22 Φεβ 2018

Μέρκελ σε Ζάεφ: «Καλωσορίζω στο Βερολίνο τον Μακεδόνα πρωθυπουργό»




Υπέρ της εξεύρεσης λύσης στο ζήτημα της ονομασίας τάχθηκε η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ, στην κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ.....
Στη συνέχεια και πριν αρχίσει να τοποθετείται στη συνέντευξη Τύπου προσφώνησε τον Ζάεφ λέγοντας πως «Καλωσορίζω στο Βερολίνο τον Μακεδόνα Πρωθυπουργό».

"Η στάση μου είναι να λυθεί το πρόβλημα, είπε η Μέρκελ. Και η πίεση τις περισσότερες φορές σε διαπραγματεύσεις δεν είναι ιδιαίτερα βοηθητική. Έχω την εντύπωση, εδώ και πολύ καιρό για πρώτη φορά, ότι και οι δύο πλευρές έχουν ενδιαφέρον για την επίλυση αυτού του θέματος και αυτό είναι μια καλή προϋπόθεση" 

Ο καθένας πρέπει να ξέρει τι μπορεί να κάνει -οι συμβιβασμοί είναι πάντα επώδυνοι, αυτό το γνωρίζει κανείς από την πολιτική του ζωή. Όποιο συμβιβασμό και να κάνεις, είναι πάντα επώδυνος, αλλά πρέπει είναι και υλοποιήσιμος.
Αποτέλεσμα εικόνας για tsipras merkel«Είμαστε έτοιμοι να κανουμε ό,τι μας αναλογεί για να πετύχουμε την ένταξη στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ»

Nα πούμε ότι  Μέρκελ και Τσίπρας είχαν τηλεφωνική ομιλία πριν μια μέρα για  τα Σκόπια....Και κάπως έτσι γίνεται αντιληπτό γιατί έφεραν στο φως την υπόθεση Νοβάρτις. Για να αποπροσανατολίσουν καθώς μία μέρα μετά την τηλεφωνική επικοινωνία με το σκουπίδι που έχουμε για πρωθυπουργό η Μέρκελ αποκαλεί Μακεδόνα τον Σκοπιανό. Άρα τι χρειάζεται;  Mια ατέρμονη σκανδαλολογία  για το ξεπούλημα των πάντων.  

Νοβάρτις στην βουλή και με ένα κλικ χάνεις το σπίτι σου( Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί).

Χωρίς υπεκφυγές, χωρίς ντροπές και βεβαίως χωρίς ουδείς από τον προδοτικό συρφετό που μας κυβερνά να τολμήσει να βγει να πει το παραμικρό.  Άλλωστε ακόμα και ο Κοτζιάς μιλά στη βουλή για την Νοβάρτις λέγοντας ωραιότατες αερολογίες.

 Όσο για την δήθεν αντιπολίτευση; Σιωπή.

πηγη

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου