6 Απρ 2018

ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ::: ΤΑ "ΑΟΡΑΤΑ" ΤΟΥΡΚΙΚΑ UAV AΝΕΥ ΠΙΛΟΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΑΝΤΑΡΣ.

ΩΣΤΟΣΟ, Η ΠΑ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ - ΚΑΤΑΡΡΙΨΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ UAV ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ο (ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΣ) ΤΣΙΠΡΑΣ  ΚΑΙ Ο (ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ) ΚΟΤΖΙΑΣ  ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΜ Π. ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΕΙ ΤΟ DRONE (ΕΔΩ).

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΠΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ UAV. 
ΕΑΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ UAV ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΩΓΕΙΩΝΟΥΜΕ F-16 ΘΑ ΜΑΣ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΥΤΕΡΑ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ DRONES ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΕΙΣΒΟΛΕΑ  ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΝΕΑ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ....

ΚΕΡΒΕΡΟΣ

Έγινε χθες η πρώτη αναχαίτιση τουρκικού UAV από ελληνικά F-16 στο Αιγαίο!


Η πρώτη αναχαίτιση τουρκικού UAV στο Αιγαί από ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη έγινε χθες στα Δωδεκάνησα!
Ένα UAV ANKA του τουρκικού ναυτικού, εντοπίστηκε από ελληνικά ραντάρ στην περιοχή της Ρόδου. Αμέσως διατάχθηκαν F-16 να απογειωθούν από το Καστέλι ,τα οποία έφθασαν στη περιοχή της πτήσης του UAV ANKA και το εντόπισαν.

Το UAV ANKA το είχαν απογειώσει οι Τούρκοι από την αεροπορική βάση του Ντάλαμα. Με την εμφάνιση των ελληνικών F-16, οι Τούρκοι το απέσυραν για λίγο στον εναέριο χώρο τους ,αλλά γρήγορα το επανέφεραν στον ελληνικό. Τα F-16 παρακολούθησαν τη πτήση του ,μέχρι οι Τούρκοι να το αποσύρουν.

Είναι η πρώτη καταγραφή παραβίασης των UAV ANKA, μετά από την επίσημη ανακοίνωση της επιχειρησιακής τους ένταξης στο τουρκικό ναυτικό, στις 27 Μαρτίου.

Το θετικό είναι ότι όπως προκύπτει μπορούμε να τα εντοπίσουμε. Το ερώτημα είναι πως θα τα αντιμετωπίζουμε.


Στο βίντεο μια απάντηση από την αεροπορία της Δανίας.πηγη

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου