθήνα. 


Μήπως κάποιοι ετοιμάζονται για αστικό πόλεμο; 

Η ΕΛ.ΑΣ. πάντως ανησυχεί ιδιαίτερα…




Σε ξενοδοχείο στην Κόρινθο παραμένει το κονβόι δέκα οχημάτων κυρίως τύπου «βαν» που φέρεται να μεταφέρει αγαθά πρώτης ανάγκης σε καταλήψεις στα Εξάρχεια και στο κέντρο της ΑΘήνας αποκαλύπτειδημοσίευμα.


Στόχος των επιτελών της ΕΛΑΣ είναι πιθανόν να ελέγξουν το περιεχόμενο των δεμάτων που μεταφέρονται ενώ εξετάζονται οι αναφορές ότι την σχετική αποστολή ανθρωπιστικού υλικού οργάνωσαν Γάλλοι αντιεξουσιαστές.


Η μετακίνηση αυτού του κονβόι, με άγνωστες μέχρι τώρα προμήθειες, έχει προκαλέσει αναστάτωση στους επιτελείς της ΕΛΑΣ στην λεωφόρο Κατεχάκη και στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της Αθήνας.
Κι αυτό γιατί η χρονική συγκυρία -λίγες ημέρες πριν την επέτειο του Πολυτεχνείου με τον φόβο εκτεταμένων επεισοδίων- προκαλεί περαιτέρω ερωτηματικά.



Υπενθυμίζεται ότι τα οχήματα αυτά εισήλθαν στην χώρα μας, το μεσημέρι της Δευτέρας, από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας και κατευθύνθηκαν στην Αθήνα μέσω του οδικού άξονα Ιωαννίνων -Πατρών-Κορίνθου.


Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές τέτοιου είδους αποστολή «ανθρωπιστικής βοήθειας» προς καταλήψεις στο κέντρο της Αθήνας υπήρξε και τον Μάρτιο του 2017 χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα.



Ομως στη συγκεκριμένη περίπτωση εκφράζονται πολλά ερωτηματικά από τους επιτελείς της ΕΛΑΣ. 
Γιατί άραγε; 
Τι γνωρίζουν οι επιτελείς;


Σε πλήρη επιφυλακή –και σε κόκκινο συναγερμό- έχει τεθεί η ΕΛΑΣ ενόψει του τριήμερου εορτασμού της επετείου του Πολυτεχνείου, που κορυφώνεται την Παρασκευή με πορεία προς την αμερικάνικη πρεσβεία.

Κορυφαίοι κύκλοι της Κατεχάκη κάνουν λόγο για «την πλέον επικίνδυνη κατάσταση των τελευταίων χρόνων», καθώς η ατμόσφαιρα έχει φορτιστεί ιδιαιτέρως το τελευταίο διάστημα, μετά τη σύλληψη του 29χρονου στην πλατεία Αμερικής, την ένοπλη επίθεση στα ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, αλλά και την πολιτική αντιπαράθεση για την 48ωρη άδεια στον εκτελεστή της 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα.


Σήμερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πραγματοποιείται στην Κατεχάκη η τελευταία σύσκεψη για τον σχεδιασμό της ΕΛΑΣ και τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν και που θέλουν το σύνολο των δυνάμεων της Ελληνικής Αστυνομίας να είναι σε πλήρη επιφυλακή για τις επόμενες ημέρες. Και μάλιστα όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες πόλεις, πρωτίστως σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Βόλο.


Η μεγαλύτερη ανησυχία της ΕΛΑΣ, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι μήπως υπάρξει κατάληψη στο Πολυτεχνείο από ομάδες αναρχικών και αριστεριστών που και σήμερα πραγματοποιούν εκδηλώσεις στο χώρο, ώστε να προετοιμαστεί ο χώρος για επιστροφή σε αυτό μετά το τέλος της πορείας των ομάδων που θέλουν να δημιουργήσουν επεισόδια.


Εκτός από το Πολυτεχνείο, πάντως, ως «υψηλού κινδύνου κτίρια» θεωρούνται η ΑΣΟΕΕ- σε χώρο της οποίας το προηγούμενο τουλάχιστον διάστημα φυλασσόταν η ματωμένη σημαία της εξέγερσης του Νοέμβρη του 1973- το (ανακαινισμένο) Χημείο και η Νομική.


Επιπλέον, αρμόδιες πηγές επισημαίνουν την απουσία των άλλοτε πανίσχυρων πολιτικών νεολαιών που παλαιότερα «επέβαλλαν την τάξη» στα ιδρύματα, αλλά τώρα, «εμφανώς αδυνατισμένες πολιτικά και οργανωτικά υποχωρούν, αφήνοντας το έδαφος ελεύθερο σε αναρχικές οργανώσεις».


Αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη εβδομάδα έγινε σύσκεψη που δεν δημοσιοποιήθηκε, στην Κατεχάκη, μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Νίκου Τόσκα, των πρυτάνεων και της ηγεσίας της ΕΛΑΣ. Μεταξύ των άλλων συμφωνήθηκε το κλείσιμο των σχολών, που όπως κάθε χρόνο θα γίνει την πρώτη ημέρα των εορτασμών, στην προκειμένη δηλαδή περίπτωση αύριο Τετάρτη.



Πληροφορίες για «σχέδιο αποσταθεροποίησης»!


«Προετοιμαζόμαστε για κάθε ενδεχόμενο» τονίζει χαρακτηριστικά ανώτατη πηγή της Κατεχάκη ενώ στην κυβέρνηση έχουν φτάσει πληροφορίες ότι «συγκεκριμένοι κύκλοι» διαθέτουν για το τριήμερο σχέδιο αποσταθεροποίησης», κάτι όμως που δεν είναι δυνατό σε καμία περίπτωση να διασταυρωθεί.


Τέλος, αυξάνονται τα μέτρα ασφαλείας στη Χαριλάου Τρικούπη, με περιπολίες μοτοσικλετιστών, ενώ η ΕΛΑΣ προχωρά και σε αγορά θωρακισμένων σκοπιών προκειμένου να τοποθετηθούν έξω ή (κοντά) στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.



Η προειδοποίηση και η ανησυχία…


Οδηγίες προς… επίδοξους αναρχικούς έδωσε η «Συνέλευση ΕΝΑΝΤΙΑ στην ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ», σε κείμενό της που δημοσιεύτηκε σε γνωστή αντιεξουσιαστική σελίδα, με το οποίο καλεί τους πολίτες από το να βοηθούν τους μπαχαλάκηδες μέχρι και να επιτίθενται σε αστυνομικούς.


Συγκεκριμένα οι εκφραστές του αντιεξουσιαστικού χώρου ζητούν από τους πολίτες:


να ανοίξουν την πόρτα της πολυκατοικίας ή και του σπιτιού σου σε αυτούς που καταδιώκονται από αστυνομικούς.

να δόσουν πρόσβαση στην ταράτσα, για τους διαδηλωτές.

να πετάξουν μια (άδεια) γλάστρα από το μπαλκόνι.

να βγάλουν έναν κουβά με νερό για την εξουδετέρωση των χημικών.

να προσφέρουν νερό, διάλυμα malox σε βαποριζατέρ (1/2 νερό) ή riopan στους πληγέντες από τα χημικά.

να προσφέρουν πρώτες βοήθειες και προστασία στους τραυματίες.

να βγουν στον δρόμο και να συγκρουστούν με αστυνομικούς

να επικοινωνήσουν με άλλους γείτονες και διαδηλωτές, να συγκεντρωθούν και να συντονιστούν

να συμβάλουν στην ανέγερση οδοφραγμάτων και στη διάθεση «πυρομαχικών» με ότι αχρείαστο αντικείμενο υπάρχει.

να βιντεοσκοπούν τα επεισόδια και να δημοσιοποιήσεις τις βιαιοτήτες των αστυνομικών στο διαδίκτυο (χωρίς να φαίνονται πρόσωπα διαδηλωτών).

να εναντιωθούν σε προσαγωγές-συλλήψεις.

να παρατηρούν την καθημερινή κίνηση της αστυνομίας και να μοιράζονται τις πληροφορίες με τους συναγωνιστές.

να εμψυχώνουν τους συμμετέχοντες στα επεισόδια

να συμβάλλουν στα επεισόδια


να οργανωθούν σε δομές αντίστασης και να συνδιαμορφώσουν τις συλλογικές στρατηγικές της





Πηγή

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου