21 Νοε 2018

Σ/Σ/ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕΣΩ ΑΤΑΔ ΛΑΡΙΣΗΣ:::

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ*

Σ/Σ/ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕΣΩ  ΑΤΑΔ ΛΑΡΙΣΗΣ:::

ΙΔΕΤΕ ΤΟ 2ο ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ "ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ" 20/11/2018 ΜΕ ΤΙΤΛΟ::: <<FRONTEX: 1.451.374 ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 2008>>. 

ΠΑΡΑΚΑΤΩ_:


Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ says:Ότι επένδυσαν οι μεγάλες δυνάμεις στην επιχειρησιακή εξέλιξη, σε σύγχρονο επίπεδο, σε μονάδες των Αλβανών ισχύει, ενώ εμείς έχουμε εγκαταλείψει το Μηχανοκίνητο Πεζικό μας και το κρατάμε σε ρόλο, τροφής για τα κανόνια.

Ότι επένδυσαν επίσης στις ειδικές δυνάμεις τους, επίσης ισχύει, ενώ εμείς αναγκαζόμαστε ν’αγοράζουμε σύγχρονο εξοπλισμό απ την τσέπη μας, καθώς η ο στρατός δεν μας χορηγεί τ απαιτούμενα του σύγχρονου πλέον πολέμου, η αυτά που χορηγεί απλά δεν κάνουν.

Φυσικά αυτό ισχύει για τις ειδικές δυνάμεις μας, διότι ο υπόλοιπος στρατός σε εξοπλιστικά και ατομικά είδη είναι τελείως παρατημένος και πολλά χρόνια πίσω.
Αν είναι σημαντικό πρόβλημα η απλώς μια λεπτομέρεια άνευ σημασίας, ρωτήστε τα στελέχη να σας πουν οι ίδιοι.

Ότι είναι επίσης αλήθεια πως από άποψη ατομικού οπλισμού οι Αλβανοί έχουν ενισχυθεί , ενώ εμείς είμαστε παρατημένοι με όπλα διαμετρήματος 5.56 ΝΑΤΟ από το οποίο οπλοστάσιο πυρομαχικών απουσιάζουν τελείως τα ”διατρητικά πυρά” που είναι απαραίτητα πλέον, έναντι θωράκισης 3α και 3+ είναι επίσης αλήθεια.
Το ότι πλέον σε παγκόσμιο επίπεδο ακόμα και το μηχανοκίνητο πεζικό χρησιμοποιεί φορείς θωράκισης, η αλλιώς θώρακες βαλλιστικής προστασίας μέχρι και επιπέδου 4 είναι επίσης αλήθεια, ενώ στην Ελλάδα μιλάμε για ολική απουσία χορηγούμενων τέτοιων υλικών και έτσι μερικοί αγοράζουν μόνοι τους.

Αλλά το ότι και οι κανονισμοί πολλές φορές απαγορεύουν το να φέρεις άλλα υλικά πέραν των χορηγούμενων, όπως άρβυλα, θωράκιση, σκοπευτικά κλπ. μόνο και μόνο επειδή δεν έχουν οριστεί κανόνες το τι προβλέπεται και τι όχι, για τα νέα υλικά που υπάρχουν παγκοσμίως πλέον στον σύγχρονο πόλεμο, επίσης ισχύει και ειδικά για τους εφέδρους είναι κανόνας.

Το ότι υπάρχει έλλειψη εκπαίδευσης και το ότι απαιτείται ανασχηματισμός των ενόπλων δυνάμεων και των κανόνων/ προδιαγραφών και εκσυγχρονισμός για τον οποίον μόνο λέγεται και γίνονται παρουσιάσεις αλλά και χορήγηση σύγχρονων ειδών αλλά ποτέ δεν γίνεται πράξη επίσης ισχύει.

Το ότι τα G3A3 πρέπει ν’αντικατασταθούν με επιθετικότερης φύσεως τυφέκια ίδιου διαμετρήματος επίσης ισχύει.
Το ότι οι έφεδροι δεν ξέρουν να ρυθμίζουν τα σκοπευτικά τους και να κινούνται με όπλο, να καθαρίζουν γωνίες και να κινούνται σωστά, η να κάνουν σωστή απόκρυψη επίσης ισχύει.

Το ότι οι μονάδες πρέπει να προμηθευτούν διόπτρες νυχτερινής όρασης κεφαλής και υπέρυθρα σκοπευτικά για υπεροχή σε νυχτερινές επιχειρήσεις επίσης ισχύει, καθώς πλέον το να έχεις είναι εύκολο, διότι όλοι έχουν πλέον και ότι σε δει δίχως να το δεις σε σκότωσε και σύγχρονος στρατός δίχως την δυνατότητα αυτή έχει τρομερά μειωνεκτήματα.

Το ότι αγοράζουν μερικοί, λίγοι μόνοι τους, διότι οι τιμές ξεκινάν από χιλιάρικο έως τριχίλιαρο είναι επίσης αλήθεια. Το ότι θα κόστιζε ελάχιστα απ την ΘΕΩΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ αλλά επειδή οι πολιτικοί θέλαν μίζα δεν έγινε τίποτα, επίσης ισχύει.
Το ότι αν δεν υπάρχει μίζα σε κάτι, δεν γίνεται ποτέ είναι επίσης αλήθεια και το ότι μόνο αυτό νοιάζει στα υπουργεία αμύνης και στο διεφθαρμένο σώμα που λέγεται σώμα εφοδιασμού. Το ότι τα επιτελεία έχουν γνώση ισχύει επίσης, εξ άλλου απ τους πολιτικούς διορίζονται.
κπα.

Υπάρχει σχέδιο, παρεμπόδισης του στρατού, υπάρχει σχέδιο εγκλωβισμού του στρατού σε επίπεδο μη επαρκές, σε πολλούς τομείς, προδοτικό σχέδιο ώστε να δυσκολευτούμε τρομερά στο έργο μας.

Δεν είναι σχέδιο ενιαίο, είναι μικρές λεπτομέρειες που σου λένε ”αυτό δεν θα το χεις για να μην μπορείς” ”αυτό θα είναι επίτηδες έτσι για να σε εμποδίζει” ”αυτό δεν θα υπάρχει για να είσαι ευάλλωτος” κλπ. κλπ. λες και κάποιος επιτηρεί διαρκώς το πότε κλάνουμε και προσπαθεί κάθε δευτερόλεπτο να βρει, πως να μας κάνει ποιο ευάλωτους σε κάθε τι, σε σημείο που πάει κρυφά την νύχτα και τρυπάει τ’άρβυλά μας για να περάσει επίτηδες νερό μέσα, έτσι για να μας κάνει την ζωή δύσκολη τρίβοντας μοχθηρά τα χέρια του σαν κάποια κακιά μάγισσα.

Σαν κάποιος μοχθηρός που έχει οριστεί υπεύθυνος στο οι Έλληνες να χάσουνε!
Σε συνδυασμό με το σχέδιο διάλυσης της χώρας και σε συνδυασμό με το σχέδιο αποσταθεροποίησης και ταραχών που θα υπάρξουν αλλά και πτώχευσης, όλα μαζί θα δυσκολέψουν την κατάσταση για όλους μας και δεν ξέρουμε τελικά, τι θα πρωτομπορέσουμε ν’αντιμετωπίσουμε:

Την πείνα; Την έλλειψη εφοδίων; Τους ισλαμιστές; Τους αριστερούς; Τον ευρωστρατό; Τους ξένους πράκτορες; Την Τουρκία; Τους Αλβανούς; Την UCK; Τα Σκόπια; Τον ψυχοτρονικό πόλεμο; Τον χημικό πόλεμο; Τον βιολογικό πόλεμο;
Πως, όταν θα έχουν τον έλεγχο οι πολιτικοί τα λαμόγια;
Πως, όταν η ηγεσία όλη σύσσωμη είναι και θα παραμείνει στο κόλπο;
Πως, όταν δεν έχουν λυθεί τα προβλήματα πριν συμβούν νέα;
Και όλ’ αυτά με σύνταγμα και πολίτευμα και εθνική κυριαρχία που έχουν καταλυθεί!
Βρισκόμαστε υπό πολιορκία, γραφειοκρατική κατοχή και αποσταθεροποίηση και οδηγούμαστε προς διαμελισμό και εθνοκτονία/ γενοκτονία.

Πρέπει να γίνει κάτι, ΤΩΡΑ, όχι ΜΕΤΑ, ΤΩΡΑ!

Kαι να μην μιλήσω καν για το ηθικό των μονάδων μας στον στρατό πλέον και ειδικά στον Ν.Έβρου… Δεν θέλω καν να μπω στην διαδικασία ν’ασχοληθώ μ’αυτή την τραγική κατάσταση.

Τι κάνουμε λοιπόν;



ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.__

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΞΟΝΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΙΔΕΤΕ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΠΕΡΙ <<ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ>>ΑΡΘΡΑ 138--151, ΜΕ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ.__

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΤΡ/ΓΟΣ *****ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΡΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.__
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σ/Σ/ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕΣΩ ΑΤΑΔ ΛΑΡΙΣΗΣ:::

ΙΔΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΞ/ΚΟΥ ΜΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ "Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ" ΕΙΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΩΝ "ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ" 20/11/2018 ΜΕ ΤΙΤΛΟ::: <<Ο ΑΛΒΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....>> (ΕΔΩ)

ΑΙΣΧΟΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΩΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ.__

ΥΠΟΥΡΓΕ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΣ, ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ Η ΑΝ "ΟΧΙ" ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΙΣΑΡΙΘΜΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΣΑΣ.__

ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΪΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ, ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΝ 450 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ 45 ΜΟΝΟΝ ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΟΛΜΕΡ.__ 

ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΕΙΣ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ---ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΙΣ ΤΑ 45 ΔΙΣ ΕΥΩΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΩΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.__

ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ Η ΕΚΤΕΛΕΙΣΘΕ.__

Υ.Γ. :::ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ:::
ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ, ΓΑΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΙΕΧΩΒΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΕΞΩΘΕΝ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ "ΕΒΟ" ΤΥΦΕΚΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΟΥ "ΑΝΖΙΟ" ΤΩΝ ΗΠΑ, ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ 5 ΧΛΜ, ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ "ΙSTIGLAL" ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ 4 ΧΛΜ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ "ΟΧΙ", ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΣΦΑΓΙΑΣΘΟΥΝ .__


ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΤΡ/ΓΟΣ*****ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου