24 Φεβ 2018

Δεν αφήνουμε την Μακεδονία σε επικίνδυνα χερια... Μπουτάρη παραιτήσου !

Δευτερα 26/2 16:00 ολοι εκει!
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για παραίτηση Μπουτάρη
Η οργανωτική επιτροπή:
Αναστασίου Χρήστος: Υπεύθυνος ΜΜΕ - My News Point
Ακριτίδης Παναγιώτης: Υπεύθυνος επικοινωνίας και διαδικτύου
Σπαθάς Απόστολος : Οικονομολόγος/Πολιτικός Αναλυτής
Βαλασίδης Δημήτριος : Δεσμοί Ελλήνων
Κουριαννίδης Γιάννης: Δημοτική κίνηση Θεσ/νίκης "Πόλη Ελληνική"
Τόνιος Κωνσταντίνος : Πατριωτική Κίνηση Καβάλας
Δεληγιαννίδης Γιώργος: Μακεδονική Κοινότητα Νέων
Μπαχάς Ιωάννης : Ιωνική Γη – Ίωνες
Μελετιάδης Κων/νος: Εστία – Πολιτιστική Εφημερίδα Εν Θεσσαλονίκη
Κυριακίδης Χρήστος : Πατριωτική Κίνηση Δράμας
Τσίχλης Αντώνης : Δημοσιογράφος My News Point
Δεληγιάννης Γιάννης: Υπεύθυνος κινητοποίησης
Στην συζήτηση , για την ονομασία της πΓΔΜ , του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης , στις 12-2-2018 , ο Δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης
Α. με τις δηλώσεις του και τις τοποθετήσεις του , έβαλε θέμα μετονομασίας του αεροδρομίου «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης και του Υπεραστικού Σταθμού Κτελ Μακεδονίας. «Πρέπει να δούμε τι κάνουμε και εμείς. Έχουμε το αεροδρόμιο ‘Μακεδονία’ που όσοι τουρίστες κατεβαίνουν εδώ νομίζουν πως κατεβαίνουν στα Σκόπια. Θα κρατήσουμε τα ονόματα «Μακεδονία» για το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης και τον σταθμό ΚΤΕΛ; Χάσαμε και πρέπει να το καταλάβουμε» και
Β. από την συνολική στάση του Δημάρχου της Πρωτεύουσας της Μακεδονίας μας, μέρος της οποίας στάσης του , είναι το αναφερθέν Δημοτικό Συμβούλιο, με αναφορές για σύνθετη ονομασία , με την παρέμβαση του στην εξωτερική πολιτική μιας και προτείνει συγκεκριμένο όνομα και ταυτόχρονα συμβάλει αρνητικά στις διαπραγματεύσεις που διεξάγονται δηλώνοντας ‘χάσαμε’.

Μας επιβάλλει να αντιδράσουμε άμεσα και πατριωτικά. Η στάση του Γιάννη Μπουτάρη , υπο την ιδιότητά του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, πιστεύουμε πως δεν είναι θέμα μόνον του υβριστή. Ευθύνη πλέον έχει η δημοτική του παράταξη και οι σύμβουλοι που την απαρτίζουν. Εάν δεν αντιδράσουν άμεσα έχουν μεγαλύτερη ευθύνη απο τον δήμαρχο τους.
Μετά από αυτές τις δηλώσεις και τοποθετήσεις , απαιτούμε την παραίτηση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη. Καταδικάζουμε την απαράδεκτη στάση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης καθώς πρέπει ο ίδιος να αντιληφθεί ότι είναι Δήμαρχος της Πρωτεύουσας της Μακεδονίας και κυρίως να του πούμε με στεντόρεια φωνή πως :
Δεν χάσαμε κ. Δήμαρχε, δεν είπαμε ακόμα την τελευταία λέξη. Έχουμε υπομονή και επιμονή.

Στις 26 Φεβρουαρίου στις 16.00, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, θα απαιτήσουμε την παραίτηση του Μπουτάρη. Όλοι μαζι γιατί ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ.

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου