11 Ιουν 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ! Ζάεφ: «Αύριο θα έχουμε συμφωνία» – Αντίστροφη μέτρηση για το Σκοπιανό – Ερχεται «θύελλα» στα εθνικά μας θέματα

Πάντως είτε «makedonski» αμετάφραστο είτε μεταφραζόμενο σε «makedonian» όλα δείχνουν ότι στη συμφωνία μεταξύ Αθήνας και Σκοπίων τόσο η εθνότητα όσο και η γλώσσα θα ονομάζονται «μακεδονική».

 Τετέλεσται με λίγα λόγια.




Αναμενόμενο... 
ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ, Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ...

ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΟΥ ΕΙΔΑ ΠΩΣ: 

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΤΣΙΠΡΑ...

...  ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

... ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ...

... ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΦΩΦΩΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ...

... ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ... 

... ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.

... ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ...

... ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ... 

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΓΙΑΤΙ ... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΤΟΕΣ ΔΙΕΞΟΔΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ. 

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ,  ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΗΔΗ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΑΝΑΣΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΙΟΛΑΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥΣ!

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ... 
ΟΧΙ Η ΕΛΛΑΔΑ...
ΟΧΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ... 
ΟΧΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ...

ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ! 



Καλλιόπη Σουφλή
  




Αντίστροφα μετρά ο χρόνος πλέον. Οταν σπέρνεις ανέμους, θερίζεις θύελλες. Τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα για την Ελλάδα, καθώς η παράδοση του ονόματος ανοίγει μία νέα κερκόπορτα για τον Ελληνισμό.


Την επίτευξη συμφωνίας για το Σκοπιανό ανήγγειλε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το βράδυ της Δευτέρας, λίγες ώρες μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
«Από την αρχή των διαπραγματεύσεων είχα εκφράσει την αισιοδοξία ότι μπορεί να βρεθεί λύση. Αυτό που μπορώ να σας πω αποκλειστικά είναι πως πιθανότατα η αισιοδοξία μου αυτή θα υλοποιηθεί. Ελπίζω ότι αυτό θα συμβεί αύριο», ανέφερε ο Ζάεφ στη συνέντευξή του, όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στα Σκόπια στο κεντρικό δελτίο του σταθμού.
Μετά την επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα, από το γραφείο του πρωθυπουργού της γείτονος εκδόθηκε ανακοίνωση στην οποία αναφερόταν ότι κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας μεταξύ του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ και του πρωθυπουργού της Ελλάδος Αλέξη Τσίπρα, η οποία διήρκησε 1 ώρα, συζητήθηκαν τα εναπομείναντα ζητήματα και εξετάστηκαν διάφορες ιδέες για λύσεις.
Το πρωί της Τρίτης θα πραγματοποιηθεί ακόμη μια τηλεφωνική συνομιλία.

 Δείτε βίντεο:  






Οπως ανέφερε το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ πριν λίγο, κατά 98% έχει κλείσει η συμφωνία για το Σκοπιανό, δήλωσαν διπλωματικές πηγές των Σκοπίων στον ΑΝΤ1, μετά το τηλεφώνημα του Ζόραν Ζάεφ στον Αλέξη Τσίπρα το μεσημέρι της Δευτέρας (11.06.2018). Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, απομένουν ελάχιστες λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, με την ελληνική πλευρά να δείχνει κατανόηση για τα προβλήματα που έχουν προκύψει.
Στα Σκόπια γίνονται διαδοχικές συσκέψεις υπό τον Ζόραν Ζάεφ, προκειμένου να καμφθούν οι αντιρρήσεις του προέδρου της χώρας, Γκιόργκε Ιβάνοφ, ενώ υπάρχουν παρεμβάσεις από ΗΠΑ και Βερολίνο που ασκούν πιέσεις στο εσωτερικό της σκοπιανής κυβέρνησης.
Σύμφωνα με τις ίδιες, συνεργάτες του Ζάεφ έχουν ήδη μεταβεί στις Πρέσπες, ώστε να αρχίσουν τις διαδικασίες για τον προγραμματισμό της συνάντησης του Σκοπιανού πρωθυπουργού με τον Αλέξη Τσίπρα.


Πάντως είτε «makedonski» αμετάφραστο είτε μεταφραζόμενο σε «makedonian» όλα δείχνουν ότι στη συμφωνία μεταξύ Αθήνας και Σκοπίων τόσο η εθνότητα όσο και η γλώσσα θα ονομάζονται «μακεδονική».

Τετέλεσται με λίγα λόγια.




Πηγή

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου