14 Οκτ 2018

3ος Παγκόσμιος Πόλεμος-Οι Γραμμές Μάχης Σχεδιάζονται


ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΤΟΥ Γ'ΠΠ ΚΑΙ ΟΙ "ΦΙΛΟΙ" ΚΑΙ "ΣΥΜΜΑΧΟΙ" ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 340εκ. ΕΥΡΩ (!!!) ΕΤΗΣΙΩΣ. 

ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΩΝ 80 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΕΒΑΛΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΟΡΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ (ΕΔΩ)

ΕΥΓΕ ΠΡΟΒΑΤΕΛΛΗΝΕΣ.

 Η ΕΒΡΑΙΟΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΑΝΕΘΡΕΨΕ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΗΣ (ΠΡΟΒΑΤΑ) ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑ(Ω)ΛΟΓΕΡΩΝ...  

ΠΡΑΟΥΣ , ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ...

ΚΕΡΒΕΡΟΣ


Η Ρωσική ΒΟΣΤΟΚ-18, η μεγαλύτερη στρατιωτική άσκηση του 21ου αιώνα (που διεξήχθη στις 11-17 Σεπτεμβρίου), δεν έγινε κατανοητή από την Ουάσινγκτον και τον Τύπο που σταθεροποιήθηκε στην έφηβη σεξουαλική ζωή του Justice Kavanaugh.

Το VOSTOK-18 κινητοποίησε 300.000 στρατιώτες, 36.000 τεθωρακισμένα και άλλα οχήματα, 1.000 αεροσκάφη και 80 πλοία. Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας, Σεργκέι Σόιγκου, την χαρακτήρισε σαν τη μεγαλύτερη άσκηση από το ZAPAD-81, τη μεγαλύτερη άσκηση του Ψυχρού Πολέμου που προκάλεσε πριν από 37 χρόνια την εισβολή του ΝΑΤΟ.


Το ΒΟΣΤΟΚ-18 είναι ίσως η μεγαλύτερη στρατιωτική άσκηση στην παγκόσμια ιστορία.

Το ΒΟΣΤΟΚ-18 ήταν μια κοινή άσκηση Ρωσίας-Κίνας, που σήμαινε de facto συμμαχία εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Ρωσία και η Κίνα διεξάγουν πολλές κοινές στρατιωτικές ασκήσεις. Η πυρηνική τους συνεργασία άρχισε τον Φεβρουάριο του 2001 σε ένα συνδυασμένο σενάριο πυρηνικού πολέμου εναντίον των ΗΠΑ για την Ταϊβάν Η Συνθήκη Σινο-Ρωσικής Φιλίας (Ιούλιος 2001) υπόσχεται ότι η στρατιωτική τους συνεργασία θα “προάγει τη στρατηγική σταθερότητα και ασφάλεια σε ολόκληρο τον κόσμο.”

Το νέο πυρηνικό δόγμα της Ρωσίας (παρόμοιο με το σκεπτικό του Χρουστσιόφ, όπως η Στρατιωτική Στρατηγική του στρατιώτη του Σκόλοφσκι το 1962) βασίζεται στην πυρηνική δύναμη και στους σχετικά μικρούς στρατούς, αλλά εξαιρετικά κινητό και επιβιώσιμο, να κατακτά την Ευρώπη μέσα σε μια εβδομάδα ή δύο. Τα πυρηνικά όπλα νέας γενιάς της Ρωσίας για στρατηγική επίθεση EMP και χρήση τακτικής μάχης το κάνουν αυτό δυνατό.


Το VOSTOK-18 ασκεί δραστηριότητες αστικής άμυνας και ανάκτησης που δεν έχουν κάτι παρόμοιο στη Δύση.



Αυτές οι ίδιες επιχειρήσεις θα μπορούσαν να υποστηρίξουν μια εισβολή στο ΝΑΤΟ.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP : Corfiatiko.blogspot.com
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου