8 Ιουλ 2018

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΥΠΟΡΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ;;;;;;;;;;

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΝΟΣ  ΚΑΦΕ ΝΑ ΚΑΤΕΘΕΤΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΙΩΣΙΜΟ. ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΗΔΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.....

ΚΕΡΒΕΡΟΣ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΟΣΟ/ΜΕΙΟΥ ΜΙΚΡΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΟ ΒΟΛΟ. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΟΣ/ΜΕΙΟΥ ΜΙΚΡΩΝ ΖΩΩΝ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ: ΕΠΕΙΓΕΙ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΩΝ ΓΙΑ ΝΕΟΓΝΑ ΑΠΟ ΤΟ PET SHOP ΤΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΙΔΗ ΣΤΕΛΙΟΥ ΤΗΛ: 24210-68553 ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΝΕΟΓΝΑ ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΦΑΓΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΔΥΟ ΘΑΝΑΤΟΙ. Η ΕΝΔΕΙΚΝΥΟΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΚΑΣ ''MATIZ'' ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ 1,70 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΕΑ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ PET SHOP ΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΩΣΤΕ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΟΓΝΑ .


ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΟΣΟ/ΜΕΙΟΥ ΜΙΚΡΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΟ ΒΟΛΟ. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΟΣ/ΜΕΙΟΥ ΜΙΚΡΩΝ ΖΩΩΝ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ: ΕΠΕΙΓΕΙ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΩΝ ΓΙΑ ΝΕΟΓΝΑ ΑΠΟ ΤΟ PET SHOP ΤΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΙΔΗ ΣΤΕΛΙΟΥ ΤΗΛ: 24210-68553 ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΝΕΟΓΝΑ ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΦΑΓΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΔΥΟ ΘΑΝΑΤΟΙ. Η ΕΝΔΕΙΚΝΥΟΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΚΑΣ ''MATIZ'' ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ 1,70 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΕΑ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ PET SHOP ΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΩΣΤΕ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΟΓΝΑ .

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ : ΓΙΑ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΑΝΕΥ ΤΡΟΦΗΣ. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 10 ΕΥΡΩ. ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΕΧΕΙ ΤΡΟΦΗ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ. ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ , ΛΟΓΩ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ, Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΦΟΡΤΙΣΤΕΙ ΑΔΙΚΩΣ ΚΑΙ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΕΑ. ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ , ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΚΑΡΤΕΣ COSMOTE ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ SMS ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ, ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ ΥΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΘΛΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. ΤΟ ΜΗΝΑ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΕΞΗ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΡΡΟΗ ΥΔΑΤΩΝ ΟΡΟΦΗΣ. ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΕΑ , ΠΡΑΤΤΟΝΤΕΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΘΕΤΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ.

ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, Η ΠΛΗΡΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 1500 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΔΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΞΟΔΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ . ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΛΑΣΜΑ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΠΟΣΟΥ ΑΠΟ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΤΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΡΓΟ ΔΕΚΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΜΕΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ. ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΕΑ Η’ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ Η’ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΠΛΗΜΜΕΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ  ΥΠΟ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. ΣΤΑ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΝΟΣ/ΜΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΟΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΥΠΝΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΗΣΤΕΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ . ΣΥΝΕΣΤΗΣΑΝ ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΟΓΩ ΝΟΣ/ΜΕΙΟΥ ΜΙΚΡΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΡΕΧΟΝΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΤΡ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ , ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ , ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ.

ΟΥΔΕΝ ΕΤΕΡΟΝ.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ , ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α, ΒΟΛΟΣ.

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου