24 Ιουν 2018

ΗΔΗ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ" ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ, ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ "ΔΕΗ", ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΒΑΛΑΝΕ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ... ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΘΕΡΜΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ"------------ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΛΕΟΝ : ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ KINEZIKH ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑ "ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 888"

ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΤΟ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΠΑΕΙ Ο ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ. ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ+ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΦΥΛΗΣ...
ΗΔΗ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ" ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ, ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ "ΔΕΗ", ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΒΑΛΑΝΕ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ...ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΘΕΡΜΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ" (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ) ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΙΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ (ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ") ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΣΑΡΩΤΙΚΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ 200.000.000 ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΗΛΙΟΥ (ΒΛ. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, ΔΙΑΒΑΖΕ: ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ). Η Ο.Ε.Α. ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΠΟΛΕΜΙΚΟ" ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ "ΕΙΡΗΝΙΚΟ-ΗΣΥΧΟ-ΥΠΟΥΛΟ" ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟΥ (ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ "ΗΣΥΧΗ" ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ "ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ 888" ΤΗΣ "ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ" ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ...ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΙΑΙΜΟΙ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ-ΕΒΡΑΙΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΟΙ ΚΑΘΑΡΩΣ ΚΙΤΡΙΝΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ...(ΑΠΟΔΕΙΞΗ: ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΚΑΙ ΤΗ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΠΛΑΖΑ ΣΤΙΣ "ΗΠΑ" ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΟΥΝ "ΗΣΥΧΑ" ΚΑΙ ΤΙΣ "ΗΠΑ" ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ "ΗΣΥΧΗΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ" ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ)
ΔΗΛΑΔΗ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΜΕ ΤΗΝ "ΗΣΥΧΗ" ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ (ΑΝΕΥ ΘΕΡΜΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΗΜΑ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ "ΣΟΥΝ ΤΣΟΥ" ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ "ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΗΜΑ ΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΕΙΝΑΙ Η "ΗΣΥΧΗ-ΥΠΟΥΛΗ" ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΔΙΧΩΣ ΘΕΡΜΟ ΠΟΛΕΜΟ"....

===================

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΗΘΕΝ-ΤΑΧΑ:
ΠΟΙΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ;; ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΕΜΕΙΝΕΣ;; ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ (ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ).

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΗΡΑΝ ΗΔΗ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ, ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΔΕΗ", ΒΑΛΑΝ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ : (ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΠΛΑΖΑ, ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ EMPIRE STATE BUILDING, ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΟΥΣ KAI ΠΗΡΑΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ "ΗΠΑ", ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΧΕΡΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΔΥΝΑΜΟ ΚΡΙΚΟ "ΕΛΛΑΔΑ"...

2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΔΟΞΑΣΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΤΙΚΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΗ ΚΡΥΠΤΟΣΙ(Ω)ΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ Α-Ν-Ε-Ν-Ο-Χ-Λ-Η-Τ-Ο-Ι !!!
ΓΙΑ ΔΕΣ ΕΔΩ ΝΑ ΦΑΣ ΦΡΙΚΗ ΜΑΛΘΑΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ:
https://www.sofokleousin.gr/kineziki-poliorkia-stis-trapezes-proto-vima-me-ethniki-asfalistik
(ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ, ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΟΛΙΚΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ) 

===================

ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ "ΠΟΛΕΜΙΚΟ" ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ" ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΑΝ ΘΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ+ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ:


http://ellhnkaichaos2.blogspot.com/2018/06/kinezikh-888.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου