22 Ιαν 2018

Συμπληρωματικά στοιχεία για τις "πονηριές" της κυβέρνησης εις βάρος του Συλλαλητηρίου...από μαρτυρίες συμμετεχόντων.



1.
Κλείσανε τα μοναδικά κρατικά διόδια στα Μάλγαρα με εντολή από το Υπουργείο Συγκοινωνιών για να εμποδίσουν την διέλευση του κόσμου στο συλλαλητήριο. Η τροχαία εμπόδισε την διέλευση 200 λεωφορείων, με την δικαιολογία ότι πιθανόν μετέφεραν οπαδούς της Χρυσής Αυγής. Σε κάποια λεωφορεία, άγνωστοι πέταξαν πέτρες, δήθεν πως μέσα υπήρχαν χρυσαυγίτες.

2.
Πάνω από 2000 λεωφορεία από την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, τα σταμάτησαν στο Καλοχώρι (Καλοχώρι-Λευκός Πύργος 10 χλμ) και από εκεί τους επέτρεψαν να έρθουν με τα πόδια (μιλάμε για ανθρώπους κάθε ηλικίας, ηλικιωμένοι, νέοι, οικογενειάρχες, αμεα κ.ά.)

3.
Έπεσαν (τυχαία;) τα περισσότερα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, και κυρίως δεν λειτουργούσε σχεδόν καθόλου κάποιο πάροχο δεδομένων στα κινητά του κόσμου, προφανώς για να μην γίνονται κοινοποιήσεις και αναρτήσεις.

4.
Τα κανάλια δεν έδειξαν πλάνα από τον κόσμο του συλλαλητηρίου. Η ΕΡΤ στην αρχή μιλούσε για (άκουσον άκουσον) "ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ" (είναι εντελώς γελοίοι λέμε..) και κάποια ιδιωτικά ζορίστηκαν να ανεβάσουν τον αριθμό στις 90.000.

5.
Από την πύλη του λιμανιού μέχρι το Μέγαρο Μουσικής που γινόταν το αδιαχώρητο, είναι 4.700 μ. Το φάρδος της παραλίας είναι από 70 έως 200 μ. στη νέα παραλία (ήταν γεμάτοι και οι παράδρομοι).
Επίσης στο σημείο που στεκόμαστε ήμασταν τουλάχιστον 4-5 άτομα/τ.μ.  Ο ανοιχτός χώρος που γινόταν η συγκέντρωση είναι περίπου 200.000 τετραγωνικά μέτρα. Πολλαπλασιάστε... 😲

6.
Το ιταλικό RAI ανακοίνωσε 800.000 άτομα.

7.
Ο Μπουτάρης απαγόρευσε να στηθεί μικροφωνική εγκατάσταση σε απόσταση από την εξέδρα. Έτσι πολλοί αναγκάζονταν να φύγουν σύντομα, αφού ούτε να πλησιάσουν στην εξέδρα μπορούσαν, ούτε άκουγαν τις ομιλίες.

8.
Το Μακεδονια TV και η ερτ 3 δεν εδειξαν τιποτα!
Τα αθηναϊκα κανάλια έδειχναν ελληνικα παλια σηριαλ και άλλα άσχετα.

9.
Οι εγχώριοι δημοσιοκάφροι  μετέφεραν στα διεθνή ΜΜΕ ψευδείς πληροφορίες για 20 και 30 χιλιάδες άτομα.

10.
Η γενική εντύπωση που μας δώθηκε, επειδή ερχόταν πολύς κόσμος και έφευγε λόγω της ψιχάλας και αντικαθιστόταν από άλλους, ήταν σαν να πέρασε από εκεί κοντά στο ένα εκατομμύριο κόσμος (κυρίως από νέους Θεσσαλονικείς αυτή η κινητικότητα)


https://diodotos-k-t.blogspot.gr/2018/01/blog-post_22.html

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου