21 Ιουλ 2018

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! ΒΡΑΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! ΑΓΡΙΑ ΓΙΟΥΧΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ! ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ. ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΕ 12 ΑΤΟΜΑ! (ΦΩΤΟ)

kamenos
Από εντάσεις, διαπληκτισμούς και συνθήματα σημαδεύτηκε η χθεσινοβραδινή εκδήλωση στον Τύμβο Μακεδονίτισσας για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της Μάνας του Αγνοουμένου, που τέλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης
Παρών στην εκδήλωση ήταν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος μετά το τέλος της ομιλίας του, δέχτηκε συνθήματα και φωνές αναφορικά με το Μακεδονικό ζήτημα από μερίδα Ελλαδιτών που ζουν και εργάζονται στην Κύπρο.

Αμέσως μέλη της Αστυνομίας ζήτησαν από τρία άτομα ηλικίας 40, 43, 56 ετών να τους ακολουθήσουν στο αστυνομικό τμήμα Αγίου Δομετίου για εξακρίβωση στοιχείων. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαδικασία διήρκησε μέχρι τις τρεις τα ξημερώματα και τα τρία πρόσωπα θεωρούνται ύποπτα για υπόθεση πρόκλησης ανησυχίας και της δημόσιας εξύβρισης.
Από την πλευρά τους, τα τρία πρόσωπα υποστήριξαν ότι δεν εξύβρισαν τον Έλληνα Υπουργό Άμυνας, αλλά φώναξαν ειρωνικά, «συγχαρητήρια για τη συμφωνία των Πρεσπών», όπως επίσης και «η Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική».
Ο Πάνος Καμμένος ισχυρίζεται ότι έγινε στόχος εξύβρισης από τρεις Έλληνες υπηκόους 56, 43 και 40 ετών, που βρισκόντουσαν στην εκδήλωση.
Στην πραγματικότητα ήταν περισσότεροι αυτοί που τον γιουχάισαν για τη συμφωνία των Πρεσπών και τη στάση που τήρησε. 
Εικόνες από την επίσκεψη στην Κύπρο:
Ο Πάνος Καμμένος γιουχαΐστηκε και σήμερα το πρωί στην Εκκλησία της Φανερωμένης στη Λευκωσία κατά την έξοδο του μετά την επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες του 1974.
Εννιά άτομα, οκτώ άνδρες και μία γυναίκα, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Λευκωσίας και ανακρίθηκαν για εξύβριση του υπουργού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για εννέα φοιτητές.
Στη σκηνή του επεισοδίου πάντως, εντοπίστηκε και σακούλα που περιείχε φυλλάδια με τυπωμένη τη φράση «‘Η Μακεδονία είναι Ελληνική»
Ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος μετέβη νωρίς το πρωί στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Δομετίου, ο οποίος κατήγγειλε το γεγονός. Ενώ αργότερα ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο twitter το εξής σχόλιο:
Η Ιστορία θα μας κρίνει όλους, το ποιοι είναι προδότες και οι καρεκλοκένταυροι… 
πηγη

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου