30 Απρ 2018

Εθνικό ξέσπασμα στην Μυτιλήνη: Σε κίνδυνο η ελληνικότητα του νησιού - Φέρνουν 17 διμοιρίες ΜΑΤ για προστατεύσουν Α.Τσίπρα από τους εξαγριωμένους Έλληνες ΒΙΝΤΕΟ)

Πλήθος κόσμου τραγούδησε τον Ύμνο των Ελλήνων

 Στην περιοχή διάσπαρτες στα στενά της πλατείας Σαπφούς βρέθηκαν και 2 διμοιρίες ΜΑΤ για παν ενδεχόμενο χωρίς όμως να χρειαστεί σε καμιά περίπτωση η παρέμβαση τους.


Λοιπόν μαγκάκια ΜΑΤατζήδες, διαλέξτε στρατόπεδο.

Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. 

Και να θυμάστε, πως... κάθε φορά που παίρνετε εντολή από τις πουλημένες ηγεσίες σας, να κτυπήσετε ΕΛΛΗΝΕΣ, κάπου καταγράφονται όλα αυτά... και θα έρθει η ώρα, που Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, δεν θ' αντέξει, θα γυαλίσει το μάτι του και θα ξεσπάσει, που προστατεύετε τους εχθρούς της Πατρίδας ... "και τότε θα σας γκαμίσει το μ@#$ί που σας πέταγε".. όπως λέει κι ο λαός...
ΚΑΙ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ! 


Καλλιόπη Σουφλή


Υ.Γ. Δεν γνωρίζω ποιός δημοσιογράφος έγραψε το κείμενο της ανάρτησης.

ΠΑΨΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ, ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΚΑΙ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ".

ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ! 
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ! 

 Εθνικό ξέσπασμα στην Μυτιλήνη: Πλήθος κόσμου τραγούδησε τον Ύμνο των Ελλήνων (ΒΙΝΤΕΟ)


Σε κίνδυνο η ελληνικότητα του νησιού - Φέρνουν 17 διμοιρίες ΜΑΤ για προστατεύσουν Α.Τσίπρα από τους εξαγριωμένους Έλληνες

Σείστηκε η Μυτιλήνη με την ανάκρουση του εθνικού ύμνου από εκατοντάδες κόσμου κατά την υποστολή της σημαίας.
Οι Έλληνες δημιούργησαν μια πραγματική, για τα δεδομένα, λαοθάλασσα στην προκυμαία Μυτιλήνης για την καθιερωμένη υποστολή της σημαίας στο παλιό λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

Μια καθιερωμένη υποστολή, η οποία πλέον αποτελεί ανάσα και εστία δύναμης για τους κατοίκους, οι οποίοι βλέπουν να παραδίδεται το νησί τους στις ορδές των μουσουλμάνων «μεταναστών» που στέλνει η Τουρκία, λαμβάνοντας μάλιστα την ταμπέλα του «ακροδεξιού» από μεγάλα μέσα ενημέρωσης.

Στο νησί θα μεταβούν από την Αθήνα 17 διμοιρίες των ΜΑΤ, ενώ ενώ όλες οι δυνάμεις της Λέσβου, ενισχυμένες και από δυνάμεις της Χίου θα βρίσκονται επί ποδός προκειμένου να μην υπάρξουν έκτροπα κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, για το 14ο Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση του Βορείου Αιγαίου.
Διαβάζουμε στο Lesvospost:
Μετά τα σοβαρά επεισόδια της προηγούμενης Κυριακής, εκατοντάδες κόσμου βρέθηκε μετά από κάλεσμα στα κοινωνικά δίκτυα για την σημερινή υποστολή της σημαίας στην προκυμαία Μυτιλήνης.

Ο κόσμος ειρηνικά και χωρίς να έχει διάθεση να δημιουργήσει το παραμικρό έδωσε απαντήσεις σε πολιτικούς, αλληλέγγυους, ΜΜΕ και δημοσιογράφους που τους κατηγόρησαν με τους όρους «Εθνικιστές» «Χρυσαυγιτες» «ακροδεξιοί» «τραμπούκους» κτλ τις προηγούμενες ημέρες.

Παιδιά, νέοι, ηλικιωμένοι, γυναίκες, γνωστοί και άγνωστοι με σημαίες στα χέρια βρέθηκαν πριν λίγο στην πλατεία Σαπφούς για να ψάλλουν μαζί με το άγημα του στρατού  τον εθνικό μας ύμνο στην καθιερωμένη υποστολή της σημαίας στην προτομή του Λιμενάρχη Καζακου έξω από το παλιό λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

Ο κόσμος από τις 18:00 άρχισε να μαζεύεται δημιουργώντας ατμόσφαιρα «παρέλασης» στην προκυμαία Μυτιλήνης και μόλις το άγημα έκανε την εμφάνιση του όλοι μαζί με ένα αυθόρμητο χειροκρότημα και την ιαχή «Ελλάς- Ελλάς» υποδέχτηκαν τους φαντάρους και την μπάντα της 98 ΑΔΤΕ.

Όταν έφτασε η ώρα του εθνικού ύμνου με μια φωνή έψαλαν τον εθνικό ύμνο δημιουργώντας μια πρωτόγνωρη ατμόσφαιρα στην προκυμαία όπου πρόσφυγες, μετανάστες και τουρίστες παρακολουθούσαν ευλαβικά τους Έλληνες να ψάλουν τον εθνικό μας ύμνο.


Στην περιοχή διάσπαρτες στα στενά της πλατείας Σαπφούς βρέθηκαν και 2 διμοιρίες ΜΑΤ για παν ενδεχόμενο χωρίς όμως να χρειαστεί σε καμιά περίπτωση η παρέμβαση τους.

Αξίζει να σημειώσουμε  ότι διάσπαρτοι γύρω από την πλατεία υπήρχαν και πολλοί μετανάστες χωρίς να δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα, εκεί φάνηκε πως οι πρόσφυγες υποκινούνται από «διάφορους» για να δημιουργούν εντάσεις.


 


Πηγή

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου