23 Απρ 2018

Καταλύεται το κράτος. Και όποιος αντιδρά είναι "ακροδεξιός φασίστας" για την κυβέρνηση και τους οπαδούς της των Εξαρχείων, καθώς και για τους δημοσιογράφους και δημοσιογραφούντες που έχουν υποταχτεί στην "πολιτικώς ορθή" ορολογία για να θεωρούνται "προοδευτικοί" και, κυρίως, για να μη χάσουν τον μισθό τους.

Χάνεται η Ελλάδα, αλλά δεν πειράζει. 
Μεταξύ Ελλάδας και "δημοκρατίας", προτιμάμε σαφώς την "δημοκρατία". 
Αυτήν, που ψηφίζει ο λαός ΟΧΙ, και αυτή το κάνει ΝΑΙ.

ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ "έλληνες", ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ!

Ή ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ, Ή ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ .

Και μην τολμήσει κανένας να μιλήσει για αντιρατσιστικούς νόμους, γιατί ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ, ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ!

ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ Θ' ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ. 

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ, ΟΣΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΥΣ, ΘΑ ΣΤΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ, ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ... ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ, ΜΚΟ, "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ"!


Καλλιόπη Σουφλή


Υ.Γ. Θα υπερασπιστώ και θα νοιαστώ για κάθε ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΠΡΟΣΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΣΥΡΙΑ... κι ας μην είμαι η πρώτη χώρα υποδοχής, όπως ορίζουν οι διεθνείς νόμοι.

ΑΛΛΑ  ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΡΙΟΛΗ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ. 

ΣΕΒΟΜΑΙ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ. 
Μπέτη Μπιζά
"Ομάδες ακροδεξιών φασιστών επιτέθηκαν σε πρόσφυγες & μετανάστες Αφγανούς που είχαν καταλάβει την πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη.

 Τους πρόσφυγες & μετανάστες προστάτεψε η αστυνομία μαζί με αναρχικούς και διάφορους άλλους αλληλέγγυους ΜΚΟ" .





Κάτι τέτοιες "ειδήσεις" διάβασα σήμερα. 

Τους Έλληνες, λοιπόν, τους χαρακτηρίζουν "ακροδεξιούς φασίστες", και τους λαθρομετανάστες - που είναι η πλειονότητα των αλλοδαπών - αγνώστων λοιπών στοιχείων - τούς χαρακτηρίζουν "μετανάστες"... 



Γνωστό αυτό, θα πείτε. 

Έχει επιβληθεί ΑΛΛΑΓΗ στις λέξεις και αυστηρή λογοκρισία, υπό την απειλή να κλείσουν σελίδες, κανάλια κ.λπ. Α
παγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ η αλήθεια στην "Δημοκρατία" μας.

Εντωμεταξύ τώρα μπαίνουν χιλιάδες κάθε μέρα ΚΑΙ από τον Έβρο.



Καταλύεται το κράτος δηλαδή. 
Και όποιος αντιδρά είναι "ακροδεξιός φασίστας" για την κυβέρνηση και τους οπαδούς της των Εξαρχείων, καθώς και για τους δημοσιογράφους και δημοσιογραφούντες που έχουν υποταχτεί στην "πολιτικώς ορθή" ορολογία για να θεωρούνται "προοδευτικοί" και, κυρίως, για να μη χάσουν τον μισθό τους.



Πέρα όμως από την γνωστή λογοκρισία που έχει επιβάλει τις ετικέτες του "ακροδεξιού" ("φασίστα") και του "μετανάστη", πέρα απ' αυτό, που είναι εξοργιστικό, έχω να πω ότι κακώς οι Έλληνες τα βάζουν με τους λαθρομετανάστες (δεν αναφέρομαι στους λίγους πρόσφυγες).



Να τα βάλουν με την κυβέρνηση που κατάργησε τα σύνορα, και έμαθα χθες ότι δίνει άμεσα δικαίωμα ψήφου σε 800.000 αλλοδαπούς (ιθαγένεια), ώστε να είναι σίγουρη η επανεκλογή του Τσίπρα και να μην έχει ανάγκη τους παλιούς Έλληνες, που είναι και παλιοέλληνες, φασίστες, αλλά να στηριχτούν στους νέους Έλληνες, τους άρτι αφιχθέντες στην Ελλάδα, που αν τους δείξεις τον χάρτη δεν ξέρουν πού βρίσκεται, ξέρουν όμως ότι θα εγκατασταθούν εδώ, σ' αυτόν τον Παράδεισο.



Χάνεται η Ελλάδα, αλλά δεν πειράζει. 
Μεταξύ Ελλάδας και "δημοκρατίας", προτιμάμε σαφώς την "δημοκρατία". 
Αυτήν, που ψηφίζει ο λαός ΟΧΙ, και αυτή το κάνει ΝΑΙ.

Μπέτη Μπιζά

Πηγή

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου