13 Αυγ 2018

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ.ΓΙΑΝΝΗΣ , ΒΟΛΟΣ-ΙΩΛΚΟΣ, ΠΡΟΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΑΙ. ΘΕΜΑ: ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙ’ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΑΔΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΙΝΟ ΠΕΔΙΟ ΜΕΣΩ ΟΛΙΚΗΣ ΠΑΥΣΕΩΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ . ΒΟΛΟΣ 13/8/18.ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ.ΓΙΑΝΝΗΣ , ΒΟΛΟΣ-ΙΩΛΚΟΣ, ΠΡΟΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΑΙ. ΘΕΜΑ: ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙ’ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΑΔΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΙΝΟ ΠΕΔΙΟ ΜΕΣΩ ΟΛΙΚΗΣ ΠΑΥΣΕΩΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ . ΒΟΛΟΣ 13/8/18.

ΣΕΒΑΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΠΕΝΤΑΜΕΛΟΥΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΤΑΜΕΛΟΥΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ, ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΥΟ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ , ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ: 

1). ΛΟΓΩ ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΟΣ, ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΜΕΣΩ ΟΠΛΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (LASER-MASER) ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ STEALTH, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ (ΡΩΣΙΑ-ΙΣΛΑΜ-ΚΙΝΑ), ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΕΙΣ ΤΟΝ Γ’ Π.Π. ΤΟΥ 2025, ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

2). ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΓΕΙΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙΔΕΙΝΟΥΜΕΝΩΝ , ΑΝΕΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΙΑΤΡΙΚΗΣ  ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΣ .
3). ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ, ΑΝΕΥ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΣ Η’ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ.

4). ΛΟΓΩ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α..

5). ΛΟΓΩ ΟΨΙΜΟΥ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΔΕΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΑΡΚΟΥΜΕΝΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΚΙΝΕΖΩΝ –ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ-ΕΒΡΑΙΩΝ-ΣΑΞΟΝΩΝ-ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ, ΗΤΟΙ ΑΡΚΟΥΜΕΝΗΣ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ρ.Ι.Κ ΤΟ 2025.

6). ΛΟΓΩ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΕΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΗΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑΣ ΕΛΕΙΨΕΩΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ.

7). ΛΟΓΩ ΑΛΛΩΝ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΝ ΛΟΓΩΝ.

8). ΛΟΓΩ ΑΗΔΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ.

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΒΟΛΟΣ-ΙΩΛΚΟΣ.

http://ellhnkaichaos2.blogspot.com/2018/08/13818.html

2 σχόλια:

 1. ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ...!!!!
  Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ...ΟΛΟΣ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ...ΣΕ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ...!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

   Διαγραφή