9 Φεβ 2018

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Ο ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΒΕ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΤΗΝ ΕΠΤΑΦΩΤΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΛΥΧΝΙΑ!!!



4 Φεβρουαρίου 2018, 16:49 

“To Ολοκαύτωμα δεν πρέπει να επαναληφθεί” τόνισε σήμερα από τον Βόλο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος που παρευρέθηκε στην εκδήλωση της Εθνικής Ημέρας Μνήμης Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος... 

 

που διοργανώθηκαν από την Ισραηλιτική Κοινότητα Βόλου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Μητρόπολη Δημητριάδος.
Στην ομιλία του ο κ. Παυλόπουλος ανέφερε πως ένιωσε δέος όταν υπέγραψε το προεδρικό διάταγμα για την ίδρυση του Μουσείου Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη.

 

Η συνέχεια εδώ

 

 

Σχόλιο Διόδοτου: Και να φαντασθείς ότι περίμεναν από αυτόν να παραιτηθεί λόγω Μακεδονικού...

Όπως λέει και ο Σπύρος Χατζάρας, "άλλο Ελλάδα και Έλληνες, και άλλο το Κράτος. Το Κράτος σε αυτή τη χώρα είναι Ιουδαϊκόν". Όσοι Έλληνες πολιτικοί είναι εβραίοι, αλλά και όσοι δεν είναι αλλά υπηρετούν αυτούς, υποχρεώνονται κάποιες φορές να εκφράσουν την υποτακτικότητά τους, με λόγους για το παραφουσκωμένο ολοκαύτωμα, φορώντας κιπά, και ανάβοντας την Επτάφωτη Λυχνία. Στην ουσία έτσι τους ταπεινώνουν, γιατί η Επτάφωτη Λυχνία αποτελεί πλέον για το Ισραήλ, σύμβολο της νίκης των Μακκαβαίων κατά Ελλήνων, λόγω του ότι ο   Αντίοχος ο Επιφανής ανήρπασε «τις λυχνίες» όταν εισέβαλε και λεηλάτησε τον Ναό του Σολωμόντα (Α΄ Μακ. α΄ 21). 

 

Τέτοια κατάντια και τέτοιος συμβολικός εξευτελισμός, σκοπίμως κανονισμένος την ημέρα της ηρωικής εξόδου ενάμισι εκατομμυρίων Ελλήνων από την σιωπή με το Μέγα Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα,...

..δεν υπάρχει!  

 

Enjoy:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου