20 Ιουλ 2018

ΑΠΟΦΑΣΗ – ΣΟΚ!!! Νομιμοποιούν όλους όσους μπήκαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην Ελλάδα! ΒΟΜΒΑ στα θεμέλια του Ελληνισμού 20 Ιουλ 2018


 Με απλά λόγια, οι «μετανάστες» που ήρθαν «παράτυπα» στην χώρα θα νομιμοποιηθούν και θα έχουν τις ευκαιρίες τους (που δεν φαίνεται να τις έχει ο Έλληνας άνεργος) στην εργασία και τις «βασικές υπηρεσίες και αγαθά





Η ελληνική κοινωνία, δεν έχει καταλάβει ακόμα τίποτα...
Ζει τον ... μύθο  της... 

'Οταν όμως τα λαθροτζιχάντια πάρουν εντολή, και αρχίσουν να σφάζουν, να βιάζουν, να  καταστρέφουν τις περιουσίες των ελλήνων, τότε θα ξυπνήσει, μα θα είναι αργά.

Να εύχεστε να ξεκινήσουν από τους... βουλευτές, τα μέλη των ΜΚΟ, τους αλληλέγγυους και από τους ψηφοφόρους του Τσίπρα και του Καμμένου, μέχρι να προλάβει να οργανωθεί ο λαός.

Να βιάσουν, να δολοφονήσουν και να καταστρέψουν ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΤΡΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ.

ΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.


Καλλιόπη Σουφλή






Η Κυβέρνηση έχει βαλθεί να διαλύσει τον εθνικό ιστό και προετοιμάζει μία βόμβα στα θεμέλια του Ελληνισμού.


Συνεδρίασε σε ευρεία σύνθεση υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιάννη Δραγασάκη το Κυβερνητικό Συμβούλιο Κοινωνικής Πολιτικής (ΚΥ.Σ.ΚΟΙ.Π). 
 
Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας και ο γενικός γραμματέας Μιλτιάδης Κλάπας παρουσίασαν κατά τη συνεδρίαση την «Εθνική Στρατηγική για την Ένταξη».
 
 


Σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, ο Γιάννης Δραγασάκης «τόνισε ότι η κυβέρνηση και η ελληνική κοινωνία, από την πρώτη στιγμή, αντιμετώπισαν την προσφυγική κρίση με όρους αξιοπρέπειας, αλληλεγγύης και σεβασμού στα ανθρώπινα δικαιώματα, παρά τις αντίξοες συνθήκες που η οικονομική κρίση και η χρεοκοπία διαμόρφωσαν στην Ελλάδα».
 
 

Ενώ αναφερόμενος σε όσα έχουν συμβεί από την εκδήλωση της προσφυγικής κρίσης, σημείωσε πως: «Η ένταση και η έκταση των πολεμικών επιχειρήσεων στη Συρία επέφερε την έκρηξη των προσφυγικών ροών προς όμορα κράτη αλλά και στην Ευρώπη. Το φαινόμενο πυροδότησε την εισροή των αιτούντων διεθνή προστασία (προσφύγων) και δευτερευόντως μεταναστών χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα. Κατηγορούμαστε από την αντιπολίτευση ότι με την πολιτική μας δήθεν αποτελέσαμε «πόλο έλξης» για το προσφυγικό ρεύμα. Κλειστά θαλάσσια σύνορα, όμως, σημαίνει αναχαιτίσεις λέμβων και θανάτους αθώων ανθρώπων στο Αιγαίο».
 
 


Και εδώ το κρίσιμο σημείο που πέρασε στα ψιλά

Ο κ. Δραγασάκης, μιλώντας για τη συγκυρία και το μέλλον, επισήμανε: 
 
«Σήμερα βρισκόμαστε σε κομβικό σημείο συνολικής μετάβασης από μία κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε περίοδο σχετικής ομαλότητας. 
 
Οι μεγάλες προσφυγικές ροές προς την Ελλάδα έχουν κοπάσει, χωρίς αυτό να σημαίνει πως εξαλείφθηκε το φαινόμενο. 
 
Η νέα πρόκληση στην οποία καλούμαστε να ανταποκριθούμε είναι η ένταξη μεταναστών, αιτούντων άσυλο και δικαιούχων διεθνούς προστασίας στον κοινωνικό ιστό, ανθρώπων που έχουν δικαίωμα στην εργασία, στη μόρφωση, στην υγεία, στα πολιτιστικά αγαθά. Το πέρασμά μας στη μεταμνημονιακή εποχή δεν μπορεί να τους εξαιρεί».

Με απλά λόγια, οι «μετανάστες» που ήρθαν «παράτυπα» στην χώρα θα νομιμοποιηθούν και θα έχουν τις ευκαιρίες τους (που δεν φαίνεται να τις έχει ο Έλληνας άνεργος) στην εργασία και τις «βασικές υπηρεσίες και αγαθά»

Πρόσθεσε πως η κυβέρνηση «διαμορφώνει μια ολοκληρωμένη στρατηγική που εμφορείται από ανθρωπιστικές αξίες, βασίζεται σε πραγματικά δεδομένα και θέτει ρεαλιστικούς στόχους».

Αναλύοντας τη Στρατηγική Ένταξης, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής υπογράμμισε ότι στηρίζεται σε πέντε πυλώνες:
 
 


1) Μετακινεί το μοχλό εφαρμογής της μεταναστευτικής πολιτικής από τις διεθνείς οργανώσεις και ΜΚΟ (που παρείχαν ανθρωπιστική βοήθεια σε περίοδο κρίσης) στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, σε άλλους δημόσιους φορείς και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Καθιστά, έτσι, τους δήμους και τις Περιφέρειες συνδιαμορφωτές των πολιτικών ένταξης και τούς αναδεικνύει σε φορείς υλοποίησής τους, με παράλληλη ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση των τοπικών κοινωνιών.
 
 


2) Διαμορφώνει πολιτικές οριζόντιου χαρακτήρα, εναρμονίζοντας τις υπάρχουσες δράσεις των υπουργείων με τις ενταξιακές στοχεύσεις του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.
 


3) Προωθεί την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, με δράσεις που αλλάζουν την επαφή του πρόσφυγα και του μετανάστη με την ελληνική πολιτεία, με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχει το Δημόσιο και την καταπολέμηση φαινομένων διαφθοράς και αδιαφάνειας. 
 
Παράλληλα, καθιερώνεται η κάρτα του πρόσφυγα, που σε συνδυασμό με το σύστημα καταγραφής και ταυτοποίησης που ήδη λειτουργεί στη χώρα, η πολιτεία, ανά πάσα στιγμή και σε πραγματικό χρόνο, διαθέτει την απαραίτητη πληροφόρηση, με τρόπο που εγγυάται τις αρχές της δικαιοσύνης, προάγει τη δημόσια τάξη και ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.




4) Αναμορφώνει το νομοθετικό πλαίσιο με στόχο την επαναφορά στη νομιμότητα μεταναστών και μεταναστριών που εισήλθαν παράτυπα στη χώρα ή έχασαν το καθεστώς νομιμότητας, με στόχο αφενός τη νόμιμη πρόσβαση στην αγορά εργασίας αφετέρου την κατοχύρωση του δικαιώματος σε βασικές υπηρεσίες και αγαθά.
 


5) Εγγυάται την ένταξη και όχι την αφομοίωση στην ελληνική κοινωνία, με σεβασμό τόσο στις αξίες των κοινωνιών υποδοχής όσο και στην πολιτισμική ποικιλότητα, με όρους αμοιβαίας αναγνώρισης και δημιουργικής συνύπαρξης σε ένα περιβάλλον ισότιμων σχέσεων, ευκαιριών και δικαιωμάτων.



Ετσι η Ελλάδα δεν θα γίνει απλώς «αποθήκη ψυχών» όπως λέει ποιητικά το γνωστό κλισέ, αλλά τόπος δυστυχίας για τους μετανάστες και δυσθυμίας για τους Ελληνες.

H κατάσταση είναι άκρως επικίνδυνη, δεδομένου ότι η Τουρκία είναι αυτή που μας έχει στείλει τους χιλιάδες μετανάστες, βουλιάζοντας τα ελληνικά νησιά, δεν είναι Σύριοι ξεριζωμένοι και πρόσφυγες όπως πολλοί θέλουν να παρουσιάσουν αλλά φανατικοί μουσουλμάνοι και ισλαμιστές από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν και άλλες περιοχές της Μέσης Ανατολής.
 
 


Είναι άνθρωποι φανατισμένοι και οι οποίοι είναι δεδομένο πώς ακολουθούν τη γραμμή της θρησκείας τους και δεν πρόκειται ποτέ να ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία ότι και να γίνει. 
 
 
 
Την κρίσιμη δε ώρα, θα ακούσουν τη… φωνή της Τουρκίας, η οποία θα έχει φροντίσει με τον τρόπο της να τους ντοπάρει εναντίον της Ελλάδας, όπως κάνει με τους μετανάστες της Τουρκίας.




Πηγή


kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου