13 Ιουλ 2018

Για τα 28 εκατ. ευρώ του ΦΠΑ των νησιών, η συμμορία των Κατσαπλιάδων μπολσεβίκων, κλείνει ελληνικά στρατόπεδα για να εγκαταστήσει ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!

Δηλαδή πάλι η ασφάλεια της χώρας τίθεται σε... τρίτη μοίρα. 

Σημειώνεται ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που έχει συμφωνήσει οικιοθελώς να δεχτεί επαναπροωθήσεις προσφύγων.

Η ελληνική κυβέρνηση έχει δώσει οτιδήποτε ευχαριστεί τους ξένους παράγοντες. Εκχώρησε την Μακεδονία και άφησε να αναγνωριστεί «μακεδονικό» έθνος και εν συνεχεία δέχτηκε να γίνει η Ελλάδα ακόμα μεγαλύτερη «αποθήκη» μεταναστών και προσφύγων και τι πήρε σαν αντάλλαγμα; Τίποτα, αντίθετα κιόλας η Γερμανία δεν επιτρέπει να δοθούν ούτε τα συμφωνηθέντα!Μέχρι να τους δώσουν εντολή τα οβριά αφεντιά τους να πάνε σε εκλογές, ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ.

Βλέπετε, ετοιμάζουν την νέα φουρνιά των ... πολιτικών σωτήρων... Μπαλτάκους, Καμμένους,  Φαήλους, Βελόπουλους και την σάρα τη μάρα και το κακό συναπάντημα,  για να ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ και πάλι το λοβοτομημένο πόπολο, πως πρόκειται για... την "σωτήρια λύση"...

Κι εμείς ακόμα , κάνουμε συλλαλητήρια ΜΟΝΟΝ  για την ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ, αντί να  να τους πάρουμε παραμάζωμα και να τους κερεμάσουμε, για το απόλυτο γκρέμισμα της Πατρίδας μας και την μετατροπή της σε ΙΣΛΑΜΙΣΤΑΝ.

Και η αντιπολίτευση, βγάζει απλά άναρθρες κραυγές.
ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ. 

Και μην περιμένετε φυσικά, αντίδραση από τους προσκυνημένους στρατόκαυλους... αυτοί, νοιάζονται μόνον για την καρέκλα τους. 

Καλλιόπη ΣουφλήΤην στιγμή που η κυβέρνηση έχει δεσμευθεί για την δημιουργία νέων χώρων υποδοχής παράνομων μεταναστών αποφασίζει να κλείσει στρατόπεδα των ελληνικών ΕΔ για να βρεθούν τα 28 εκατ. ευρώ που θα «χαθούν» από την αναβολή της εφαρμογής του ΦΠΑ σε πέντε νησιά.Είναι δηλαδή το «αντίτιμο», για να αρθεί το βέτο της Γερμανίας για τη δόση των 15 δισ. ευρώ μετά την απόφαση της κυβέρνησης να μην αυξήσει μέχρι το τέλος του 2018 τον ΦΠΑ στα νησιά που ταλαιπωρούνται από το μετανασευτικό.


Την ανακοίνωση την έκανε με ανάρτησή του στο Twitter ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος.


Σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας το τμήμα που αφορά την περικοπή προϋπολογισμό του υπουργείου Εθνικής Άμυνας θα προέλθει από αναδιοργάνωση μονάδων, συρρίκνωση ανενεργών στρατοπέδων και περικοπή παλαιών εξοπλιστικών προγραμμάτων.


Δηλαδή πάλι η ασφάλεια της χώρας τίθεται σε... τρίτη μοίρα. 
Σημειώνεται ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που έχει συμφωνήσει οικιοθελώς να δεχτεί επαναπροωθήσεις προσφύγων.


Έτσι έχουμε το εξής παράδοξο:
Η ελληνική κυβέρνηση έχει δώσει οτιδήποτε ευχαριστεί τους ξένους παράγοντες. Εκχώρησε την Μακεδονία και άφησε να αναγνωριστεί «μακεδονικό» έθνος και εν συνεχεία δέχτηκε να γίνει η Ελλάδα ακόμα μεγαλύτερη «αποθήκη» μεταναστών και προσφύγων και τι πήρε σαν αντάλλαγμα; Τίποτα, αντίθετα κιόλας η Γερμανία δεν επιτρέπει να δοθούν ούτε τα συμφωνηθέντα!


Δείτε το tweet του Πάνου Καμμένου το πρωί της Παρασκευής:


Πηγή

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου