31 Μαρ 2018

Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ :Μια Πλατεία χωρίς Έλληνες …»Είναι πάντα μια Υπέροχη Πλατεία»

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΥΣ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ¨ΘΙΓΟΝΤΑΙ¨ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ....

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ (ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΙΟΥ;) ΚΑΙΡΟΦΥΛΑΚΤΕΙ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;;;;;;

ΚΕΡΒΕΡΟΣΑντιδράσεις αλλά και ποικιλόμορφα σχόλια στο εσωτερικό της ΕΛ.ΑΣ έχει προκαλέσει ανάρτηση -το απόγευμα της Πέμπτης- αξιωματικού της Ασφάλειας Αττικής, με φωτογραφία της πλατείας Μοναστηρακίου όπου εικονίζονται αλλοδαποί μικροπωλητές αλλά και διερχόμενοι από διάφορες χώρες.

Ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ που υπηρετεί στο Τμήμα Αντιμετώπισης της Ρατσιστικής Βίας συνοδεύει την φωτογραφία της πλατείας, γεμάτης με αλλοδαπούς με την λεζάντα...
«Μία πλατεία χωρίς Ελληνες. Είναι πάντα μια υπέροχη πλατεία».

Μια αναφορά που προκάλεσε δυσμενή σχόλια αφού ανώτεροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ θεωρούν ότι «ο αξιωματικός που έχει καθήκον να αποτρέψει πάσης φύσεως ρατσιστικές επιθέσεις ή άλλου τύπου εκφράσεις ρατσισμού…

…Φτάνει στο αντίθετο άκρο με υπαινικτικά σχόλια, που κάποιος θα μπορούσε να χαρακτηρίσει έως και ρατσιστικά, για τους Ελληνες.

Κι αυτό είναι ιδιαίτερα σοβαρό αφού προέρχεται από αστυνομικό του οποίου το έργο είναι να προστατεύει ασφαλώς όλους τους πολίτες».

Από την άλλη πλευρά συνεργάτες του αστυνομικού και άλλοι ένστολοι αναφέρουν ότι «στόχος της συγκεκριμένης λεζάντας είναι να υμνήσει την πλατεία Μοναστηρακίου άσχετα εάν σε αυτήν βρίσκονται Έλληνες ή αλλοδαποί…»


Πηγή: Tovima.gr

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου