14 Ιουλ 2018

Τελικά, τι παίζει εδώ, κύριοι των Παμμακεδονικών;;; Κυρία Μαρούπα, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!

ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΥΡΙΑ ΒΝΑΤΣΙΟΥ, Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΟΥΠΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α ΚΑΘΟΤΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ. Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ¨ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ¨, ΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΜΕ 3 ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ (ΕΔΩ ΚΙ ΕΔΩ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Η ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ KERBEROS-HELLAS ΚΑΙ ELLHNKAICHAOS2 ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΠΤΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ κ.ΜΑΡΟΥΠΑ....

ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ¨ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ¨  ΕΛΛΑΔΑΣ - ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ (ΕΔΩ) ...

ΚΕΡΒΕΡΟΣ

καλησπέρα στους φίλους Πατριώτες και Πατριώτισσες 

σήμερα μεγάλη μέρα για την Αλήθεια! 


ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή στις 17 /7/ 2018 υπέγραψαν τα σαυροειδή που μας κατσικώθηκαν στο κεφάλι την συμφωνία των Πρεσπών σαπίζοντας τον κόσμο στο ξύλο και στα χημικά ώστε να μην φτάσουν στο σημείο εκεί! 




για να τους αφήσουν ήσυχους να χαριεντίζονται με το Ζάεφ και κάθε έναν που παρέστη σε αυτό το φιάσκο ανακοινώνοντας ψευδώς ότι υπέγραψαν προσύμφωνο και όχι τελική συμφωνία για να κοιμίσουν για άλλη μία φορά τον κόσμο! 

έπειτα στις 24 Ιουνίου είδα και από είδα (καμία οργάνωση που είχε και το χρήμα γιατί εγώ στερώ σε αυτό είναι η αλήθεια) ανακοινώνω σαν κ.α.π.α ότι θα καταθέσω στο ΣΤΕ μέσα στο χρονικό περιθώριο των 2 μηνών (γιατί μετά είναι άκυρα τα πάντα, και παγιώνετε η υπογραφή των προδοτών) έτσι έφαγα και μπλοκάρισμα 24 ωρών με την ανακοίνωσή μου αυτή και έτσι βγήκαν και όλοι και θυμήθηκαν τα ομαδικά ότι θέλουν πολλά λεφτά για να πληρώσει έκαστος για να πάει κάποιος (χτυπήματα κάτω από την μέση θα το έλεγα) ώστε να αποθαρρύνουν τον κόσμο να συμμετάσχει. 

έπειτα λοιπόν την επόμενη ημέρα βγαίνουν οι λαλίστατες οργανώσεις να προλάβουν τον κόσμο μην τυχών και κάνω εγώ την κίνηση και γίνει ακύρωση των υπογραφών των προδοτών, ανακοίνωσαν ότι θα καταθέσουν στο ΣΤΕ αυτοί πλέον σαν παν μακεδονικές οργανώσεις μαζί με την μαρούπα ως δικηγόρο, και ενώ περίμενα να βγάλουν δημόσια όπως κάνω και εγώ αρ, κατάθεσης και σφραγίδες αν όντως κατέθεσαν στο ΣΤΕ έβγαλαν αυτή έκθεση τονίζοντας ότι κατέθεσαν 28/6/2018 χωρίς και πάλι να μας δείξουν επίσημα όλα αυτά, σήμερα δε κάλεσαν τον κόσμο γιατί θα δικαζόταν όπως μας είπαν τα ασφαλιστικά (αίτηση αναστολής) και κάλεσαν τον κόσμο από τις 10:30 να είναι εκεί, ενώ πήγε εκεί ο κόσμος δεν εμφανίστηκε κανένας εκεί από αυτούς και επιπλέον δεν άφηναν κανέναν να μπει στο ΣΤΕ αλήθεια τι ήθελαν να κρύψουν; 

με τα πολλά μου ήρθε ο πίνακας που εκδικαζόταν σήμερα στα χέρια μου 13/7/2018 που τον ανεβάζω παρακάτω και δεν βλέπω καμία δίκη να γίνεται σήμερα για τις παν μακεδονικές!

 γιατί δεν είναι μέσα το όνομα;

 δηλ είπατε ψέματα στον κόσμο για την κατάθεση ώστε να περάσει το 2μηνο; 

περιμένω απαντήσεις από μαρούπα και όλους όσους έκαναν αυτήν την κίνηση 

ο πίνακας παρακάτω όλος, βρείτε που που έχει το όνομα


Η συνέχεια, εδώ 
και η συζήτηση που ακολουθεί, έχει μεγάλο ενδιαφέρον
  
 ttps://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=222579311912870&id=100024824087668


πηγη: https://attikanea.blogspot.com/2018/07/blog-post_315.html

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου