5 Ιουν 2018

ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ! Συλλαλητήρια σε 21 πόλεις για τη Μακεδονία – Θα γίνει και στην Ρόδο



Σε συνολικά 21 πόλεις της Ελλάδας θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 6 Ιουνίου, συλλαλητήρια για τη Μακεδονία με αφορμή τις διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό.
Συγκριμένα, ο κόσμος θα συγκεντρωθεί σε δρόμους και πλατείες στις παρακάτω περιοχές:
Πέλλα, Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Κιλκίς, Πολύκαστρο, Λαγκαδά, Νέα Μουδανιά, Έδεσσα, Φλώρινα, Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Κατερίνη, Βέροια, αλλά και Λάρισα, Θήβα, Ιωάννινα, Ρόδο, Χανιά, Κέρκυρα και Χαλκίδα. 

Την ίδια ώρα πανέτοιμοι δηλώνουν οι διοργανωτές της «Επιτροπής για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας», οι οποίοι σε κάθε ανακοίνωσή τους τονίζουν πως «δεν υπάρχει χώρος για ακραία στοιχεία και συμπεριφορές».
Ο Μιχάλης Πατσίκας, μέλος της επιτροπής, ανέφερε ότι τα μηνύματα για συμμετοχή του κόσμου είναι ήδη πολύ θετικά, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι οι πλατείες θα κατακλυστούν από πολίτες. Μίλησε για τον τρίτο ξεσηκωμό των Μακεδόνων αλλά και όλων των Ελλήνων, σημειώνοντας ότι ο λαός είναι έτοιμος και δεν χρειάζεται πολλά για να κατέβει στο δρόμο.  (info: iefimerida)
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ
Την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 στην Πλατεία Δημαρχείου στη Ρόδο στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί το συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας.
Οφείλουμε όλοι να είμαστε παρόντες στη μεγάλη αυτή εκδήλωση του Ελληνισμού για να διατρανώσουμε προς κάθε κατεύθυνση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ότι η #Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική.
Το όνομά της ΔΕΝ εκχωρείται, παραχωρείται, δανείζεται, χρησιμοποιείται απόκανένα μη Έλληνα και φυσικά και από το κρατίδιο των Σκοπίων. Δεν μπορεί να υπάρχει η λέξη #Μακεδονία στο όνομά του.
Καλούνται όλοι οι Έλληνες και Ελληνίδες στη Ρόδο να παραστούν και να δώσουν εθνικό παλμό στο συλλαλητήριο. Το συλλαλητήριο είναι ακομμάτιστο και μόνο ελληνικές #σημαίες και #λάβαρα συλλόγων επιτρέπονται.
Προσκαλούμε κάθε τοπικό σύλλογο/ φορέα της νήσου Ρόδου να συμμετάσχει εθελοντικά αυτήν την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία μας στην Πλατεία Δημαρχείου (Πλατεία Ελευθερίας 1, Μανδράκι) στη Ρόδο στις 19:30.
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου