18 Μαρ 2018

Παραδοχή-όνειδος από Ν.Κοτζιά στη Βουλή: «Θα ηττηθούμε από τη Τουρκία αν πάμε σε θερμό επεισόδιο»!

ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΜΗΝ ΛΥΠΗΘΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ!

ΕΙΠΑΜΕ, ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΔΑΦΙΚΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ !!!

ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ 300 ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!

ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Μ@ΛΑΚΑ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ  ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥ ΛΟΧΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΚΛΑΤΖΗ!

ΠΟΙΟΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ; ΤΟΝ ΚΥΡ ΦΩΤΗ; ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΚΙΣ;;;;;;;

ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΜΑΣΩΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΟΥ ΘΙΓΕΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Η Ο.Ε.Α...

ΚΕΡΒΕΡΟΣ

Σε μία αδιανόητη δήλωση προχώρησε ο υπουργός Εξωτερικών Ν.Κοτζιάς ενημερώνοντας την Επιτροπή Αμυνας και Εξωτερικών της Βουλής για τις νέες συνθήκες που διαμορφώνει σε Αιγαίο και Θράκη η τουρκική επιθετικότητα.

Μια δήλωση που χαρακτηρίζεται από φόβο, ηττοπάθεια και προδιάθεση εθνικών υποχωρήσεων.

Τι είπε (την δήλωση την αναφέρει το η κυριακάτικη εφημερίδα "Πρώτο Θέμα"): «Η μακρόχρονη στρατηγική της Άγκυρας, αν χρειαστεί πιστεύω, είναι να κάνει ένα θερμό επεισόδιο και να μας πάει σε διαπραγμάτευση καβάλα»!Και γιατί να μας πάει σε «διαπραγμάτευση καβάλα» μετά από ένα θερμό επεισόδιο η Τουρκία και να μην την πάμε ΕΜΕΙΣ «καβάλα» μετά από το θερμό επεισόδιο;

Γιατί απορρίπτει εκ των προτέρων την πιθανότητα να ηττηθεί η Τουρκία από τις ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις στο «θερμό» επεισόδιο που θα προκαλέσει η ίδια;

Γιατί αρνείται την πιθανότητα να επικρατήσει η Ελλάδα και οι ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις στο «θερμό» επεισόδιο;

Τέτοια γνώμη έχει για τις Ενοπλες Δυνάμεις ο υπουργός Εξωτερικών; Οτι είναι "σφαγμένες από χέρι" σε περίπτωση θερμού επεισοδίου με τη Τουρκία;

Ουσιαστικά ο Ν.Κοτζιάς είπε στην Επιτροπή ότι «Θα ηττηθούμε από τη Τουρκία αν μας πάει σε θερμό επεισόδιο»!

Για αυτό η κυβέρνηση δέχεται τον κάθε εξευτελισμό και ρίχνει το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων;

Οι ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις ακόμα και τώρα, μετά από δέκα χρόνια εξοπλιστικού αυτο-εμπάργκο που τους επέβαλαν οι πολιτικές ηγεσίες (οπλικά συστήματα 30 δισ. ευρώ απουσιάζουν από την "φαρέτρα" των Ενόπλων Δυνάμεων λόγω των αποφάσεων των πολιτικών τύπου Κοτζιά), αυτές οι Ενοπλες Δυνάμεις μπορούν να επιφέρουν συντριπτικό πλήγμα στη Τουρκία, αν αφεθούν ελεύθερες να κάνουν αυτό για το οποίο εκπαιδεύονται: Να πολεμήσουν.

Οχι να τους εμβολίζουν, να τους πιάνουν αιχμαλώτους και να σφυρίζουν αδιάφορα...

Τη δήλωση την έκανε ο ίδιος ο Κοτζιάς στους 51 βουλευτές όλων των κομμάτων που συμμετέχουν στην επιτροπή Εξωτερικών και Αμυνας της Βουλής.

Αυτή η δύναμη που θα δείτε στο βίντεο, μπορεί να ηττηθεί, μόνο αν προδοθεί...
pronews.gr

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου